Nina Sandbech

Outfits

Top FWSS / skirt Gina Tricot / boots Topshop / bag Kozha Numbers / fur heart Made by me at Kopenhagen fur


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fashion

Jeg elsker små detaljer, og har blitt mer og mer glad i tilbehør den siste tiden. Spesielt øredobber, og gjerne i alle mulig fasonger. Disse gullklumpene er fra Ganni og ble med meg hjem sist jeg var innom butikken. Er gøy å leke seg med forskjellig tilbehør til antrekk. Har man på seg et enkelt plagg kan man lett sprite opp med fine assesoarer.

Likes

Comments

Outfits

Dress Velouria Vintage / belt Mango / sunglasses FWSS

Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg vintage. Man kan finne så kule plagg som ingen andre har. Her om dagen var jeg på Løkka og gikk innom vintagebutikken Velouria Vintage. Der fant jeg denne gule kjolen. De hadde også masse annet fint der nå. Så et lite vintagetips om du er i Oslo og leter etter noen unike plagg!

Likes

Comments

Outfits

Dress Homemade / boots Isabel Marant / bag Gucci

I dag har jeg vært på harrytur til Strømstad med to venninner, hehe.. Litt innkjøp av vinos og mat til hyttetur i helgen. Vi rakk også en rask badetur på veien. Været er jo så digg, så man må jo utnytte alle sol til bading. Det er bare så deilig med sommer, og kunne kle seg i kjoler hele tiden. Her har jeg på den gule favoritten som min mamma har hjulpet meg å sy.

Nå har jeg nettopp avsluttet en lang joggetur rundt Bygdøy, er så fint å jogge der i kveldssola. Så nå står middag, sofa og Game of Thrones på planen resten av kvelden. Ha en fin tirsdagskveld dere, xx..

Likes

Comments

Beauty
Beauty

Mitt favoritt hudpleiemerke er Elixir!! Jeg begynte på denne serien i høst da jeg hadde en del urenheter, og jeg er så fornøyd. Nå er huden min som regel kvisefri og føles myk og ren. Jeg renser ansiktet med Gentle Cleanser morgen og kveld. På morningene bruker jeg Niactal 4% som ansiktskrem, og på kvelden bruker jeg Smoothing Cream 10% , i tillegg pleier jeg å bruke fruksyre Pads 10% (også fra Elixir) 2-4 gager i uken, spesielt når jeg føler huden trenger litt ekstra rens.

I håret bruker jeg forskjellig type shampoo. Akkurat om dagen bruker jeg Fusion serien fra Wella, som gir mye fukt. Men en ting jeg alltid bruker masse av er saltvannspray! Jeg er helt avhengig av det. Synes det gir perfekt med volum og den beach effekten jeg ønsker i håret. Favoritten er Bumble and Bumble surf spray.


Makeup

Hverdagssminken min liker jeg at skal være naturlig og ikke for sminket. På huden bruker jeg Perfecting Skin Tint fra Glossier. Det er en veldig tynn og flytende krem som gir litt farge og jevner ut huden. Den dekker nesten ikke, så jeg pleier ofte å blande den med CC Cream fra Supergoop på dager jeg ønsker å dekke mer. Jeg har to favoritt concealere og det er Stretch Concealer fra Glossier og "un" cover up fra RMS Beauty, to kremete og lette produkter som gir et naturlig uttrykk og dekker akkurat perfekt. Highlightern jeg bruker kommer også fra RMS Beauty og heter Living Luminizer, den gir en super fin glød! Solpudderet er Laguna fra Nars og gir solgøld uten å bli for orange, en grunn til at den er favoritt hos så mange. Rougen er også fra Nars og heter Deep Throat. Mascaraen jeg bruker er Babydoll fra YSL.


Ingen av disse produktene er sponset. Rett og slett bare mine favoritter over lengre tid, og som jeg synes funker bra på min hud.


Likes

Comments

Dress By Timo / shoes Uterque / earrings Hm / belt Mango

Sene sommerkvelder med venner og vin er det beste. Og det at man også kan gå i fine kjoler uten å fryse i hjel. Håper sommeren varer leeenge!!

Ha en fin søndagskveld. Xx

Likes

Comments

Travel

Jeg oppdaget to nye merker da jeg var i Barcelona, som jeg aldri har sett før. Det er de to spanske merkene Bimba Y Lola og Uterque. Masse kule klær, sko og assesoarer. Kunne ønske begge merkene shippet til Norge, men det gjør de ikke. Så om du er i Spania i sommer, ta en titt innom disse butikkene. Prisene er ikke så værst, men dyrere enn HM og Zara. I tillegg er det masse salg der nå, så det ble med noen nye ting i kofferten hjem.

Bimba Y Lola

Dette var hva jeg kjøpte med meg fra Bimba Y Lola. En kjole, et par sandaler og en hatt. Og best av alt, alt var på salg!!

Uterque

Prøvde denne jakken på Uterque, synes den var så kul og på super salg, men klarte å være fornuftig og ikke kjøpe med den, så nå henger den der og venter på noen andre. Men helt fornuftig var jeg ikke, haha, så jeg kjøpte meg et par sko herfra. Klarer ikke å dy meg når jeg finner fine ting som ikke så mange andre har maken til på salg.

Likes

Comments

Instagram@ninasandbech