Header

Det jag köpte på köpcentret Migros

Heey på er! Jag hinner inte blogga så mycket under dagarna, då internet krånglar ganska mycket och vi gör ganska mycket. Men jag tänkte att jag gör ett inlägg på kvällen i alla fall och kanske på morgonen om jag hinner med. Idag har det varit supervarmt och ​skönt och vi blev välkomnade på skolan som om vi var kändisar ungefär. Vi har även varit på minicity och köpcentret Migros. Där köpte jag, dessa jeans, lite baggy, och bikinin. Jag älskar dem och jeansen har redan blivit mina favoritjeans. Tänkte lägga upp lite mer bilder imorgon (på morgonen om jag hinner). Det är i alla fall riktigt härligt här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens låt är: Norlie & KKV-Ingen Annan Rör Mig Som Du​

Likes

Comments

Fina bilder från weheartit.

Hej på er! Ni får ursäkta mig nu för de senaste dagarna och de dagar som kommer, fram till fredag för dåligt bloggande. Vet inte om jag kanske ska ställa in lite tidsinställda med dagens inspo, dagens låt och någon quote. Men jag kommer inte blogga något själv av anledning att jag har alldeles för mycket i skolan just nu fram tills jag ska till Turkiet. Sitter just nu och pluggar för ett muntligt prov imorgon, och jag ska även plugga matte. Men sen ska jag försöka blogga på som vanligt igen. Det blir ju nog mycket roligare bloggning att läsa nästa vecka när jag är i Antalya, Turkiet! Då ska jag blogga varje dag (när jag har internet).​

Likes

Comments

Lite classy och streetstyle stilinsp, bilder från weheartit.

Heey! Har precis ätit lite efter att jag har tränat, var ute och sprang, tränade lite styrka på utegymmet vi har, körde lite löpskolning, konditionsövningar och lite mage när jag kom hem. Ska snart hoppa in i duschen, ska göra det direkt jag är klar med inlägget. Sen blir det dax att sova, hinner inte plugga något mer idag, då det blev lite för sent, och inget fastnar när man är trött ändå. Det får bli mer imorgon istället. Ni får lite inspiration på de stilarna jag gillar och gärna klär mig själv i. Streetstyle med sneakers, baggy jeans och kepsar och lite mer classy med snygga trenchcoats, skinnjackor, klackar, mycket ljusa fina nude färger och snygga handväskor, det gillar jag! Lite olika stilar, men beroende av humör och om jag känner att jag vill ha lite tuffare eller uppklädd stil så skiftar jag mellan dem.

Likes

Comments

Bilder från weheartit.

Heey på er! Jag har suttit och pluggat ett bra tag nu och det går framåt. Det tråkigaste är att jag får se hur mycket träning jag hinner med nästa vecka, kanske måste skippa fotbollsträningen imorgon, men ska se till så att det är bara den jag missar, så ska plugga på en massa imorgon, få klart filmanalysen i svenskan, kunna historian, börja på revolutionerna och plugga i kapp matten, så jag kan vara med på tisdag och onsdag, även träna torsdag, fredag och lördag, så flyttar jag min vilodag till söndag istället då jag ändå bara ska sitta på buss och flyg hela dagen i princip. Men skolan går som sagt först, men jag ska fortsätta nu och plugga en stund, sen tänkte jag ge mig ut och springa en stund, köra lite styrka, sen blir det att hoppa i duschen och fortsätta att plugga en stund igen.

Likes

Comments