Hej! Gissa vad?!

Jag har flyttat hemifrån. Har bott tillsammans med N och axel i 5 dagar nu och allt är kaos och knäppt och nytt och jobbigt och kul och bra. Det är därför jag inte skrivit några inlägg förstår ni, har vart fullt upp.

Så nu ligger jag i sängen med mitt nya överkast och funderar på vad det ska bli till middag, allt jag vill göra om här hemma och att jag inte kommer ha råd. Livet. Självklart kommer jag visa lite bilder och ta med er på resan att fixa till det här bygget.

så så är läget nu. vi ses!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är nog ändå sommaren slut. Första september blev det plötsligt kallt och tanken på att gå med bara ben finns inte. Men för att hålla kvar sommarn en sista dag så kommer här ett inlägg om lite mat jag ätit! kul ju! häng pårå.

Åkte en sväng till Artiperlago med mamsen och mumsade på rawbollar och räjmackor. ända räkmackan i sommar. den va fin och go.

Tog med mig pizzabullar från jobbet en kväll och jag och N slängde ihop en himla god pesto med ruccola, solroskärnor massa olivolja och en liten skvätt vodka i.

Gjorde en bloggig frulle i juli med blommor, självklart hamnade den på istagram. TIPS TIPS , sesamfrön och ägg är som en varm kram.

Åt lunch med pappa en eftermiddag, en räjsallad. nästan lika gott som en räkmacka. va trevligt.

Jag åkte till landet en sväng med kompisarna nivet. Det här är med på både topp tre godaste och enklaste jag ätit. Grönskaer mina damer och herrar är lajf.

En inte så glamorös matlåda på jobbet. lax och kryddat rismix. en favvo ändå.

avslutar med en pick i hagaparken. Hej då sommar. Hej då måltider ute.

Vi ses!

Likes

Comments


Jag rivstartade augusti i ett hett Barcelona, men det kommer dett eget inlägg om senare. Första dagen i stockholm var jag ledig och tycker jag tog vara på den mega bra! Häng med!Åt frukost på våran nya uteplats! Jag och mami har fixat och tricksat gör mycket på våran framsida för att få det mysigt där, äntligen luckades vi. Här ska vi sitta och lapa sol på eftermiddagarna kan jag lova.Sedan blev den än räd i rummet, packa upp lite, hittanya saker att pilla på lite, slö titta på netflix lite. Ja ni vet sånt som man kan fasta ni att göra i några timmar. Ingenting.Senare på kvällen cyklade jag 30 minuter bort för att möta Noa, himla snyggt med träd ändå.Vi låtsades Barcelona lite och picknickade på göttigheter, nästan lika bra som Ostron på Placa del sol. nästan.

Noa tog cykeln min till jobbet och jag fick promenera hem, inte så pjåkigt i kvällsolen. Hittade snygga rosor och fyllde en plastpåse med blommor att ha hemma. Är en sån jäkel på att livsnjuta.


Hej då fina dag i augusti!

Likes

Comments

vad heter Jag? Josefine Ellen Katarina Ström, Ninen eller Ninis är alltså smeknamn som tillkom tillsammans med min kärlek till kaniner

Hur gammal är jag? Jag flyllde 19 år 3 november 2016, alltså såg jag världen för första gången 1997.

Vart bor jag? Jag bor i ett gult radhus på lidingö som är en ö strax utanför stockholm.

Singel eller upptagen? Upptagen haha. Vart tillsammans med Noa i 1 år 2 månader och 3 dagar. Idag.

Om jag vann 1 miljon svenska kronor vad skulle jag göra då? Alltså det tråkiga svaret är att jag skulle investera pengarna. Men det roliga svaret är att jag skulle resa långt långt och skaffa många fadderbarn <3

Vad gillar jag mest med mig själv? Jag är en rättvis person tror jag, kan se saker från olika vinklar och har fina ögon. Jag vill alltid att allt ska va perfekt och jag tycker om att kramas.

Vad gillar jag minst med mig själv? att jag tänker sönder små saker, inte är så bra på att dricka, vill kunna gå i klackskor, dömer folk för fort, vill att allt alltid ska vara perfekt. ger upp lätt.

Tre personer jag litar på. Noa, min mamma och Veronika

Vad är det värsta jag vet? Matte, blä fy ush. Att inte va bra på något på första försöket. känna mig ensam och att känna mig lämnad.

Vad har jag för drömmar i livet? Jag vill bli författare, ha 3 barn (Jonatan, Singoalla/Tussilago och Bosse), bo i spanien i ett år med Noa...eller Frankrike..eller Italien, Bli lärare, rädda världen och lära mig sjunga som Zara Larsson. Och att vara lycklig jämt. Och att vara Frisk jämt. Och att kunna springa 1 mil.

3 av mina favoriter i garderoben. Min svarta kjol, min jordgubbströja och rumpbyxorna.

Vad är jag beroende av? Uppmärksamhet, Uppmärksamhet och kärlek.

Har jag några piercingar eller tatueringar? Har 3 hål i öronen om det räknas och 2 tatueringar. Min ena kattis på armen och "mi casa su casa" på låret.

Vad vill jag ha just precis nu?! En halstablett och en vän i min säng som sen vill gå på promenad.

Tränar jag? Håller på med något som ska likna att springa men blir förkyld hela tiden. kan man va allergisk mot kondition?

När går jag och lägger mig? Herregud det beror helt på. men oftast vid 22 kanske.

Något jag saknar just nu? saknar Noa, men det gör jag alltid. Saknar min pappa för vi har inte träffats sen 10 december och plusgrader.

Vem är min roligaste vän? Alla mina vänner får mig och skratta men skrattar nog mest med steffi.

Vad är jag rädd för? Ensamhet, kidnappning, extrem huvudvärk och nya situationer.

Vad ser jag mest fram emot just nu? Studenten och sommarjobb med bästa vännerna <3

Likes

Comments