HURRA FOR NORGE, Gratulerer med dagen og vel overstått 17.mai feiring!

Jeg håper dere alle hadde en utrolig flott dag i går, med ubegrenset inntak av mat og is. Vi hadde en kjempe koselig dag med barnetog i Tønsberg og senere lunsj og kos sammen med familien min. Planen var at vi også skulle få tilbringe tid med familien til Daniel, men slik ble det ikke for meg når magen ikke var helt enig i går. Så i stedet dro jeg hjem og sovnet på sofaen. Jeg har da klart å sove så tungt at jeg ikke har enset noe som helst. Venninen min, Iselin hadde prøvd å ringe på og ringe meg, og når Daniel kom hjem igjen hadde han tydeligvis prøvd å vekke meg 3-4 ganger, men jeg hadde tydeligvis havnet i en mild koma tilstand hvor alt håp om å vekke meg var ute.


Jeg vet jo at jeg har fått lite søvn i det siste, og stresser som en gal med.. vel.. generelt LIVET.
Så jeg har en teori om at kroppen bestemte seg for å ta en sikkelig powernap, og gikk da i dvalemodus.
Skal innrømme at jeg syntes det var veldig trist, følte meg ikke ferdig med feiringen, men jeg får dessverre ikke gått tilbake i tid å endret noe nå. Og ellers var dagen fin, så jeg skal ikke klage.

Jeg blogger svært lite for tiden, jeg har som alltid tusen tanker i hodet samtidig og jeg prøver å strekke til i alle disse dagene som bare raser av gårde. Jeg håper fremtiden kan bringe med seg litt lykke og flaks snart, for jeg begynner å bli ekstremt sliten av all den uflaksen jeg sitter med. Jeg krever ikke mye, bare litt flaks og at ikke alle dager bringer med seg en kamp. Det er en evig runddans dette her.


Men, jeg takker i alle fall for alle de fantastiske menneskene jeg har rundt meg.
Så alt i alt om jeg skal oppsummere, har jeg vunnet i lotto når jeg ser på det slik.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

HJEM TIL MEG!

What?

Ja, det er seriøst.. Nei, det er ikke en spøk. Vi er i full gang med å endre hele hjemmet vårt. Alt skal bort, vel det meste er allerede solgt, men det er litt interiør og sofaen som står igjen... Merkelig nok er det lite interesse for sofaen, noe jeg absolutt ikke hadde trodd. Hadde det ikke vært for at den kræsjer totalt med vår nye stil så hadde vi beholdt den for den er FANTASTISK! Og den er under 1 år gammel.. Men det er nok noen heldige sjeler der ute som ender opp med den også.

Det alle tenker nå er sikkert, hva slags stil skal du ha nå da Nina?

Vel, jeg er dødslei av å ha det likt som alle andre, jeg er en særegen person som liker å ha det anderledes og jeg liker å finne ting som ikke alle andre har. Nå i disse dager syntes jeg det er forfærdelig vanskelig. Spesielt om man ikke har så mye penger å rutte med. Så jeg får nok ikke til å få noe helt særegent, og jeg finner jo inspirasjon fra andre hele tiden. Men jeg ønsket meg noe litt mer enkelt, mer svart, litt minimalistisk, samtidig hjemmekoselig.

Såå, hvordan det blir, det vet jeg ikke enda. For det eneste nye vi har her hjemme er et halvferdig skrudd IKEA nattbord og en Ikea hylle...Trives svært dårlig i mitt eget hjem for tiden, vi bor bokstavelig talt i en søppeldynge. Pappen fra IKEA har tatt over og invadert hjemmet vårt.


Likes

Comments

Ja, jeg har herved kastet inn hådnkle og avsluttet villavanilla.no og gått tilbake til Hdesign.no
Der skal jeg drive med det jeg gjør best! Grafisk design! Villa vanilla gikk for sakte oppover, og jeg har ikke mulighet til å vente, ikke akkurat nå, desverre. Så da ble det enklere og billigere å gå tilbake til den største drømmen min. Nemlig grafisk designer på fulltid!

