Header

Okej mina vänner , har bestämmt mig nu att jag ska sluta blogga.. Har varken ork eller lust , tycker inte de är roligt längre kanske kommer tillbaka senare.. ha de så bra allihopa..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gokväll mina vänner !
Wilma blir 1år & 8månader idag, helt galet vad tiden går fort !😍
Idag har jag varit & jobbat och Wilma på dagis (som vanligt). Jag ska jobba hela veckan faktiskt , de ska bli så skönt :)
Imorgon ska vi äntligen till bvc och kolla hur vikten & längden har blivit för Wilmas del & även få 18 månaders vaccin (lite försent). Hoppas verkligen att de har blivit bra , & har de inte de så hoppas jag på en tid till barnläkare.
Nä mina vänner nu ska jag ta en dusch & sen gå o lägga mig , mår inte helt 100 tyvärr :( blir så när man jobbar på dagis & inte är riktigt van.
Gonatt på er 🌟
Kärlek♡

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner , igår eftermiddag så gick jag och Wilma ut en stund och lekte med grannarna, inget kul väder de va super kallt & blåsigt men Wilma älskade det som vanligt 😍 Igårkväll så överaskade Filip mig med middag inne i Malmö, så skönt att komma ifrån bara han och jag & jättegod middag också !
Just nu sitter jag och Wilma & kollar på Masha och Björnen (en favorit just nu) och jag dricker mitt kaffe !😍
Senare idag ska vi nog iväg med min mamma en sväng :) vad ska ni göra idag ?:)
Kärlek ♡

Hon har lite roliga miner för sig😂

Likes

Comments

Hej på er mina vänner !
Nu på förmiddagen har jag fixat med tvätten och plockat undan lite här hemma , ska snart damsuga också tänkte jag. Filip är iväg och hjälper min kusin med hennes kök hon håller på att renovera så jag och Wilma vet inte riktigt vad vi ska göra idag , så tråkigt väder så man vill inte vara ute.:(
Vad ska ni göra idag ?
Hörs sen 🌟
Kärlek♡

Inte bild från idag !

Likes

Comments

Nu i eftermiddags gick vi ut allihopa medans Kim's man grillade , jag & kim lekte med barnen en sväng :)
När vi hade ätit så gjorde vi inte så mycket faktiskt , barnen lekte & vi satt och pratade i soffan. Mysig fredag med andra ord❤
Kärlek ♡

Likes

Comments

Imorse så vaknade vi till super mysigt väder ganska tidigt faktiskt , vi bestämde oss vid 9 tiden att åka till min syster @Kimzetterstrand och mysa lite med barnen. Vi gick och hämtade hennes äldsta dotter vid 14 tiden & när man går till hennes dagis går man förbi ett stall så där va massa hästar när vi gick förbi & just när vi kom så skulle hästarna in så vi stannade o titta på när dom släppte in dom.

Nu håller vi på att förbereda inför maten blir grillat idag, såå gott !!

Vi hörs kanske mer senare !

Kärlek ♡

Likes

Comments

Då var denna härliga dagen över, idag har jag faktikst inte gjort allt för mycket medans Wilma var på dagis. Hämtade hem Wilma vid 2 & efter de så har vi varit ute & lekt o myst på gården , de har ju varit så härligt väder idag. Vi fick äta middag själva idsg då Filip jobbade över de blev kötbullar, potatismos, gräddsås &lingon 😍 de va en höjdare enligt Wilma(man ska vara glad de lilla man får i henne).
Imorgon är Wilma ledig från dagis så vi hoppas på fint vädet så att vi kan vara ute o leka.
Kärlek♡

Likes

Comments

Blev utmanad av @Kimzetterstrand att svara på denna lista. 

I slutet kommer jag utmana 3 andra personer att göra detta.


jag är säker på att detta kommer bli svårt


1. Fem saker jag inte kan leva utan:

• Min dotter

• Familjen 

• Min sambo

• Pengar

• Kaffe 


2. Fem saker jag vill göra i mitt liv:

• Vinna massa pengar

• Köpa hus

• Ta körkort  

• Skaffa fler barn

•Se mina barn växa upp


3. Fem saker jag är värdelös på:

• Ta hand om pengar

• Hitta motivation till o träna

• Putsa fönser, Haha.

•Datorer

• Att ta hand om mig själv 


4. Tre saker jag är rädd för:

• Förlora mannen i mitt liv

• Att inte se mina barn växa upp

• Förlora de jag älskar


Dom jag utmanar är @Fitnessinspiration @bolmgren @Erican

Likes

Comments

Idag medans Wilma har varit på dagis så har jag faktiskt jobbat så himla skönt. Jag är delvis arbetalös, jobbar ju som vikarie här i byn. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag cykla & hämta min lilla pluttfia😍 så får vi se vad vi gör när vi kommer hem , hoppas på att hon är på myshumör så vi kan mysa lite o soffan 😍

Kärlek♡

Likes

Comments

Idag medans Wilma va på dagis så fixade jag ännu mer här hemma. Jag har även tvättat 100 maskiner tvätt känns de som, men skönt när de är över. Nu är jag ganska nöjd med hur här ser ut hemma, har köpt lite nya möbler så att man har mer plats att stoppa undan alla saker som man har , haha.

Wilma har fått jätte rälig hosta igen, super synd om henne att behöva var sjuk hela tiden.. Men men vi får se hur de blir av denna dunder förkylningen. Ska till BVC den 21 Mars och kolla hennes vikt och antagligen få vaccinet om hon är frisk.

Kärlek ♡

Likes

Comments