VARDAG, MAT

Nu så tänkte jag visa er bilder ifrån Grekland, Kreta. Men först så kommer det två bilder ifrån scoutlägret.

Jag har tagit en av dom här bilderna och det är den längst ner. Bilden togs efter att jag kom hem och inte på lägret.

På planet till Grekland. Jag fick inga bra flygplansbilder men den här får duga.

Citronsorbet i Chania.

Bilder ifrån min promenad längst stranden.

Jag tog inte så många bilder men det här var några av dom.

Håll också utkik på min instagram

@ golden_ph0tos

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Nu är jag hemma ifrån scoutläger och Grekland resa. Det är svårt att berätta allt vad som har hänt. Men jag kan bara säga att det var så sjukt kul på lägret. Innan det var slut så längtade jag redan till nästa. Och jag tror att många på lägret kan hålla med.

För tre dagar sen så kom jag hem från Grekland. På tisdag så börjar jag skolan igen och då tänkte jag lägga upp lite bilder här på bloggen ifrån resan. Så då kan jag skriva lite om bilderna så att ni får en liten uppfattning om vad jag har gjort.

Vi ska börja att göra om mitt nya rum hemma vid pappa. Så under den processen så tänkte jag blogga och visa hur det går.

Ha det så bra.

Likes

Comments

TAG

( tidsinställt inlägg )

Just nu så är jag på läger som ni nog vet. Så därför så har jag i förhand skrivit det här inlägget så att ni kan få uppdatering. Här kommer iallafall en back to school -TAG:

Fråga 1. Vilken klass ska du börja i? 9:an

Fråga 2. Vilken dag börjar du? 22 augusti

Fråga 3. Hade du läxor över sommaren? Nej

Fråga 4. Vad ska du ha på dig första dagen? Det har jag inte bestämt, förmodligen inget speciellt

Fråga 5. När vaknar du och går och lägger dig på skoldagar? Jag vaknar ungefär kl 06:20 och somnar lite olika men oftast runt 23:00-00:00

Fråga 6. Vad är stressigast med skolan? Nationellaproven/vanliga prov

Fråga 7. Längtar du till skolan? Jag längtar efter klassresan men annars inte

Fråga 8. Vad är roligast att fixa med för att komma tillbaka till skolan? Jag fixar inget speciellt

Fråga 9. Vilken klass började du med smink till skolan? 5:an, men slutade ungefär i 7:an. Använder det kanske två skoldagar per år

Fråga 10. Kommer du ha ryggsäck eller handväska? Jag har båda men första dagen kommer jag nog ha ryggsäck.

Likes

Comments

VARDAG

Ja, idag var det ännu en fixardag. Dom flesta dagarna på mitt sommarlov har varit just såhär. Då jag antingen vill fixa något på rummet, tvätta eller städa. Låter ju inte sådär superroligt men jag gillar att ha någon sån dag i veckan. Imorgon blir det mer en "fixa ute dag". Jag vill bland annat hitta ett litet fotoalbum där jag kan sätta in fina bilder med en liten text under. Haha jag insåg just att jag låter som en gammal tant. Men jag har inte gått i pension ännu för jag ska nämligen jobba lite imorgon också.

Nu kanske ni undrar vad det på bilden föreställer. Ni kan nog lista ut att det är en hög med massa saker. Det är då min packning till lägret. Jag har nog skrivit lite snabbt om lägret, kanske i två eller tre blogginlägg. Jag ska iallafall på ett scoutläger nu på lördag. Det är bara andra gången jag åker på scoutläger men det var verkligen super roligt på förra lägret. I år så är det ganska så många mer som kommer på lägret och jag är super taggad. Allt i Ikea kassen ska alltså ner i den gula väskan...

Det gick bra att få ner allt förra året men av någon anledning så känns det som att inte allt kommer få plats i år. Men vi får hoppas på det bästa. Jag löser det nog.

Det är väldigt synd men jag kommer inte kunna uppdatera den här veckan jag är iväg. Ska försöka att kanske tidsinställa några inlägg så att inte bloggen ligger helt död. Men jag få se hur mycket tid jag har över till det. Ska nog iallafall kunna fixa åtminstone ett inlägg. Men nu så måste jag fortsätta med packande och fixande. Ha nu världens bästa kväll/dag :) Jag uppskattar verkligen alla er som läser varje blogginlägg jag postar lika mycket som er som läst en eller två.

Likes

Comments

VARDAG, OOTD

I fredags så började ännu en helg ute vid husvagnen. Vi åkte hit på kvällen och så ska vi åka hem idag, söndag. Jag vet inte vilken tid vi ska åka men förmodligen så kommer vi spendera dagen här.

Igår ( lördag ) så var det volleybollturnering nere vid stranden. Vi var där och tittade lite men spelade inte eftersom vi inte hade något lag. Sedan så kom lite kompisar hit och så har vi badat i poolen. Det var verkligen skönt väder igår. Men jag har ännu inte badat i havet. Det kanske är dags för mig att göra det snart, eller borde jag undvika?! Haha.

Sammanfattat så har jag haft ännu en bra sommarhelg. Nu ska den här helgen fortsattas med att äta frallor och kanske ta ett dopp, i havet?

Och förresten här är dagens OOTD:

Likes

Comments