Jeg driver nå med Webdesign, logo, bloggdesign, monogrammer og mye mer!!

En av mine største stoltheter er plakatene som jeg designer!
Dere finner de i nettbutikken inne på nettsiden (fanen øverst til høyre)

Vår nyeste kolleksjon "The dreamers" kom UT I DAG!

www.hdesign.noLikes

Comments

Jeg føler meg mislykket om dagen. Skal ikke legge et lite lokk over det en gang. Skal ikke prøve å skjule det. Det er akkurat dette jeg føler. Jeg føler jeg ikke makter noen verdens ting. Jeg føler jeg har løpt rundt i det evige hjulet i en evighet og det jeg sitter igjen med er et tomt hodet og null energi.

Jeg ønsker å gjøre så mye, og jeg er vel et snev for mye optimistisk til tider, jeg har fått for meg at jeg er supermann og at jeg klarer alt, og jeg lever i denne tankegangen frem til veggen sakte men sikkert nærmer seg. Jeg kunne bare ønske at ting i livet kunne ordnet seg snart, jeg kunne ønske at livet mitt fikk litt mer stabilitet og at det endelig kunne være min tur til å ha lykken på min side. Jeg føler at alt jeg gjør og så mye energi, tid, kjærlighet og arbeid jeg legger i prosjektene mine, så fører det ingen steder.

Jeg orker ikke en gang å blogge, det som jeg er så glad i å gjøre. Alt har blitt et strev.


Nei, nå ble det mye tanker og klaging.. Jeg må ta meg selv i nakkeskinnet og som Dory fra oppdrag Nemo sier, "just keep swiming"

  • 286 Lesere

Likes

Comments

Jeg elsker kjøkken og jeg har en stor drøm at en dag skal vi få laget det perfekte kjøkkenet som kokken min kan få boltre seg i og la kreativiteten strømme nøyaktig slik han ønsker! Jeg er så absolutt ingen kokk, jeg er en person som omtrent sulter ved brød boksen og jeg har ingen interesse for matlaging (dessverre). Men samtidig elsker jeg oversiktelige, vakre og ryddige kjøkken med de fineste redskapene. Kjøkken er faktisk noe som fascinerer meg. Jeg er veldig fornøyd med det kjøkkenet vi har nå, men jeg ser frem til vi en vakker dag skal få et stort hus hvor kjøkkenet kan være litt større og ikke minst litt lengre vekk fra stuen. Her vi bor nå med våre 90 kvadrat er det åpen stue og kjøkkenløsning noe som i og for seg er bra og fint det, men ikke helt slik som jeg drømmer om.


Men som sagt så klager jeg aldeles ikke og jeg er svært fornøyd med de løsningene vi har nå, all innredning er fra IKEA med noen av de smarteste løsningene jeg har vært borti, tenkte å vise dere mer fra kjøkkenet en annen dag, hvis det er av interesse? Her er i alle fall litt detaljer fra kjøkken benken og en liten pekepinn av vår stil.

Likes

Comments

Våren har endelig ankommet og jeg kjenner jeg bobler inni meg av tanken. Jeg smiler fra øret til øret, dette gjør noe med humøret mitt, motivasjonen min og energien min. Jeg føler jeg endelig har fått energien min tilbake, etter noen uker hvor den rett og slett ikke har vært tilstedet værende i det hele tatt! Det er virkelig herlig med litt mer sol, både for kropp og sinn. Ny uke med nye muligheter har startet for fult og denne uken kommer det mer spennende produkter inn i nettbutikken. Det har allerede blitt lagt ut et nytt produkt i kategorien "heklet/tekstiler" i dag, så det er bare å ta turen innom villavanilla.no for å klikke hjem fantastiske produkter til hjemmet i en vårlig stil.

Ønsker dere alle en herlig uke og en super dag!

