Äntligen är några långa dagar av jobb avklarade. Avrundade allt med att åka hem till familjen en stund igår. Var behövligt känner jag. Idag sitter jag med framtidsplaner, känns bra att ha något att sträva efter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jobbar nästan hela tiden så knappt någon tid för bloggning. Först var det stråket vecka vilket innebar massor av jobb, var det inte på marite så var det på arenan, och nu har det var full fart på arenan med hockeyskola. Idag jobbade jag 12:00-00:30 för att förbereda inför XL-bygg mässan/middagen imorgon. Nu ska jag försöka sova för imorgon ska jag börja redan 07:30 och sen är det jobb hela dagen lång. Snart lugnar sig allt lite och det ska bli skönt, äntligen lite vila!

Likes

Comments

Sällan jag gör sånt här men när Love nepals videor och texter började ploppa upp på Facebook kände jag att jag ville vara med och bidra. Har ni inte sett dom borde ni kika in Love nepals Facebook, berörde mig mycket iaf

Likes

Comments

Efter mycket påtryckningar kommer här ett inlägg, främst till dig Ellen haha! Jobbat jättemycket på slutet. Det har vart exponorr på arenan så det har vart fullt upp. Igår jobbade jag 09-21 och idag blev det 09-20. Nu idag när allt var slut kände vi att det borde vi fira med att äta middag tillsammans. Sagt o gjort så gick jag, Lina, Linda och Ellen på vezzo efter jobbet för att avsluta några intensiva dagar med en middag.

Likes

Comments

Klockan nio sitter vi på planet påväg till gran canaria, längtar!!

Likes

Comments

Ett plus på dagen igår var helt klart kvällen. Jobbar ju mest men igår överraskade Viktor på kvällen med att ha köpt lite bubbel och jordgubbar. Varför? Jo för att jag har fått ett nytt jobb. Tycker om den där killen.

Likes

Comments

Fått med min hem fyra nya skålar. Älskar blått och vitt! Kommer bli somrigt och fint att äta på balkongen i sommar med dessa.

Likes

Comments

Igår var en riktig söndag. Jag och Viktor åt lunch på pause, kikade snabbt på stan, kollade på för många avsnitt av serier, åt kinesiskt till middag och avslutade kvällen med att baka kaka och kolla fler avsnitt av serier. Idag är jag på arenan. Diana är borta hela veckan så jag har hand om arenan hela veckan.

Likes

Comments

I onsdags hade vi personal kick off. Vi blev alla utklädda och fotade. Var själv dålig på att fota så lånade lite bilder från mina vänners snap mystory

Likes

Comments

Såhär tagg var jag igår efter att ha jobbat nattklubb på marite. Kul när man väl jobbade men när nattklubben var slut och man fick sitta ner, då kände man hur trött man var. Sovit typ fem timmar och nu är det bara att ladda om. Börjar på arenan vid tolv och ska ha lunchen. Sen i EM vankas det p-fest!

Likes

Comments