Hej alla! Gud jag har inte bloggat på nästan ett helt år..
Mycket har hänt sen dess, och jag tänkte faktiskt försöka komma igång med bloggandet igen då mycket har hänt. Kommer gå ut på ask och be folk ställa frågor som jag kommer att svara på här.
Jag har jobbat som barnskötare ända sen jag tog studenten, haft flertal jobb på olika förskolor.
I sommar så har jag jobbat på äldreboende, och nu pluggar jag på komvux till USK.

Idag har jag varit ledig, då jag bara går i skolan mån-ons. Brukar annars jobba dom andra vardagarna och helgerna, men nu blev det inte så. Jag har varit på skolan idag och gjort mitt andra prov för i år. Det kändes bra så vi får se hur det gick nästa vecka.
Jag har även varit hos frisören idag. Kommer lägga upp lite bilder.
(Gjort samma 2 ggr)

Bilder från idag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla pigga och glada. Det här kommer att kännas helt konstigt för att jag har inte bloggat så mycket på ett bra tag. Och mycket har hänt sen sist och det ska jag också berätta. 
Men sen kommer jag vid ett senare tillfälle göra ett inlägg om mina diagnoser. Vilket kommer vara lite känsligt för mig men jag vänjer mig, och jag skäms verkligen inte för dom heller. 

Skulle bara göra ett inlägg här för att det var så länge sen.
Så vi hörs sen ! 

Likes

Comments

hej allihopa! det var länge sen jag bloggade.. Jag vet.. är inte duktig på att hålla bloggandet i topp då jag tappar intresset efter ett tag, men ikväll/idag kommer ni att få se några nya förändringar! mycket har hänt som jag kommer att berätta, kommer även försöka att hålla mitt bloggande igång. vi får hoppas på det bästa, återkommer senare idag.

här kommer en bild på mitt mongo sålänge 😘❤

Likes

Comments

Hej alla läsare!
Idag tänkte jag blogga lite grann och fixa desaign ikväll tänkte jag, trött på hur designen ser ut just nu. Men först vill jag berätta att det finns personer som har kommenterat min ask och idiotförklarat mig frågor och sånna grejer och finns bara en person som jag vet kan det. Och vet det, så det är ganska roligt att Ask inte blivit anonym sida nu, utan lämnar ip- adresser. Så grattis gumman jag vet vem du är, och jag vet också vart du befinner dig just nu. Men helt ärligt så struntar jag i dig, struntar i allihoppa haters och alla som håller på för ni gör så att det händer väldigt mycket saker i min vardag och då slipper jag vara rastlös och inte ha någonting att göra. Så det så, sen vill jag gärna att ni mailar in till mig vad ni vill att jag ska blogga om.

Jag ska även svara på mina ask frågor här med så ni får se.

Varför skriver du att du vill förstora brösten och sen ena stunden att du inte vill det?
#dubbelmoral
Svar: Jo helt ärligt. Jag vill ha större bröst för att jag tycker att det är snyggt men jag vill ändå inte ha det pga smärta och plåga i rygg osv. Med tanke på att jag redan har stora bröst, normalstora inte små, så är jag lite rädd över att min rygg kommer fara illa åt. Eftersom jag redan har ont i den och får ont i ryggen i bland pga brösten.


Varför använder du bilder på bloggen som inte är dina?
Svar: Jo! Väldigt rolig fråga faktiskt! Varför jo för att jag skulle lägga upp en bild på hur det ser ut med bröstoperation osv och då sökte jag på google efter en bild på bröstoperation.
Men jag skriver alltid ut att det är en google bild oftast. Eller om man läser hela inlägget så får man reda på det. Så gör det nästa gång så kanske du förstår bättre. Så slipper jag slösa energi på att svara på dina onödiga frågor hela tiden :)

''Vad tycke du om issa?''
Svar: Issa?

''Issa Johansson''
Svar: Personen som skriver vet jag skriver fel med flit :) Dessutom vet jag vem personen är som skriver men tänker inte hänga ut någon, för att jag tkr inte det är shysst! Men kan säga såhär att du som skriver, du om någon borde väl veta vad jag tkr om henne.

Sen är det väldigt mycket frågor ang mig och min pojkvän. Och ja vi är tillsammans, vi har bara inte valt att gå ut med det pga att det varit strulit ett tag mellan mig och mitt ex och hans familj, men jag och min pojkvän har varit tillsammans sen i slutet av nästa år.

Då har jag även fått frågor var det inte då du var tillsammans med Filip. Nej det var det inte, Filip visste om att jag hade känslor för Emil sen en väldigt lång tid tillbaka då jag valde att berätta det på en fest för länge länge sedan. Så han accepterar det, och då accepterar jag han.
Sen att folk skriver och frågar en väldigt mycket PM på Facebook till mig. Alltså jag tror att ni har missuppfattat mig jag struntar faktiskt i om Filip har en flickvän, om han är singel eller om han är förlovad. Det är ingenting som angår mig eller ens rör mig. Det är hans liv och han gör vad han vill precis som om jag gör vad jag vill med mitt.

Det har gått ett par månader sen jag och Filip gjorde slut faktiskt, och jag är glad över att han har en tjej som kan göra honom lycklig. För i slutet kunde jag inte göra det pga att jag inte var lycklig själv, eftersom jag hade känslor för en annan kille.

Även fått in lite nya frågor medans jag suttit och skrivit här så jag tänkte skriva ut dom också, vilka vill vara anonyma vissa inte. Jag accepterar det. Så valt att inte hänga ut några namn alls.


Är du och Filip vänner idag?
Svar: Nje, skulle inte direkt påstå det eftersom att det håller på en polisutredning just nu så tror jag knappast att vi är vänner faktiskt.

