Kommer även upp andra bilder på min instagram den här veckan och nästa.

Min instagram 👉🏼 golden_ph0tos

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Testade en sojakorv idag som jag inte ätit förut, den var faktiskt väldigt god.

Likes

Comments

Som jag skrev igår. PANNKAKOR 😍😍

Likes

Comments

Här är lite bilder som jag tog när vi var iväg på roadtripen ( Italien, Tyskland och Danmark ). En av bilderna ligger ute på min instagram @golden_ph0tos
Det kommer även ut en till bild imorgon. Ska börja satsa lite mer på min instagram. Och lägga ner lite mer tid på bilderna. Så jag skulle bli så glad om du ville följa. Har typ fem följare😂

Han en bra sommar allihopa. Imorgon så ska jag nog laga pannkakor, ut och fota till instagram och så om jag inte glömmer bort kommer det lite bilder här med.
Ni får ju se allt före jag lägger upp det på insta.

Likes

Comments

Glöm inte att följa mig på instagram golden_ph0tos

Likes

Comments

Så himla gott!!
Rekommenderar verkligen!

Receptet är från Ica.

Likes

Comments

Hej, ni kanske har märkt att det har kommit lite oftare inlägg så senaste. Jag tänkte faktiskt att försöka blogga ungefär varannan dag. Vi får se hur det går. Anledningen till att jag inte har bloggat så mycket är väl för att jag glömmer att jag ens har en blogg. Och så är det för att jag inte vet vad jag ska blogga om. Jag tycker ju att det är roligt att blogga om mode så jag tänkte fortsätta med det och senare kanske jag kommer på något mer att blogga om. Vi får se helt enkelt. Min blogg kommer nog bli lite roligare när sommaren kommer. Ni vet när man gör roligare saker. Det är ju inte så roligt och skriva i varje blogg inlägg " idag har jag gått i skolan, pungt."

Jag har äntligen hittat något jag kan ha till skolavslutningen. ( blusen på bilden ). På skolavslutningen så ska min klass, parallellklass och sexan dansa till Grease så jag ska komma på något jag ska ha till det. Tror det blir en randig tröja, shorts, vita skor och ett band runt halsen. Det ända jag har kvar att tänkta på är hur jag ska ha mitt hår. Om ni har tips så får ni gärna kommentera.

Tröjan är från vila och kostar 250 kr.

Likes

Comments

Nu börjar det äntligen bli varmare. Skönt att kunna gå runt i shorts. Dock så har det vart lite kallt nu i veckan men har sett att det kommer bli varmt nästa veckan så kan förhoppningsvis gå med shorts till skolan.

Likes

Comments

Nya skor!

Jag har köpt nya sommar skor på rean, dom är från puma.

Likes

Comments