Likes

Comments

Sitter for øyeblikket og titter på bloggerne på tv2 sumo, og av en eller annen grunn gir det meg alltid inspirasjon til å skrive et nytt innlegg. Jeg ser opp til de som har dette som en jobb, og det er vel lov til å drømme om at jeg også kan nå langt etterhvert? Satt egentlig bare å tenkte over hvor mye de deler av livene sine, de gir så mye av seg selv på bloggen, men også det at de faktisk deler så mye i denne tv serien også. Jeg har tidligere vært en person som ikke ønsket å dele noe som helst, med noen. Jeg har alltid hatt kortene tett inntil brystet og for meg har det å dele og vise seg sårbar vært et tegn på svakhet. Ingen skal syntes synd på meg, noen gang, uansett om det kanskje hadde vært fortjent ønsker jeg aldri at noen skal syntes synd på meg. Det har tatt så lang tid, og jeg har faktisk måttet bli helt voksen før jeg har skjønt at jeg har misforstått.. Jeg tok så feil.


Det å dele tanker, snakke om problemer og vise seg selv sårbar er det stikk motsatte! Jeg har aldri følt meg så sterk og stolt som når jeg valgte å dele historien vår om ufrivillig barnløshet. Jeg har aldri følt meg så modig. Jeg har ingenting å skamme meg over, jeg har ikke gjort noe galt! Det at livet byr på utfordringer, slik er det for alle. Jeg har også valgt å dele en til historie om mitt sykdomsbilde og den kampen jeg har hatt i de siste årene. Og jeg skammer meg ikke, dette er en del av den jeg er og har formet meg til den jeg er i dag. For meg, var det å få skrevet dette ned og dele det med hvem som enn måtte lese det, terapi. Det er en så befriende følelse som jeg ikke vet hvordan jeg skal få beskrevet. Og jeg må jo også få lagt til at all den støtten og de gode ordene, de styrker meg som person. Ikke visste jeg at det fantes så mange gode mennesker ute i denne verden som ikke en gang vet hvem jeg er, men som fremdeles velger å sette av tid i sin egne hektiske hverdag og som har sine egne problemer, så skriver de til meg. For at jeg skal føle meg bedre, for å si at de heier på oss, for å si at de ikke ønsker jeg skal gi opp. Hvordan skal jeg noen gang klare å gjengjelde det? Jeg håper det kommer en dag, hvor jeg får gjengjeldt det.


Jeg ønsker i tillegg ikke bare å dele for min egen del. Jeg vet at jeg ikke er alene i denne verden om å ha problemer, jeg har vært igjennom mye, og jeg har kjent på følelsen av håpløshet. Det er det jeg ønsker å formidle. Uansett hvilken kamp du måtte gå igjennom, så er det langt ifra enkelt. I mange tilfeller føles alt håpløst. Og du føler deg alene. Men det er du ikke. Du er aldri alene. I denne store, fantastiske verden så er det alltid noen som føler det samme som deg og som sitter å tenker nøyaktig det samme som deg. Men om ingen tør å si noe, så sitter vi fremdeles å føler oss alene.

Jeg har hele livet mitt vært redd for å dele, redd for å bli dømt, redd for å ikke være bra nok, redd for å bli mobbet, redd for alle andre sine meninger om meg. Frem til nå. Jeg smiler fra øret til øret mens jeg skriver dette. Hvem er du til dømme meg? Hvem er du til å si at jeg ikke er god nok? Det finnes en av meg i denne verden, kun en.
Jeg er ikke identisk til noen. Jeg er meg!


Jeg er fremdeles ikke ute etter at noen skal syntes synd på meg. For det er ikke synd på meg. Jeg har verdens beste venner, familie og ektemann. Jeg har blitt gitt selve livet, det er mange der ute som kjemper mye større kamper enn hva jeg gjør. Jeg er heldig! Men jeg må jobbe hardt, og har måttet jobbe hardt veldig lenge. Jeg er sliten, og jeg blir både frustrert og sint, jeg er tross alt et menneske.. Men jeg velger å prøve å holde meg så positiv jeg kan, jeg velger å reise meg når jeg faller og jeg velger å kjempe til siste slutt. Jeg skal få det til.


“Everything will be okay in the end.