Skulle du kunna tänka dig att vara vän med Filip i framtiden?
Svar: Jag hatar han inte, jag har ingenting emot han. Sålänge han inte håller på och tjafsar med mig, och jag skulle nog inte kunna säga vänner.
Men inte vara osams, bråka oså men kanske inte direkt vänner. Men jag skulle kunna hälsa på han oså inte mer en det.

Vad säger Emil om allt detta som hänt då?

Svar: Självklart han tkr det har varit jobbit, men han har alltid varit en stöttande person i detta oavsett hur många ggr jag inte orkat. Så ger han mig positiv energi och gör att jag orkar för varje dag som går oavsett hur svårt det är.

När blev du och Emil tillsammans?
Svar: Ohj, beror lite på. Emil visste om att jag hade känslor för han redan sista gången innan jag blev tillsammans med Filip, det kanske höll 3 månader mellan mig och Filip ? Jag vet inte, och jag snackade med Emil den tiden väldigt mycket. Men då pratade vi som vänner, sen sista månaden berättade vi för varann att vi älskade varann. Så det är svaret på orohetsfrågan som kommer här nedan sedan. Jag har aldrig gjort någonting med Emil förutom att jag har kramat honom när jag var tillsammans med Filip. Men sen har vi pratat väldigt mycket på facebook och SMS och sånt. Så klassar man det som otrohet att jag skrivit med han och vi har förklarat våra känslor för varandra. Och sen att jag kanske har ''dolt'' det för att inte såra någon, Så isåfall ja.

Har du någongång varit otrogen?
Svar: Det ser du här ovanför.

Skulle du vilja ha tillbaks Filip som din pojkvän?
Svar: Nej absolut inte.

Hur länge var ni tillsammans/förlovade du och Filip?
Svar: Minns faktiskt inte, vi blev ett par den 16 sep 2013 tror jag.

Du var väl förlovad med Filip?
Svar: Ja

Är det sant att du varit gravid med Filip?
Svar: Nej det är det inte.

Är du och Filip vänner nu tyckte att jag såg er förut?
Svar: Vi bråkar inte iafl vänner vet jag inte :)

Kommer du att bli tillsammans med Filip i framtiden?

Svar: Nej :)

Likes

Comments

åh, vad jag stör mig på personer som du. usch, sånna som du/ni gör ens dag verkligen piss. men de är la trevligt att veta att du läser min blogg. och oavsett hur mkt skit du slänger ur din käft kommer jag fortsätta blogga OM VAD FAN JAG VILL! så puss hjärtat :-*

  • 244 Readers

Likes

Comments


  • 246 Readers

Likes

Comments

Okey, jag erkänner. Jag suger verkligen på att blogga. Men just nu har jag faktiskt ingen tid pga av att jag har praktik och jag följer min handledares schema så vi kör delad skift. Imorgon börjar jag kl 7 och kör till 13.45 då kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till Vadstena och hämta underbara Martina. Sen blir det middag med familjen det blir jag Mamma Pappa Albin Martina och Bobbo (min morbror). Det blir en tripp till systembolaget också handla lite, sen blir det att förfesta i helgen innan man går ut på krogen. Det blir ju förmodligen mycket billigare då iafl, eftersom jag brände ganska mycket förra gången. Det har inte hänt så mycket sen sist, mer en att jag och en ''vän'' tappat kontakten. Men jag tycker att det är väldigt skönt, orkar nt med falska wierda människor. Så det är väl skönt det, alla växer ju ifrån varandra, och vi växte åt varsitt håll. Jag ska försöka att blogga mer det ska jag göra, och jag ska försöka blogga så fort jag får tid. Men det kommer nog inte bli så mycket bloggande under dagen imorgon! Kanske någon bild eller något sådant. Ni andra få ha en bra dag och en trevlig Fredag imorgon! För det ska jag ha, jag ska njuta som bara den den här helgen, pga nästa helg jobbar jag fre,lör,sön vet inte om jag jobbade måndagen. Men hade så bra så hörs vi allesammans ! :*

Kramar //E

Likes

Comments

Det blir ganska mycket bilder nu har varit och hälsat på Hanna & Hollys valpar.
Våra kennel valpisar❤


Följ mig på min instagram & jag följer dig tillbaks! ;)
  • 264 Readers

Likes

Comments


  • 256 Readers

Likes

Comments

Hejsan alla !

Jag har mina funderingar angående bröst operation. Det är sjukt nice, men jag tänker inte göra mina bröst större pga att jag redan har blandning mellan C/D cupa. Så vill jag ej ha större bröst. Men vem vet jag kanske ändrar mig. Använder ju väldigt sällan push-up bh.
Men kanske ska göra en bröstförstoring till någonstans mellan D/E cupa.

MEN Jag funderar på att göra som ett bröstlyft och fixa till brösten lite grann. Men som sagt det blir nog inte än på ett tag med tanke på att jag håller på med körkortet nu och har det förhoppningsvis till Mars-April. Och sen att jag håller på att spara pengar till en tattoo som jag ska göra iår. Kan inte direktsäga något datum eller månad. Eftersom jag fortfarande håller på och letar efter en suverän tatuerare som är grym på porträtt av djur och som kan blanda till exakta färgen på Kiwis päls, eftersom det är en väldigt speciell färg. Orange/gul-röd nougatbrun någon rolig blandning. Tatueringen på Kiwi kommer att kosta någonstans mellan 3.000-6.000 kr.

Bröstlyft kostar från 18.000 kr
Bröstförstoring kostar beroende på cupa men från 35.000-40.000 kr


Puss & Kram //E​

Likes

Comments