VARDAG

LÖRDAG

Äntligen så var det min tur att få sommarlov. Skolavslutningen tyckte jag gick helt okej. Det är inte direkt min favoritaktivitet på året men det gick bra. Våran klass var det första elevnumret på scen och jag fick som alltid stå längst fram. Vi sjöng en låt på spanska som heter Sofia. Sedan så fick vi våra betyg och efter det så bar det hemåt.

SÖNDAG

Söndagen var planerad att bli en lugn dag. Den började med att jag lade upp en del saker på tradera. Jag hade redan tagit bilder dagen innan så det var bara att skriva till lite text och pris mm. Redan efter ungefär 3 min så hade jag fått ett bud = glad Amanda. Då åkte jag och mamma till Jula som är nyöppnat här för att köpa tejp. Sen åkte vi även till Ö&B för att jag skulle köpa tre ramar till några bilder som jag ramade in sen när jag kom hem.

MÅNDAG ( IDAG )

Den här dagen började med att jag vaknade väldigt tidigt, bytte om, bäddade sängen osv. Efter det så la jag upp lite mer på tradera. Jag har inte fått något bud idag tyvärr. Vi får hoppas på att det kommer något imorgon. Badet öppnade idag så efter jag hade ätit lunch så åkte jag dit. Jag badade inget men hängde där en stund. Direkt efter det så cyklade jag tillbaka hem och bytte om och sedan direkt till stan. Där träffade jag en kompis och vi köpte presenter till en gemensam vän. Sedan när jag kom hem så lagade jag broccoli paj och nu så ska jag ta en snabb dusch och sen sova.

Likes

Comments

VARDAG

Ikväll så hade jag tänkt att jag äntligen ska lägga upp mina kläder och andra prylar på Tradera. Har velat göra det ett tag nu. Sen hade vi ju loppis och jag sålde en del där. Så ikväll så kommer förhoppningsvis resten upp på Tradera. När allt ligger uppe så kommer jag att göra ett inlägg och berätta för er.

Likes

Comments

VARDAG

Idag så tänker jag att ni ska få säga vad ni tycker. Under den här texten så finns det en omröstning. Ni trycker bara helt enkelt på det svaret som ni tycker. Det är för att jag ska veta vad ni tycker mest om att se. För jag vill ju såklart lägga ut det jag och ni tycker är roligt att läsa om. Om ni har något annat förslag så kommentera det förslaget.

Likes

Comments