Header

Hej mina vänner , nu var de längsen jag skrev ett inlägg , har varit mycket o göra nu.
I torsdags åkte vi och köpte en ny vagn , de blev en Britax b-motion plus 👌 är såå nöjd 😍
I Fredags va vi hos min syster och umgicks med henne o Jenny och barnen, mysdag helt enkelt och på kvällen va vi bara hemna och mös.
Filip fyller 25år på måndag så idag har hans mamma, pappa och mormor var här på bullfika , nu ligger vi på soffan och väntar på att vi ska komma på nåt att göra idag.
Ha de bäst.🌸

Likes

Comments

De blev en stressig morgon för mig och Wilma , eftersom hon inte vill sova på kvällarna så blir de ju att hon sover längre på morgonen vilket som inte är så bra eftersom att hon börjar förskola  09.00.

Nu är hon på förskolan iallafall och de blev en spontanfrukost med @Jeenyrosen och lilla Livia.

Ikväll kommer de en tjej som ska kolla på vår vagn , har en Britax go, ska sälja den och köpa något mindre men jag velar mellan en Britax b motion plus eller en Cresent compact 360 air.

(HJÄÄÄLP

Nu ska vi mysa , ha de bäst så hörs vi sen ! 😘

Vagnen vi har nu.

Likes

Comments

Wilma är hemma från förskolan igen o vi har ätit mellanmål, idag sa dom att hon hade väldigt svårt för att somna vilket jag vet då de har börjat ta allt mellan 1 timme till 3 timmar att natta henne. ( Tar gärna emot nattningstips)

Jag har fixat med tvätten här hemma idag och ska snart ner i tvättstugan igen , har även satt ihopa Wilmas tripp trapp stol jag berättade om att vi målade om , den blev super 👌

Ikväll kommer @Jeenyrosen och lilla Livia hit på kvällsmys.

Ha de bäst !😘

Likes

Comments

Nu är Wilma hemma från förskolan och vi har ätit mellanmål , dom sa att hon har nog börjat förstå när jag ska komma och hämta henne, efter vilan är hon gnällig och ropar efter mamma. Nu sitter hon och kollar lite på tv. Vi ska snart börja laga middag , de blir korvstoganoff m fullkornsris o grönsaker. Beställde faktiskt massa mat på Mat.se och fick hem maten idag , super smidigt !!

Likes

Comments

Igår va vi hos min mamma och hade en mysig dag med min familj, min syster o hennes man och barn. Blev en tur till pulkabacken , man får ju passa på när snön väl är framme.
De blev middag o massa bus o mys på kvällen.
Och idag har vi varit hos ett par vänner som nyss har flyttat så vi kollade på deras nya lägenhet och åt middag tillsammans. Blev även en tur till pulkabacken där , bara de att Wilma somnade när vi gick dit så de blev bara deras dotter som fick åka.
Nu på kvällen när vi kom hem så bestämde vi oss för att måla om Wilmas Tripp Trapp stol så den blir vit o fin och nu ligger vi i sängen o ska sova , jobb och förskola imorgon igen efter massa ledighet.

Likes

Comments

Mitt namn är Nina och jag är 21 år gammal o bor i Skåne med min familj , dotter Wilma 1.5 år och sambo Filip 25 år. Är utbildad florist men jobbar just nu som vikarie på förskolorna här i kommunen.
Födde min dotter i v36 , 27 dagar för tidigt hon vägde då 2580g o 46cm en riktigt liten prinsessa.
Anledningen till att jag födde för tidigt vet vi inte men vi var på ullared dagen innan Wilma kom.
Mitt vatten gick kl 8 på morgonen o fick då åka in direkt , 09.30 fick jag värkar o 10.00 var dom mer intensiva och fick ondare o ondare. Kl 01.51 kom hon äntligen upp på bröstet , använde mig utav lustgas som bedövning.
Fråga gärna om de är mer ni vill veta.

Likes

Comments