God morgon folket!

Nu va de bra lägesedan jag skrev här. Känns nästan som att jag inte haft tid! Börjar med att uppdatera om bebisen 😍 Idag går vi in i v23. Han har börjat böka och stöka i magen väldigt mycket men absolut mest på kvällstid! Det är så mysigt att känna honom! Min kompis fick sin lille son igår och då blev de ännu mer påtagligt att jag faktiskt ska bli mamma igen! Och jag längtar sååå tills han kommer! Känns som en evighet!! Men den som väntar på nåt gott.. ☺

Nu till mig själv. Jag fick lite krångel med f-kassan angående mitt läkarintyg, de va inte riktigt ifyllt och dom ville att läkaren skulle komplettera de. Då visade de sig att den läkaren jag hade va inhyrd och fanns ej kvar på vårdcentralen. Nähäpp, fick träffa en annan läkare som gjorde om mitt läkarintyg och då beviljade f-kassan de! Jag har övre graden av medelsvår depression. Men den senaste veckan har jag kommit tillbaka lite med ork och energi! Tror att våren spelar in ganska bra! Jag har röjt i alla förråd/garderober. Storstädat hela lägenheten och har massor av energi! Men de kan oxå tillhöra min depression, att om jag är nere är jag extremt låg och om jag är pigg blir jag extrem åt det hållet! Gillar mest när jag har energi 👏 sommaren närmar ju sig med stormsteg! 😀

Och nu till händelserna i sthlm. Jag skänker en tanke till alla drabbade! Men.. när vi kommer till de svenska folket.. alltså jag blir mörkrädd.. va nu detta ett terrordåd, ja då lär vi ju ha flera framför oss. Allt handlar i stort sett om religioner! Och att blanda så många religioner i ett land kan bara sluta i katastrof! Jag är verkligen för att man ska hjälpa drabbade människor men att ha öppna gränser så alla möjliga människor kan komma in, ja då får vi nästan skylla oss själva.. Vi har inte en aning om hur många terrorister som sitter i Sverige (under radarn) och planerar dåd mot oss! När vi har varit så blåögda och öppensinnade så kommer de bita oss i rö*en.. så är de bara.. och jag är verkligen inte emot invandrare då mina mor och far föräldrar kom till Sverige för ett x- antal år sedan, men idag har de gått utför.. det är för många blandade religioner helt enkelt.

Ha de bra! Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Nu va det ett tag sedan jag skrev här! Lite har hänt sen sist! I lördags gick vi in i v 20 ☺ tjohoo! Passerat halvägs nu! Igår va de dags för rutinultraljud. Fick veta att det är en lillebror som kommer i sommar! Han har växt som han ska och allt såg jätte fint ut! Man blir så glad när allt går bra! Elias blev super överlycklig att det blir en lillebror då han har en halvsyster och en "låtsassyster" hos sin pappa.

Själv är jag fortfarande orkeslös och har inte mycket energi. Behöver nog få lite vår nu så jag kan vara ute mer. Sen har vi ju den biten med f-kassan då jag är sjukskriven. Väntar på beslut därifrån och innan jag fått de godkänt så går man på tår. Har ju inte jobbat på en månad och tänk om jag blir nekad? 😯 va i hela friden gör jag då? Min läkare har inte varit tillräckligt tydlig på mitt sjukintyg så nu måste jag vänta på att han gett dom de kompletterande uppgifter f-kassan vill ha. Senast den 29/3 måste han ge dom svar annars utgår dom ifrån de dom har och de bådar inte gott! Med det så innebär de att jag inte får utbetalning innan månaden är slut 😕 aja de är väl alltid nåt som ska krångla. Man mår ju inte bättre av det iaf!

Får ta en dag i taget!

Igår va jag hos Laila, dom väntar oxå barn och ska ha samma månad som oss! Skitkul ju 😀 Va roligt att få hänga med henne igen! Vi träffas så sällan men när vi väl ses så är de som att det va igår vi sågs! Älskar såna vänner!

