Header
Vardag

Hejsan allihopa!

Nu är jag redan inne på andra sommarlovsveckan och det går såå fort! Men det är dock lite tomt om dagarna utan allt hästarbete men blir sådär extra lycklig i hjärtat när jag ser mina stjärnor på betet precis när jag öppnar dörren, sitter på altanen eller lagar mat :) Helt underbart att bo såhär!

Tyvärr har jag inte haft möjlighet att blogga alls nu den senaste veckan eftersom min dator inte vill starta... suck. Har ingen aning om varför men en morgon när jag skulle in på den så ville den inte alls, har försökt nu på alla sätt och vis men den funkar inte så jag får lämna in den och hoppas på att alla mina bilder går att rädda! Men eftersom den inte funkar så får jag göra mitt bästa genom att blogga från min Ipad. Får sån sjuk kramp i händerna för mina naglar är för långa :-)

Men eftersom hästarna är på bete och jag inte rider så vill jag ändå vara fit for fight och hålla igång så jag håller igång på gymet och är ute och springer en del :) Äälskar det, speciellt nu när det är så fint väder! Men eftersom hästarna är på bete nu så blir det tyvärr inte lika mycket hästiga inlägg, men det är bara i ett par veckor till, sen drar jag igång bloggen till 110%! I promise! Jag har varit duktig och rensat bland alla mina hästsaker i garaget, hela släpet är fullt av trasig utrustning, täcken, grimmor, ryktlådor osv och har ytterligare 2 sopsäckar fulla med saker som jag ska sälja. Men nu är där äntligen ordning och reda! Så det är väl det jag gjort min första vecka på sommarlovet :)

Imorgon har jag en del hästsaker som måste tvättas, jag ska till gymet och motionera hundarna så förhoppningsvis är det fint väder så jag kan få sola?! Alltså solen har varit såååå snål! Inte en enda dag som det har varit sol och blå himmel utan moln. Så please, håll tummarna på att det kommer haha! Och hoppas ni alla haft en underbar Midsommar! Det har verkligen jag haft! En av dom roligaste absolut! oförglömligt!

Idag har det faktiskt varit fint väder så vi får passa på att grilla. Det blir grillad sparris, avocado, sötpotatispommes och någon kött idk som kommer ligga på tallriken ikväll. Alltså I love färsk sparris med lite salt och smör! can we just talk about that haha!

Men enough om det, jag och mamma har börja rååå streama serien The falling skies, guuuud vad den är bra! Recomend Recomend! Nu ska jag hjälpa mami med maten så vi hörs igen senare!

Likes

Comments

1. Mina planer för sommaren:

Jag vet faktiskt inte riktigt, jag är lite spontan haha. Man jag har iallafall några saker planerat :) Jag och mina budds ska jobba på FHS hela veckan, campa och bara ha en massa kul. Vi ska också hyra stuga i nån vecka tillsammans i augusti, jag och min familj lär säkert också hyra någon stuga i sommar. Det gör vi alltid! Helt underbart! Sen hittar vi säkert på en massa som vi inte planerat som jag såklart kommer skriva om på bloggen när den tiden kommer :) Sen blir det väl förhoppningsvis massa sol och bad :)

2. Bästa sommarstället:

Jag trivs ju väldigt mycket hemma eftersom vi bor ute på landet precis som jag vill ha det :) Solen finns, musiken finns, djuren är hemma, poolen finns och drinkarna finns haha :) Inte massa folk och mycket trafik som stör utan det är lugnt och skönt! Men annars älskar jag när vi hyr stuga i till exempel småland :)

3. Vart badar jag helst?

Alltså jag älskar att bada i havet samtidigt som jag hatar det haha. Det känns så himla fritt och öppet, ganska häftigt när man väl är där ute och man inte bottnar. Men även då får jag panik. Jag vet liksom inte vad som finns i vattnet eller om jag råkar röra något med mina fötter assåå ugh jag ryser bara jag tänker på det! Men jag måste ända välja havet, poolen är lite tråkig haha, havet lever om man säger så ;)

4. Hur länge ska jag vara ledig?

Jag får sommarlov den 16/6 tills 22/8 tror jag.. :D

5. Vad ser du mest fram emot?

Helt klart Falsterbo Horse Show med mina underbara vänner. Vi kommer ha så himla kul och hitta på massa sjuka grejer som vi aldrig kommer glömma. Vi ska tälta, grilla, bada, festa och bara ha det så bra som möjligt! Längtar sönder redan och snart är det dags!

Sen måste det ju också vara när vi allihopa ska hyra stuga! Så myyysigt! Men självklart sena sommarkvällar med sina vänner och att få vara med min familj och släkt och bara ha det bra!

6. Vad ska jag lyssna på i sommar?

Topplistan antagligen, eller Matildes feta partylista haha ;) Sen en massa poddar!

7. Favorit sommardoft?

Hästar & stall, Hav, skog och sol! Ja sol luktar, Iallafall luktar huden sol haha :)

8: Hur kommer du komma ihåg din sommar?

Oförglömlig!

Likes

Comments