Nina Sandbech

Outfits

Shoes Zara / jeans and jacket Weekday / shirt Gina Tricot / earrings Mango / bag Kozha Numbers

Rødt og blått, jatakk! Jeg synes disse fargene er så fine sammen, særlig lyseblått med rødt. Nå har jeg vært rundt på pressefrokost hos "The Archives by Days Like This" med This is Pr og innom Patriksson communications og sett på Pre Spring 18 kolleksjonene, så mye fint!! Føler jeg har gått rundt halve Oslo, så nå tar jeg meg en liten pause på sofaen før neste event i kveld. Mye som skjer om dagen, men det er jo bare gøy:) Tjooheei ha en fin onsdag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Outfits
Floral Skirt

Skirt Zara / top FWSS / shoes Flattered / bag Kozha Numbers / sunglasses Le Specs

I nytt skjørt fra Zara. Jeg har fått skikkelig sansen for skjørt i lengre lengder i sommer. Særlig når det er noe ekstra detaljer slik som på dette, hvor det er splitt, ujevne lengder og knyting i livet. Tenker dette skjørtet kan bli kult å style med rød topp og røde sko også. Kan fort bli et nytt outfitbilde med dette skjørtet i nærmeste fremtid;)

Likes

Comments

Outfits

Dress H&M / jacket and belt Vintage / sunglasses Kaibosh / bag Gucci / shoes Chloe

I dag har jeg tilbragt dagen med min kusine, Frida. Vi tok turen ned til Løkka for å spise på Villa Paradiso for så å tusle rundt i Oslos gater i sola. Vi gikk en tur gjennom Telthusbakken som må være Oslos søteste gate. Her finner du de koseligste små husene i forskjellige farger. Veldig bilde vennlig, hehe..

Håper dere også har hatt en fin søndag, xx

Likes

Comments

Outfits

Shirt Zara / skirt Topshop / bag Theory / shoes Converse / sunglasses Le Specs
Gårsdagen antrekk fra Øyafestivalen. Denne uken har gått i ett med styling og makeup jobbing, så har dessverre ikke rukket å bloggen no særlig. Men neste uke skal jeg ta meg mer tid til bloggen. Kom gjerne med ønsker til hva dere ønsker å se og lese mer av. Ha en fin helg:) xx

Likes

Comments

Outfits

Dress Days Like This / jacket Allsaints / bag Gucci / sneakers Common Project / earrings HM / letter neckles Enamel Copenhagen

Likes

Comments

Outfits

Skirt Topshop / shirt Pietro Nolita / shoes Loeffler Randall (et merke som er verdt å sjekke ut) / bag Gucci / sunglasses FWSS

Rosa rosa rooosaaa!! Siden jeg er glad i rosa så er denne tskjorta en favoritt! Kjøpte den på den søte rosa restauranten Pietro Nolita i New York, som jeg har skrevet om før her. Anbefales å sjekkes ut om du er i NYC, alt er rosa der, akkurat som antrekket mitt!:)

Likes

Comments

Outfits

Sunglasses JunkYard / skirt H&M / bag Holzweiler / shoes Flattered / t-shirt Ell & il

Disse solbrillene er sånn stygg/fine og jeg digger de. Litt sånn diva briller fra 60-tallet, kan også minne om store alien øyne, hehe..

Likes

Comments

Outfits

Top FWSS / skirt Gina Tricot / boots Topshop / bag Kozha Numbers / fur heart Made by me at Kopenhagen fur


Likes

Comments

Fashion

Jeg elsker små detaljer, og har blitt mer og mer glad i tilbehør den siste tiden. Spesielt øredobber, og gjerne i alle mulig fasonger. Disse gullklumpene er fra Ganni og ble med meg hjem sist jeg var innom butikken. Er gøy å leke seg med forskjellig tilbehør til antrekk. Har man på seg et enkelt plagg kan man lett sprite opp med fine assesoarer.

Likes

Comments

New posts

Instagram@ninasandbech