Ha de bra! Kram!

Likes

Comments

​Nu va det några dagar sedan jag skrev här! Har inte hänt speciellt mycket. Igår lämnade jag Elias i skolan och åkte hem till Helena en sväng och träffade Olivia och saga! Vilken underbar liten tjej! Stark och envis! Hoppas att allt blir bra med henne!

På kvällen följde fannie med till stallet och där satt vi och pratade en stund med Lidia och Natti! Är mysigt att kunna sitta ute utan att frysa ihjäl! Längtar så tills våren kommer på riktigt! 

Ja annars händer det inte så mycket här, jag har fortfarande maraton på Vampiers Diaries ☺ helt besatt av serien ju! Haha Fannies fel alltihop! 

Idag ska jag ta och städa här hemma, har inte riktigt haft ork och energi till de den senaste tiden! Tror jag ska försöka rensa ut lite kläder med! Har på tok för mycket!  

Ha det bra! Kram!

Likes

Comments

Vaknade upp till stor sol och klarblå himmel! De va det bästa som hänt på länge! Står även i tidningen att våren är på väg och idag ska det bli +10 grader och dom varnar för brandrisk i södra Sverige!

Igår kom Jane på förmiddagen, och vi umgicks nästan hela dagen, jag slingade och klippte hennes hår! Tycker att hon blev jättefin i det! Tyvärr har jag inga bilder på det då jag tog korten med hennes telefon.

Elias åkte hem till sin kompis igår kväll, dom skulle åka till Halmstad idag och hitta på något (kommer inte ihåg vad stället heter) men det finns tydligen många studsmattor och grejer ☺ kul för dom!

Idag går jag in i v.19 😀 känns skönt att man snart tagit sig förbi den tråkiga perioden av att vara gravid! Och med tråkig menar jag att man känner inga sparkar, magen är bara lite synlig så man kan tro att man bara är rultig 😂 Men snart börjar det hända saker där inne 😍 på måndag nästa vecka är det ju rul 😁 då får vi förhoppningsvis veta könet! Hoppas h*n visar upp sig för mamma och pappa! Vi vill ju så gärna veta!

Ha de bra sålänge! Kram!

Likes

Comments

Idag gick jag upp 06.30 för jag trodde jag skulle köra Johny till jobbet! Men så va inte fallet 😂 nähä la mig i sängen igen och skulle sova vidare. Men så kom jag å tänka på vampire diaries! Slängde igång ett avsnitt sen blev jag liggandes! 

Runt 11.30 ringer Ines och vill ha kaffe, shiit tänker jag! Vill inte pausa! (Har då sträck kollat mellan 06.40-11.30 😂) Men men, jag slängde igång kaffet och vi satt och tjatade en stund. 

Vid 12.30 va de dags att starta serien igen! Kollade då fram till 15.40 då jag skulle handla och hämta Johny. Lagade lite (oätlig) mat och kollade på serien igen medan maten va i ugnen. 

Då skickar Jane att hon vill komma på kaffe! Haha skrev först att jag inte ville (pga serien) men ångrade mig. Hon kom hit, vi käkade sen åkte vi till stallet. 

Elias kom ikväll med då han har studiedag imorgon ❤ Ah just de! Bebis rörde sig i magen idag så jag såg det utanpå! Det va riktigt mysigt 😍 Mycket mer har inte hänt denna torsdagen!

Ha det bra! Kram!