If it's not okay, it's not the end.”

- John Lennon

Likes

Comments

For tiden føler jeg meg så misslykket. Jeg har hundre baller i luften og hundre prosjekter på en gang, og jeg har en tendens til å ta på meg for mye. Så da kommer sjokket like brått på hver gang jeg innser at jeg ikke rekker over alt. Jeg skulle gjerne lagt ut flere filmer, men den ene filmen som jeg skulle legge ut forrige uke får jeg ikke til! Jeg trenger fortsatt litt øving i film redigerings verden, så dere får ta disse filmene med en klype salt også vil de dukke opp litt og litt. Jeg gjør så godt jeg kan værtfall. Og mer enn det får jeg dessverre ikke gjort. Jeg har slitt med lite energi de siste ukene også, jeg tror nok jeg må starte med noe kosttilskudd og prøve å være mer i aktivitet, slik at jeg kan få energi nivået på topp igjen! Jeg kommer tilbake sterkere!

De siste dagene nå har jeg jobbet mye med nettbutikken og lansert en helt ny kategori!
Hånd heklede tekstil produkter, til nå har jeg lansert vimpel rekker og en nydelig matte, de ligger til salgs i nettbutikken nå. Mer skal det bli når jeg føler meg bekvem nok og ikke minst fornøyd med de andre produktene jeg holder på å lage. Ta gjerne en titt på www.villavanilla.no

Likes

Comments

Tanken på at jeg en nydelig dag skal bli mamma for første gang, gir meg gåsehud. Tanken på at jeg endelig skal få overføre all den kjærligheten jeg har inni meg til et vakkert lite mirakel er helt uvirkelig. De gjør meg lykkelig. Men så slår tanken meg, om at Daniel skal få bli pappa for aller første gang, og gjør meg enda mer lykkelig. Jeg vet han vil bli verdens beste pappa. Jeg vet han har like mye kjærlighet å gi. Jeg vet han vil gjøre alt for vårt lille mirakel. Jeg vet at han lengter like mye som meg og at han kommer til å sprekke av stolthet når vi får det til. Jeg kan ikke vente med å starte det nye kapitelet i livet vårt.

Jeg har så mange tanker konstant som løper runder rundt i hodet mitt. Og for første gang på en god stund så føler jeg spenning, glede og lykke når de dukker opp. Det har vært vanskelig så lenge. Men det har sluppet taket, vi stresser ikke. Vi tar tiden til hjelp, og når det det er ment at det skal skje, så vil det skje. Med eller uten hjelp, vi tar hver dag som den kommer og kjemper hver dag for å nå målet vårt, samtidig som vi tar vare på kjærligheten oss i mellom og nyter det livet vi har sammen. Jeg er så heldig som har funnet drømme mannen min, min største støttespiller og min beste venn. Når jeg tenker på det, så har jeg alt vunnet lotteriet.

Likes

Comments

Åh, våren nærmer seg med stormskritt og jeg kjenner det på hele kroppen. Solen har strålt som bare det de siste dagene og humøret mitt blir så utrolig påvirket av den flotte solen og den nydelige blå himmelen. Sansene forsterkes og jeg kjenner virkelig at jeg trenger litt sol og varme nå. Jeg trenger å kunne sitte ute i den friske luften å jobbe og blogge! Jeg trenger virkelig å komme nærmere naturen og den fantastiske verden vi lever i. Jeg kjenner den kaller på meg. Jeg har jo som skrevet tidligere store problemer med å gå på foten min. Men nå og da så må jeg bare ignorere kroppen min, følge hjertet mitt, spenne på meg joggeskoene, finne frem krykkene og nyte selve livet.


I morgen kommer endelig Daniel hjem og det skal bli så godt! Det har vært så rart å være borte fra hverandre "så lenge" da vi som regel aldri er borte fra hverandre. Deilig skal det bli, spesielt for søvnen min! Jeg sover så dårlig når han ikke ligger vedsiden av meg, drømmer som en gal og våkner av hver minste lyd..


Ha en herlig kveld videre!


Likes

Comments