Nina Sandbech

My Design
Da jeg var i NYC i høst fant jeg denne rosa lammepelsen. Det ga meg ideen til å lage en rosa fluffy pelsjakke. Siden jeg kun fant ett stykke med pels så var det lite sannsynlig at det skulle holde til en hel jakke, derfor kjøpte jeg med rosa lammskinn også. Håpet at med dette kunne jeg mikse og trikse litt så det skulle holde til en hel jakke. Jeg tok utgangspunktet i bomberjakkemønsteret jeg har fra før, så jeg slapp å lage et nytt mønster. I og med at jeg ikke hadde nok pels så kom jeg på ideeen å ta annenhver skinn og pels på armen for å utnytte materialene helt. Jeg måtte også sy inn skinn i sidene på jakken (slik som du ser på bildet under) for å få nok pels. Som fôr i jakken brukte jeg lyserosa silkefôr Til slutt valgte jeg og sy på enda en detalje for å gjøre jakken enda mer spesiell og for at det skulle kjennetegne at det var min. Jeg klippet ut et hjerte i skinn og sydde på Nina i sølvperler. Her ser man hvordan detaljene med annenhver skinn og pels ble på armene. Den ideen jeg ble mest fornøyd med på jakken, og som jeg har brukt videre på neste jakke jeg har laget, som jeg kommer til å vise veldig snart.

Jacket My Design / jeans Allsaints / boots Other Stories / bag Valentino / pink sweater FWSS

English: My furry pink jacket made of lamb fur and leather. Since I just got one piece of lamb fur, I had to use both leather and fur on the arms. A detail I actually really like. I also had to use leather on the side of the jacket, just to have enough materials. The last thing I did on the jacket was to cut out a heart in leather and sew on Nina in silver pearls. I used the same pattern i used on the green flower bomber jacket.  

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fashion, NYC, Outfits

Coat Cos / belt Holzweiler / sunglasses FWSS / jeans Weekday / shoes Moods of Norway

Et stylingtips om du har en kåpe eller jakke du er litt lei av. Ta et belte i livet, og antrekket får et helt annet uttrykk når man får fremhevet midjen. Man føler man nesten har fått et nytt plagg. Også er det gøy å eksperimentere med forskjellige type belter. Om man har en enkel ensfarget kåpe, så kan det være kult å bruke et mer detaljert og flashy belte. Her har jeg på meg en en oversized kåpe som får et mer feminint utseende etter jeg stylet midjen med et bredt belte fra Holzweiler.

Likes

Comments

Fashion, Outfits

Top Self-portrait / pants H&M / bag Valentino / earrings Club Monaco

Et av favoritt merkene mine om dagen er Self-Portrait. Alle plaggene er så utrolig detaljerte, blir nesten som et smykke. De har alt fra jumpsuits til kjoler som passer perfekt til anledninger hvor man vil føle seg litt ekstra fin. Om dere ikke har hørt om merket fra før så anbefaler jeg dere å ta en titt. Vårkolleksjonen som er rett rundt hjørnet har så mye fint! Har allerede valgt meg ut noen favoritter, så gleder meg til de kommer i butikk. Stor fare for at det kommer til å svi i lommeboka! Hjælp!!!

Likes

Comments

My Design, Outfits

Sweater made by me / jacket Ravn / leather pants HM / boots Acne

Jeg liker å drive med håndarbeid, spesielt når jeg sitter og slapper av og ser på tv. Det resulterer ofte i sying. Enten av hele plagg eller bare av å sy på detaljer på plagg jeg har fra før. Her har jeg klippet ut L O V E fra noen røde skinnrester og sydd på en hvit vanlig genser. Små detaljer som fresher opp en ellers kjedelig genser.

Likes

Comments

NYC, Outfits

Boots Isabel Marant / bag Givenchy / jacket Ravn / jeans Acne / sweater Mardou & Dean / sunglasses FWSS

Solskinnsdag i Soho. Ute og lufter mine nye boots fra Isabel Marant, som jeg fant på super salg!! Har lenge ønsket meg disse i grønne, men synes de har vært for dyre på fullpris. Slo til da jeg fant de i denne gulaktig fargen i stede. Synes de er litt sånn stygg fine egentlig, hehe.. I det siste har jeg begynt å like gul, en farge jeg ellers ikke pleier å like så godt. Så nå har jeg sydd en ny jakke i gul og hvit som jeg kommer til å vise dere snart.

Likes

Comments

Outfits

Jeans Rag & Bone / jacket Vintage / leopard jacket H&M / sweater Holzweiler 

 Kjøpt meg nye bukser med sikksakk snøring. Så nå er planen å gå ut å prøve å finne snøring i forskjellige farger, så man kan variere etter antrekkene.

Likes

Comments

My Design

Skirt made by me / top Other stories

Siden jeg har en greie for lakk om dagen, så har et rødt lakkskjørt stått på ønskelista lenge. Da jeg var innom Mood Fabrics i New York (en av de størte stoffbutikkene jeg har vært i, anbefaler folk å dra dit om man liker å sy) fant jeg rødt lakkskinn. Siden jeg ikke har funnet et skjørt jeg har likt, bestemte jeg meg for at pokker jeg syr det sjæl. Kopierte mønsteret av et miniskjørt jeg hadde liggende hjemme. Her er resultatet!

Likes

Comments

My Design, NYC, Outfits

Sweater home knitted / jeans Acne Studios / bag Gucci / sneakers Common project.

Nå er jeg tilbake til NYC igjen. Her er det snø og skikkelig kulde! Dette er en outfit fra tidligere i høst. Når man går mye i sort er det gøy å dra den helt ut av og til. Denne dagen endte jeg opp med et helt rosa antrekk. Så om du så en rosa dott vandre rundt i New Yorks gater i høst, var det meg!

Likes

Comments

Instagram@ninasandbech