Likes

Comments

Ja, idag gick jag upp 06.30 för att jag skulle köra Fannie till hennes häst då han skulle skos kl 08! Är ca 2.8 mil till stallet! Tog mitt morgonkaffe med Fannie innan vi åkte ut! När vi väl kom dit hjälpte jag henne att mocka boxen innan hovis kom ut. För dom som inte vet var Fannie med om en ridolycka för snart 3 veckor sedan och då fick hon 2 frakturer i vristen typ. En av dom va en öppen fraktur, så nu får hon inte göra nåt med sin pålle på ca 2 månader 😕 Men med hjälp av rullstol kan hon iallafall vara lite i stallet och umgås med honom☺🐎🐴

När allt var färdigt åkte vi hem till Fannie och käkade lite brunch (panpizza kl 11.30) 😂 sen hade vi ett maraton på vampire diaries! Jätte mysig dag!

Snart ska jag till Ann-sofie och slinga hennes hår och klippa en annan tjej, sen blir de nog sängen då jag är super slö idag!

Ha det bäst! Kram!

Likes

Comments

Hej igen! Nu har jag bäddat mer mig i sängen och tänkte att jag kunde skriva några rader om min graviditet ☺

Kan börja med att jag är i V.18 (17+3) och är beräknad den 11/8

Som dom flesta av mina vänner vet så bestämde vi oss för att skaffa barn runt julen 2015. Jag har en son på 10 år idag men vi ville gärna ha ett gemensamt barn med ☺

Månaderna gick men ingenting hände, på sensommaren blev jag trött på denna besvikelse att inte bli gravid så jag bestämde mig för att strunta i det och ta upp min hobby med hästar igen.

Sagt och gjort, i början av oktober fick jag hem mitt oinridna sto som jag skulle rida in! Men nästan exakt en månad senare (november) får jag ett + på graviditetstestet! Gud vilken lycka!

Veckorna gick och vi skulle in och göra ett ultraljud för att se hur långt gången jag va! V 6+5 va jag i och den lilla prickens hjärta slog så fint! Men när jag gick in i v 11 så började jag blöda, blev först orolig men tänkte att jag blödde ju med sonen med så det va ingen fara.

Men smärtan tilltog och jag åkte till akuten. Fick världens käftsmäll! En avbruten graviditet i v 7+3!!! Fattar ni? Bara några dagar efter ultraljudet avbröts det 😢 gick i nästan en månad utan att veta!

Okay sen va de bara att försöka igen! Tji fick vi! Hela våren och sommaren gick utan att något hände! Jag gick in i en depression under hösten och mådde ganska dåligt över detta. Men så en dag i december gjorde jag ett test dagen innan min mens skulle komma och gissa om jag va fundersam! Hmm va där två streck??? Åkte till tjejkompisen för att visa och hon bekräftade! Ja där va två streck! Jisses va glad jag va!

Men sen började den ständiga oron för missfall! Men jag har gjort ca 6 ultraljud och bebis lever och mår bra! 😊 Är idag sjukskriven 100% pga sammandragningar och riskfyllt arbete så nu går man bara och väntar! Kan säga att väntan är sååå långdragen 😂 Men den som väntar på nåt gott 😉

Aja nu ska jag inte göra texten för lång!

Ha det bra! Kram!

Likes

Comments

Idag kunde jag sova lite längre, då jag gick på toa när Johny gick till jobbet. Annars brukar jag i stort sett alltid vakna runt 07.30 för att jag är så förbannat kissenödig! Haha!

Snart kommer Ines på mogonkaffe sen ska jag till Hylte och köra Elias till tandläkaren. Får rysningar bara av tanken att jag ska in där! Har sån fruktansvärd tandläkarskräck!

Igår satte jag om Ann-sofies extensions. Blev skitsnyggt med den ljusare färgen! Virkade även klart mina barnvagnsmobiler! Så kul att kunna göra nåt själv till bebisen! ☺ vill att tiden ska springa iväg så det kan bli 20 mars nu! Då får vi reda på om de är en liten pojke eller flicka 😀

Ett inlägg om min graviditet kommer att komma upp såsmåningom!

Kram på er sålänge!

Likes

Comments

Vänskap? Ja, det är vad jag tänkt på en tid nu.
Vad är vänskap egentligen? Är det bara att umgås? Ställa upp för varann? Finnas för varann?
Ja vi alla ser nog olika på den saken. Men för mig är vänner viktigt, man kan vara sig själv, man kan ha roligt ihop eller bara finnas i varandras närhet och trivas med varann! Utan vänner är man ingenting! Sen kan det finnas bra vänner och mindre bra vänner.
Under min uppväxt har jag varit med om dom flesta sorterna! Jag har blivit baktalad, utnyttjad, bedragen mm.
Och idag kan jag säga att jag finner inget intresse i människor som inte värdesätter mig eller ljuger för/om mig!
Att umgås ytligt med bekanta är en sak, men en vän i mina ögon är någon som värdesätter sin vänskap!
Om man inte har plats för vänner i sitt liv, då kallar jag dom fattiga människor!

Sen kommer jag till den känsliga punkten som dom flesta med vänner känt/känner av: När man skaffar pojkvän/flickvän! Ja då blir det inte lika mycket plats för vänner i ens liv, iallafall inte till en början, men sen då? När de nykära lagt sig lite? Ger man mer plats till vännerna då eller har man varit så inne i förhållandet att vännerna skjutits åt sidan så pass mycket att dom inte längre finns kvar? Eller helt enkelt tröttnat på att vänta? Och det handlar inte om att det då är dåliga vänner utan man ska verkligen värdesätta dom man har! Alltid! Jag har verkligen själv varit en sån som är i min egen bubbla när jag är nykär, och det får man lov att vara men går det för lång tid så tröttnar vännerna. Så är det faktiskt.

Jag har idag både nya och gamla vänner i mitt liv! En del närmare än dom andra men det finns 2 speciella människor i mitt liv just nu och det är Jane och Fannie!

Jane är en människa jag känt väldigt länge! Vi har bråkat, skrattat och gråtit ihop! Men hur som hur så är vi starkare ihop än någonsin idag! Vi är så sjukt lika i vårat tankesätt så det brukar krocka för oss! Haha! Men vi hittar alltid tillbaka till varann! Jane har en stark personlighet som jag älskar på gott och ont! Hon är ärligheten själv och ställer alltid upp till 100% Hon kan i stort sett lämna maten på spisen för att komma om jag behöver henne! Haha! Älskar denna lilla individ!

Sen har vi Fannie! Vi har inte känt varann så himla länge, började umgås mer intensivt när vi skaffade stall/hästar ihop! Hon är den mest ödmjuka personen jag någonsin träffat! Hon vill verkligen ingen något ont och är så fruktansvärt snäll! Hon finns ALLTID till 500% vid ens sida och försöker vara alla till lags! En omtänksam och snäll person rätt igenom alltså! Älskar denna människa också! Är så glad att jag har henne i mitt liv!

Jag är en svår människa själv, det vet jag om. Jag säger oftast vad jag tycker och tänker fast det kan bita mig i röven, eller såra någon, men jag anser inte att man ska försköna något bara för att vara en "ja" sägare! Nä, då får man ta min ärliga åsikt eller låta bli att fråga mig om den.

Så nu har jag fått skriva av mig lite om mina funderingar som cirkulerat i huvudet!

Ha det bra tills nästa gång! Kram!


Likes

Comments

​Hej hej!

Ja detta inlägget blir väl lite mer som ett tappert försök att göra något vettigt av denna blogg! Haha

Idag vaknade jag 07.30! Så himla tråkigt att gå upp tidigt då mina vänner som är hemma inte är vakna vid den tiden. Att gå hemma är ju inte en dröm precis! Ensamt och tråkigt, man blir nästan asocial! Haha! Men man får försöka göra det bästa av situationen! Idag har jag väl inte så mycket på agendan! Ska försöka städa lite och sen kanske Jane kommer så vi kan fortsätta virka! Haha en ny hobby!! Men kul är det!

Ha det! Kram till er!

Likes

Comments