vad heter Jag? Josefine Ellen Katarina Ström, Ninen eller Ninis är alltså smeknamn som tillkom tillsammans med min kärlek till kaniner

Hur gammal är jag? Jag flyllde 19 år 3 november 2016, alltså såg jag världen för första gången 1997.

Vart bor jag? Jag bor i ett gult radhus på lidingö som är en ö strax utanför stockholm.

Singel eller upptagen? Upptagen haha. Vart tillsammans med Noa i 1 år 2 månader och 3 dagar. Idag.

Om jag vann 1 miljon svenska kronor vad skulle jag göra då? Alltså det tråkiga svaret är att jag skulle investera pengarna. Men det roliga svaret är att jag skulle resa långt långt och skaffa många fadderbarn <3

Vad gillar jag mest med mig själv? Jag är en rättvis person tror jag, kan se saker från olika vinklar och har fina ögon. Jag vill alltid att allt ska va perfekt och jag tycker om att kramas.

Vad gillar jag minst med mig själv? att jag tänker sönder små saker, inte är så bra på att dricka, vill kunna gå i klackskor, dömer folk för fort, vill att allt alltid ska vara perfekt. ger upp lätt.

Tre personer jag litar på. Noa, min mamma och Veronika

Vad är det värsta jag vet? Matte, blä fy ush. Att inte va bra på något på första försöket. känna mig ensam och att känna mig lämnad.

Vad har jag för drömmar i livet? Jag vill bli författare, ha 3 barn (Jonatan, Singoalla/Tussilago och Bosse), bo i spanien i ett år med Noa...eller Frankrike..eller Italien, Bli lärare, rädda världen och lära mig sjunga som Zara Larsson. Och att vara lycklig jämt. Och att vara Frisk jämt. Och att kunna springa 1 mil.

3 av mina favoriter i garderoben. Min svarta kjol, min jordgubbströja och rumpbyxorna.

Vad är jag beroende av? Uppmärksamhet, Uppmärksamhet och kärlek.

Har jag några piercingar eller tatueringar? Har 3 hål i öronen om det räknas och 2 tatueringar. Min ena kattis på armen och "mi casa su casa" på låret.

Vad vill jag ha just precis nu?! En halstablett och en vän i min säng som sen vill gå på promenad.

Tränar jag? Håller på med något som ska likna att springa men blir förkyld hela tiden. kan man va allergisk mot kondition?

När går jag och lägger mig? Herregud det beror helt på. men oftast vid 22 kanske.

Något jag saknar just nu? saknar Noa, men det gör jag alltid. Saknar min pappa för vi har inte träffats sen 10 december och plusgrader.

Vem är min roligaste vän? Alla mina vänner får mig och skratta men skrattar nog mest med steffi.

Vad är jag rädd för? Ensamhet, kidnappning, extrem huvudvärk och nya situationer.

Vad ser jag mest fram emot just nu? Studenten och sommarjobb med bästa vännerna <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments