Nina Sandbech

My Design

Jacket Made By Me

Her er det nyeste syprosjektet jeg har jobbet med. En knall rosa oversized jakke i ullfleece, med sølv knapper og maljer med strikk trukket igjennom. Slik får jeg markert midjen ved å stramme strikken. Gir også en kul look med disse små sølv detaljene synes jeg. Har hatt denne ideen i hodet lenge, og endelig ble den til! Jakken ble mye varmere enn jeg trodde, så selv om jeg håper på vår og finere vær, er det litt kjipt at jeg ikke får brukt den så mye før høsten igjen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fashion

Noen bilder fra pressefrokost hos Line Of Oslo i dag tidlig. Vi fikk se hva som kommer nå til høsten, og denne lyse rosa strikkagenseren er en av mine favoritter. Blir kul å style med skinnbukser!

Pressefrokosten ble holdt hos Milla Boutique på Aker Brygge. De skal også begynne å selge Line Of Oslo til vanlig. Passer fint sammen med interiøret der.

Likes

Comments

Outfits

Jacket and sunglasses FWSS / top HM / jeans Weekday / boots Zara / bag Gucci

Rosa og sort lakk, en fin kombinasjon mellom det søte og det rocka. Denne skinnjakken fra FWSS er et nytt tilskudd i garderoben, og kommer til å bli en favoritt. Knappedetaljene og at den er i lakk gjør at den blir annerledes enn de andre skinnjakkene jeg har. Gleder meg til det blir varmere for da vil jeg style den med søte sommerkjoler og boots.

Likes

Comments

Fashion

I dag var jeg på pressefrokost hos Day Birger et Mikkelsen her i Oslo. En fin start på dagen med digg frokost og gjennomgang av AW17 kolleksjonene. Så mye fint! 2ND DAY kolleksjonen var min favoritt med mye farger!

En av favorittene mine. Olajakke med pels detaljer.

Og denne jakken da!! 2ND DAY i samarbeid med Kopenhagen Fur.

De fine jentene hos Day Birger et Mikkelsen. Alle som jobber her er så hyggelige, og deres lokaler så åpne og lyse. Hadde ikke vært feil og hatt dette som arbeidsplass.

Mye glitter, farger og mønster på Day Birger et Mikkelsen kolleksjonen. Er så deilig å se at høstplaggene ikke bare blir sorte og grå.

Likes

Comments

Outfits

Jacket Monki / skirt Asos (old) / belt Topshop / boots Acne

Camo er et mønster jeg synes er kult å style med feminine plagg. Blir en fin miks av det tøffe army med det mer feminine. Liker når man har tatt utgangspunkt i camo mønsteret, men gjør om mønsteret til en litt annerledes vri slik som denne jakken (ser nesten ut som jeg har et hjerte på ryggen).

Jeg er forresten ukens blogger her på Nouw, les intervjuet her. For dere som ikke har vært inne på bloggen min før så er jeg en jente på 27 år som bor både i Oslo og New York som elsker mote og farger. Jeg blogger om min stil og ting som inspirerer meg, pluss at jeg syr en del klær selv. Ta en titt om dere vil:)

Likes

Comments

Fashion

I dag har jeg og bestevenninna mi Kristin vært modeller for lookbooken til By Mari Nordén. Mari er en venninne som jeg gikk sammen med på Design og Tekstil på Rud videregående skole. Hun har alltid vært så flink til å sy, og kreativ med masse farger. Hun bruker bare naturlige tekstiler, og farger og silketrykker selv. Hennes kolleksjoner er alltid så morsomme og fargerike. De lyser opp, og man blir i godt humør av å se på de. Favoritten min fra denne kolleksjonen er en rosa bomberjakke, som jeg dessverre ikke har bilde av nå. Men kan vise når bildene til lookbooken er ferdig.

Makeup looken vi skulle ha var shiny wet look. Makeupartisten klæsja på vasselin i hele ansiktet vårt. Minnet meg om da jeg var liten og ble tvunget på klissete kuldekrem, haha..

Likes

Comments

Outfits

Jacket Zara / leather pants & Other Stories / sweater Holzweiler / bag Celine / shoes Barbara Bui

Nå er jeg tilbake i Norge i en ukes tid. Uken skal brukes på å henge med venner og familie, pluss litt turer innom forskjellig showrooms her i Oslo for å se på nye kolleskjoner. Elsker å gå rundt å titte på hva som kommer, og sanke inn inspirasjon.

Olajakke føler jeg er noe som aldri går av mote. Liker denne varianten fra Zara som har pufferme detaljer. Det gjør at den skiller seg litt ut fra den vanlige modellen. Jeg har sansen for litt markerte skuldre, og liker ofte jakker med litt skulderputer, føler det røffer litt opp. Puffermer kan også gi litt den samme markerte stilen bare en litt søtere versjon. Så da synes jeg det passet perfekt å style jakken med lakkbukser og leopardsko, så det ikke skulle bli for søtt.


Likes

Comments

My Design, Outfits

Jacket and skirt FWSS / tshirt Homemade / shoes Zara / bag Valentino

Oi, man blir helt svimmel av å se på denne posten jo, haha.. Dette er også noen av veggene fra Wynwood Walls.

Her har jeg på meg yndlings settet fra FallWinterSpringSummer. Har ventet på dette helt siden de viste det under Oslo Runway i Høst. Det står jo "Nina" på dette settet!! Her har jeg valgt å bruke bare en enkel tskjorte til, hvor jeg har sydd på Love i hvitt skinn med røde sting. Synes det er gøy å sy på detaljer på plagg, for å gjøre de litt mer annerledes, og nå er det jo moderne med skrift også. Jeg har laget en del topper hvor jeg har skrevet Love, så har lyst å gjøre noe annet, men hva skal man skrive i stedet? Noen forslag??:)

Likes

Comments

Instagram@ninasandbech