söndags mys med mitt barn idag, men det blev bara inne lek idag, då förkylningen hälsar på lite smått hos både mig och lilla damen så håller vi oss inomhus och leker istället.

i ett kort ögonblick lyckades hon få fram pärlburken som olyckligtvis även hant hamna över hela golvet.. suck! så kan det gå när men inte är nära alla sekunder, en väldigt oskyldig dam satt mitt bland alla pärlor på golvet när jag dök upp.

så.. resten utav dagen spenderas med städning och matlagning sen blir det bara mys i soffan därefter, så händelserik blir denna dag, lite effektivare än gårdagen iallafall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag har varit en väldigt konstig dag, vet egentligen inte till 100% vad det beror på men jag kan ju gissa.. Har varit så fruktansvärt trött hela dagen, hade tänkt att jag och Wilma skulle hinna hitta på massor idag men så blev det inte, jag hade ingen ork alls i kroppen gissar att det varit mycket den här veckan med både jobb och utbildning så min hjärna behövde nog helt enkelt en rejäl paus.

ungen har väl inte tyckt att mamma varit allt för rolig idag men jag gott gjorde henne genom att fara och köpa lördags godis och glass, mös ner mig med henne under ett täcke framför en film med massa godis, tror jag blev förlåten för att jag varit så slö och att vi suttit inne hela dagen, efter första filmen slog vi på ytterligare en, plocka fram pennor och skrev ut bilder att färglägga samtidigt som vi kolla på filmen.

blev helt enkelt en lugn och skön mys lördag idag, få se om orken finns imorgon till att göra något mer effektivt.

nu är det dags att natta donnan och kanske mamman också somnar, vi får se.

Likes

Comments

faktiskt så extremt skönt att äntligen få helg, är av någon anledning så extremt trött så den här helgen är välbehövlig, nu ska krafter samlas så man orkar ta nya tag på måndag!

Min lilla tös verkar också haft en tung dag idag, hon slockna på soffan nästa direkt när vi landa innanför dörren.

snart dags att slänga ihop lite mat och väcka henne från vilan så vi kan sova till natten båda två.

Få se vad helgen sen har att erbjuda kanske vi tar en tur ut med vagnen och springer förbi någon affär för lite lördags godis och helg mys, känns som om vi behöver det både jag och lill damen!

nej.. dags för matlagning!

Det bästa jag har är hon💜

Likes

Comments

Igår vaknade jag i ett regnigt luleå och somna i ett snötäckt Gällivare

tänk så det kan skilja på vara 25 mil. måste säga att nog föredrar jag snön framför regnet!


nu är det dags att göra sina arbetstimmar för att sedan gå på två dagars efterlängtad ledighet!

Likes

Comments

ny dag och nya tag.
ja nu är det ny dag och jag är på hemma plan igen, nu var utbildningen klar och det känns så tråkigt att jag inte kommer sitta med dom här tok härliga människorna nå mer och skratta och tramsa. kursledarna hoppas jag ju få träffa igen på förhoppningsvis nya utbildningar så.

Men nu känns det faktiskt ändå skönt att vara hemma, har sovit som en kung i natt och snart är det dags att ta tag i veckans sista arbetsdag, snart helg och jag är ledig, ska bli så skönt att få lata sig och bara koppla av nu.

ha en bra dag alla!

Likes

Comments

godmorgon.. regnet bara öser ner här och man börjar fundera när det faktiskt ska bli vinter på riktigt, det här är ett väldigt märkligt väder för att vara början på november.. nåja vi här i norr lär nog inte gå miste om snö och kyla den kommer nog så småningom.

nu är det dags att dricka upp kaffet och börja dra sig mot utbildningens sista dag. ikväll får jag äntligen träffa mitt barn och mysa med henne, som jag längtar efter henne. nåja..

ha en bra dag alla!

Likes

Comments

en sista kopp kaffe och ett sista mål.. nu är det dags att slänga upp fötterna på soffan och varva ner, snart väntar sängen..

dags att ställa klockan och koppla mobilen i laddaren, ta en sista rök och lägga sig bekvämt i sängen, glo tv en stund och sedan sova..

så pass händelserika är dessa ynka timmar som är kvar av den här dagen, imorgon är det dags för nya tag..

Godnatt alla, sov så gott!

Likes

Comments

Sitter just nu i luleå och slöar så här på kvällen, har varit här sedan igår kväll för arbetsplatsombuds utbildning del 3 av 3.. så sista gången på denna nu, känns lite tråkigt men ändå skönt att det snart är klart, har ju haft väldigt roligt här.

bestämde mig för att radera alla inlägg och ändra namn på bloggen bara helt plötsligt gissar jag blev sugen att börja skriva igen bara och vela börja om helt och hållet.

tänkte för en gångs skull faktiskt försöka vara aktiv med det här nu, fast varje gång jag lovat mig själv det så har jag ändå tappat orken att blogga och tillslut har det bara försvunnit ur min prio men förhoppningsvis lyckas jag hitta tiden och hålla uppe motivationen denna gången.

nu ska jag ta mig till duschen och sedan slänga i mig kvällsfika, därefter blir det direkt i säng så man orkar lära sig det sista imorgon.

Likes

Comments