Nina Sandbech

Annonse

Jeg begynner endelig å komme meg litt på plass i den nye leiligheten min. Ting taaar tid for å si det sånn, mangler enda litt system i alle tinga mine, hehe! Men fått ny farge på vegger og litt pynt også. Slik som bildene fra Desenio. Det hjelper virkelig å få litt stæsj på hyller og vegger, så jeg bestilte meg hjem noen plakater og rammer.

Valget falt først på den store Swan Lake Plakaten i sort/hvitt. Jeg synes ballerinaer er så vakre. Ellers liker jeg å holde det ganske enkelt, men med noe farger, så bestilte også Pink sea foam plakaten. De siste to bildene ble to flamingo plakater. Flamino Heart Plakat (fargen er mye mer turkis i virkeligheten enn på mine bilder, da lyset ikke var så bra) og Neon-Flamingo Plakat.

Om dere klikker dere inn på nettside til Desenio og finner noe dere liker, eller kanskje en julegave, så kan dere bruke koden ”NINASANDBECH” som gir 25% rabatt mellom 12-14 desember (Koden gjelder ikke håndplukkede/collaboration posters eller rammer).

Likes

Comments

Outfits

Grey sweater Vila / red sweater Holzweiler / jeans Weekday / shoes Zara / bag Paco Rabanne

Nå er mandag nesten over og jeg har fått unna både en del jobb og trening, woohoo.. Bra måte å starte ny uke på! I morgen reiser jeg på dagstur til Berlin for å bli med på et event med merket Object. Skal bli gøy! Selv om det kun er en dagstur håper jeg at jeg rekker å få se litt av Berlin, hørt så mye bra om byen. Følg meg på Instagram og Instastory for oppdateringer av turen:)

Likes

Comments

​I går var jeg hos Celine på Jule/Black Party afterwork. Det var champagne (noe jeg ikke liker, haha), julegløgg og god stemning. Vi var en morsom gjeng, og ble så klart noen selfier når en motegjeng møtes, haha.. 

Jeg hadde på meg ny paljettopp fra Mango, bukse fra Rodebjer og sko fra Other Stories. Jeg synes det er så gøy med paljetter og ekstra bling bling om dagen. Er jo partysesong så gøy å skinne litt ekstra når man kan;)

Likes

Comments

Fashion

Nye sko fra Ganni. Rosa kordfløyel Hellooo <3 Jeg synes de sneakersene er så råå, litt sånn stygg-fine. Tenker de kan bli kule å style til et helt sort antrekk. De spisse ballerinaskoene kan man også ta av sløyfen på, om man ønsker en litt enklere look. Gleder meg til varmere vær så de kan brukes, men enn så lenge blir det roooosa sneakers:) Ha en fin fredagskveld! Xx

Likes

Comments

Outfits

Jacket and dress H&M / bag Vintage / shoes Zara

I kveld skal jeg ut og spise med en venninne, og da er det gøy å stæsje seg litt ekstra i disse jule/partytider. Men siden det er skikkelig kjedelig vær om dagen, så er det umulig å ta bilder. Så her et pyntet outfit jeg tok bilder av for en måned siden, da lyset var litt bedre. Harde dager for bloggere i denne mørketiden gitt, hehe.. Håper alle har en fin torsdag:) Xx

Likes

Comments

God Onsdag! Tilbake igjen fra Århus. Jeg var der på tur fra mandag til tirsdag med Vila og koste meg såå masse med hyggelige mennesker, middag og moteshow:) Det kommer en del fine kjoler fra de til sommeren. Men fikk desverre ikke tatt noen bra bilder, så skal si i fra så fort jeg ser de i butikk.

I dag har jeg vært på julelunsj med Bianco på Theatercaféen, så derfor kledd litt i julerødt;) Ellers startet jeg dagen på David Andersen med nylanseringen av Kolours hvite diamanter. De har sååå mye fint! Sikler på alt, men må nok spare en del først. Men man kan da alltid ønske seg, hehe.. Mulig de små øreringene må bli med meg hjem en dag. Passer perfekt når jeg har en del piercing i ørene. Vil bare fylle hele øret med diamanter!!

Likes

Comments

Beauty

Jeg bruker som regel ikke så mye sminke til vanlig. Liker at det ser naturlig ut, men av og til synes jeg det er gøy å kjøre på med litt ekstra når jeg skal på fest. På lørdag kjørte jeg sotede øyne og røde lepper. Så tenkte å tipse om disse to nye favorittene. En øyenskyggepaletten fra Charlotte Tilbury , som er perfekt til å sote øyne med. Det er både skygger med shimmer og matte farger, og har den perfekte skalan av bruntoner og sort som passer både til hverdags og fest. Også er det denne flytende leppestiften fra Rituals, som blir matt når du tar den på og holder hele kvelden uten å måtte fylle på med farge!! Var så vidt jeg fikk den av igjen. Den perfekte rødfargen også spørr du meg.

Likes

Comments

Outfits

Jacket FWSS / sweater Vero Moda / jeans Other Stories / bag Gucci / shoes Ganni

Heisann:) prøver å bli litt flinkere til å oppdatere bloggen nå, vært så dårlig på det. Har bare ikke hatt noe inspirasjon i det siste, merker virkelig denne mørketiden, og vinteren. Traff meg rett i trynet denne uka. Setter veldig pris på om dere som liker å titte innom bloggen min kommer med tips til hva dere liker å se og lese:) Trenger litt inspo selv, hehe..

Håper alle får en fin lørdag:) xx

Likes

Comments

Instagram@ninasandbech