Nina Sandbech

Outfits

Dress Vero Moda / tshirt Elle&il / coat Selected Femme (old) / red tights Monki / boots Gestuz

Likes

Comments

Denne sesongen støtter ghd styling tools kampen mot brystkreft verden over med lanseringen av ghd pink blush kolleksjonen . Av hvert solgte produkt doneres €10 til ROSA SLØYFE <3

Her ser du før og etter bilde av meg hvor jeg har brukt tangen til å lage lette krøller raskt. Jeg har brukt GHD flere ganger før og må si det er en av de bedre stylingverktøyene på markedet. De er enkle å bruke og styler håret raskt. Så hvis du er ute etter et nytt stylingverktøy så hvorfor ikke kjøpe en som støtter rosasløyfe og kreftforeningen! I tillegg er den jo veldig fin i rosa.

Ps: Jeg synes Rosasløyfe er en utrolig viktig sak å støtte, så dette er ikke et betalt innlegg.

Likes

Comments

I samarbeid med Dr. Martens

Som dere kan lese i mitt tidligere innlegg HER, så er jeg så heldig å få invitere leserne mine med på et event jeg har sammen med Dr. Martens i deres nyåpnede flagship-butikk i Oslo. Det vil bli 20% rabatt på høstens nyheter, pluss drinker, musikk og god stemning, woohoo! Det hadde vært så hyggelig om dere vil komme innom så jeg får møtt dere alle:)

Jeg har på med modellen heter 1461 Plain Welt Smooth fra Dr. Martens. Disse skoene har vokst mer og mer på meg de siste ukene. Kanskje fordi høsten er her og man drar på seg de store og varme kåpene igjen, og da er det kult med litt chunky sko og ikke de søte småskoene man har brukt i sommer. Disse har blitt en av mine favoritter pluss den klassiske 1460 Smooth.

Husk å meld dere på eventet torsdag 19. Oktober // kl. 19:00-20:30 Oslo, Torggata 23

OBS: 18 års aldersgrense!

RSVP: osa@nouw.com

Likes

Comments

Dr. Martens har åpnet ny flaggship-butikk i Oslo. Og 19. Oktober klokken 19:00-20:30 er jeg så heldig å få invitere dere følgerne mine til en shoppingkveld med drinker, god stemning og musikk! I tillegg får du høstens nyheter med hele -20% rabatt! Kanskje du finner de perfekte skoene for høst og vinter? Jeg sikler hvertfall på de klassiske bootsene deres som er fôret. Håper å se dere der:)

Send mail til osa@nouw.com om du ønsker å komme. Les også mer om eventet HER.


Torsdag 19. Oktober // kl. 19:00-20:30

Oslo, Torggata 23

OBS: 18 års aldersgrense!

Likes

Comments

Outfits

Pants Zara / top old / shoes Flattered / bag Givenchy / sunglasses Saint Laurent

Har helt glemt å poste disse bildene fra da jeg var i Stockholm. Hvor kule er ikke disse solbrillene?? Hjerteformet, men allikevel litt cat eye form. Janka var så snill og lånte de bort til meg da vi tok litt bilder i Stockholm under FW. Har så lyst på de selv, men lommeboka sier nei, haha.. Så nå prøver jeg å jakte på noen billigere varianter, men har ikke lykkes å finne noen like kule ennå. Rop ut om dere kommer over noen!

Likes

Comments

Outfits

Jacket Vintage / jeans Isabel Marant / t-shirt H&M / shoes Zara / bag Kozha Numbers

God søndag dere! Et antrekk fra da jeg var i Paris. I nye turkise jeans fra Isabel Marant som jeg kjøpte da jeg var i Paris. Falt for fargen, så den måtte bli med meg hjem, hehe.. Jakken er vintage og den fant jeg da jeg var i New York.

Likes

Comments

Outfits

Pants H&M / top Elle&il / belt Topshop / earrings Mango / bag Valentino

Det er så mye som skjer om dagen, både når det gjelder jobb og moteevents så tiden bare flyr, alt for få timer i døgnet spør du meg! Men skal ikke klage for det er jo mye gøy som skjer fremover:) I går kveld var jeg på middag med Sebastian Professional i forbindelse med deres nye hårproduktserie Twisted. Vi fikk håret fikset i salongen Betong og servert digg middag på Fyr. Morsom kveld med hyggelige folk.

Hadde pynta meg litt i nye bukser fra HM. Jeg pleier som regel å bruke jeans eller litt trangere bukser, så det er litt uvant når de er så vide, men begynner å like den stilen mer og mer. Som dere ser har jeg også lært meg Photoshop, så nå sitter jeg og geeker med bilder og synes det er så gøy, haha..

Likes

Comments

Fashion

I går startet jeg dagen på pressefrokost for det norske smykke merket Hasla. Og jeg ble helt forelsket i den nye kolleksjonen deres "Skjell" som er inspirert av nettopp skjell. Det var så mye fint at jeg må tipse om disse smykkene! Nettsiden finner dere her http://hasla.no. De er en familiebedrift hvor smykkene blir produsert på deres eget verkstad i Valle i Setesdal. Heia norsk design sier bare jeg. Over ser dere mine to favoritter fra kolleksjonen.

Likes

Comments

My Design

Jacket My design / top Elle&il / leather pants Samsøe Samsøe / bag Gucci / sunglasses Kaibosh

I ny hjemmelaget jakke som fikk bli med meg til Paris. Sukkertøyjakke kaller jeg den. Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker jakker, og får aldri nok av de. Jeg synes også det er det morsomste å lage når jeg skal sy og designe selv. For har man en kul jakke trenger man ikke å gjøre så mye mer med stylingen. Bare bruke en enkel bukse og topp.

Fremgangsmåten på jakken:

- Tok utgangspunktet i et bomberjakkemønster fra Stoff og Stil og gjorde om til mitt eget.

- Klippet ut bolen i det rutete stoffet og ermene i det rosa.

- For å få effekten på ermene klippet jeg ut fem remser til hver erm. Sydde søm på midten av remsen og rynket sømmen slik at remsene ble rynkete. Så sydde jeg remsene på ermene.

- Sydde sammen bolen, og så sydde ermene på bolen.

- Sydde på kragen, stolpene og kanten nederst på bolen og nederst på ermene.

- Lagde knappehull og sydde på knappene.

En enkel og kort forklaring. Håper folk forstod den, hehe.. Jeg er ikke akkurat den beste til å skrive og forklare.

Likes

Comments

Instagram@ninasandbech