Då kan man säga såhär idag började dagen med en ganska lugn dag vaknade ganska sent men vill liksom fortfarande ha en dag kvar haha! Sen så gick jag upp och denna dag bestod av ganska mycket ingenting mest typ film och lite sånt men det behövs ibland såna dagar dock är dom ganska tråkiga!

Nu har jag tränat med pappa som tränare i slägga! Och nu så ska jag duscha och sen ska jag åka iväg till min kompis Emma och va med henne! Ses imon puss💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1

2

3

4

5

Det finns mycket sommarkläder 2016 som är väldigt fina men just dessa kläder tycker jag är väldigt fantastiskt fina! Dessa kläder tycker jag känns väldigt somriga och nu så går jag ju lite mer på min klädstil och då tycker jag att dessa kläder är väldigt fina att ha på sig på lite fina tillställningar oxå och inte bara hemma eller så! (Inte slappkläder).

Kanske att jag skulle skippa hatten på bilden 4 för att jag känner att den inte riktigt passar till outfiten och sen har jag lite svårt för hattar men vissa passar i hatt men jag tkr inte att jag passar i den!

Likes

Comments

Jag började dagen med att vara med en kompis som heter Emelie! Hon ska till USA i 3 veckor och jag kommer sakna henne så mycket!!💕 men sen så tränade jag Tabata med mamma och det var jätte jobbigt för vi gjorde passet extra jobbigt! Extra mycket jobbiga övningar + extra länge!

Sen så åkte vi till Ingelstad en by nära och köpte godis till ikv för det är ju lördag och jag och min syrra ska vara hemma själva så vi kände för att köpa lite lösgodis mums! Men nu så ska vi kolla på en film vid åtta tror det blir meangirls faktiskt så en rolig film blir det!

Idag ska jag göra ett sommarkläderinlägg som kommer ikv! 💕

Likes

Comments

Idag så har jag cyklat till Ingelstad en by nära mig men det tog ett tag det är en bit dit men vad gör man inte för träning eller hur? Nu så ville min kompis kolla på matchen mellan Sverige och Italien och jag sa såklart ja så nu kollar vi på den eller jag kollar typ inte men Aa vi säger att jag kollar! Ikväll ska vi inte göra så mycket men kanske träffa ngr andra vi får se!

Vi har ätit pannkakor och det var så gott! Men måste ju berätta att vi har ätit liksom! Imon så tänkte jag göra ett sommarkläder inlägg! Puss❤️

Likes

Comments

Nu är Kalmardagen över och wizzla är opererad för tredjegången. Och just nu tror jag verkligen på tredjegången gilt för wizzla. Det verkar som att hennes båda ben kommer läka bra och att hon Ska kunna bli helt återställd igen och det är det jag har önskat att hon ska bli hon har liksom aldrig haft en riktig valptid, men nu ser framtiden ljus ut för wizzla!!

Just nu är wizzla lite omtumlad av allt som har hänt idag, men läkaren sa att allt ser bra ut och det tror jag oxå! Wizzla är en kämpe utan dess like!

Men iallafall medan wizzla opererades så åkte vi intill Kalmar och åt lite och så kollade lite i affärer och köpte även ett skal till mobilerna från happy plugs (rosa). Men sen så åkte vi till Ikea och kikade lite på grejer och jag köpte en väggis! Men nu så är vi påväg hem mot Växjö och det har varit en toppen dag wizzla blev nog äntligen återställd! Jag hoppas nu att allt går bra och att wizzla kan få ett bra liv! Nu taggar wizzla lite rehab och sen om några månader så kör vi på igen! Puss

Likes

Comments

Idag så taggar vi Kalmar och åka klockan sex men vad gör man inte för sin hund! Vi åker för det första till Kalmar för att operera vår hund wizzla för hon har en lös ben bit i ena benet och det andra benet har oxå en lös ben bit dock så är ena benet inte lika illa däran. Men först så var vi hos en läkare som gjorde fel med vår hund. Läkaren märkte inte att det var det andra benet vår hund haltade på och att det var det som var mest illa däran.

Läkaren sa att allt skulle bli bra men det hände inte. Så nu bytte vi läkare och vår hund har fått en ny chans att läka. Och den är vi tacksamma för! Men nu ska vi till Kalmar och operera vår hund men medan hon opereras Ska vi vänta i 7 timmar nästan så vi ska gå och äta och lite sånt i Kalmar och sen så är det bara att fördriva tiden och vänta på att wizzla opereras! Puss!! Du klarar detta wizzla!

Likes

Comments

Trodde aldrig att man skulle kunna gilla sommaren såhär mycket som jag gör just nu. Jag har verkligen saknat dagarna man bara kan sova och vara ute i solen och bara slappa och inte göra ngt särskilt bara göra vad man vill!

Mina sommarplaner 2016 är faktiskt inte så många men några är det alltid!

1. Sola och bli brun! (Vem vill inte det)
2. Åka någonstans! (Kvittar var, bara komma hemifrån)
3. Ha kul med kompisar!
4. Ha roligt typ hela tiden
5. Inte vara negativ för det är ju lov och sommar!
6. Försöka vara så positiv som möjligt
7. Alltid försöka vara så snäll som möjligt!!
8. Mycket sol!!

Som jag sa inte så många men jag satsar på att alla händer istället! Vad är era sommarplaner 2016? Puss

Likes

Comments

Just nu så har jag inga bilder att lägga ut på bloggen och det är jag väldigt ledsen över men det är för att jag har en ny mobil och det var väldigt svårt att göra iCloud grej så jag struntade i de och gjorde mobilen helt ny typ haha. Jag är lite halvt krasslig så jag har tagit de lugnt hela dagen mest vilat för att bli på topp igen. Jag skulle tälta igår men det slutade med att jag fick åka hem för att jag hade så mycket huvudvärk.

Inom ska jag egentligen till Kalmar men vi får se hur det blir det beror på hur jag mår och vad jag känner för. Men jag hoppas att det blir av!! Min nya mobil är en stor förändring sen min förra men jag kommer väll vänja mig och jag tror oxå att det kommer bli mer inlägg på bloggen för att det blir enklare att blogga från denna mobil tror jag och det är jätte bra!! Men jag har mobilen 6s nu och innan hade jag 5s så storleken är en väldigt stor skillnad om du frågar mig!!

Jag hoppas att ni inte tar illa upp att ni inte får så fina bilder men jag har en anledning!! Puss

Likes

Comments

Alltid är det lika spännande när man provar på nya grejer och ibland går det som man vill och ibland inte. Min faster färgar mitt hår och det är kul men tror dock inte att det blir så mycket förändring för att vi tog en för mörk ljus färg så den smälter nog in i mitt hår för mycket. Men jag sitter nu och väntar på att färgen har suttit i tillräckligt länge och sen så ska jag duscha ut det men det kmr inte bli så mycket förändring tror jag inte men jag hoppas iaf att vi inte har misslyckats. Men vi sia färga ombre sen någon gång under sommaren och jag längtar redan!!

Jag har en färg som inte finns i sortimentet längre från schwarzkopf. Men önska mig lycka till så kommer det en bild snart!!

Likes

Comments

Idag så var det näst sista dagen av skolan och den var ganska lugn vi slutade halv tolv och just nu undrar jag varför hade vi inte skolavslutning idag istället men skolan bestämmer och vi har inget och säga till om som vanligt vi ska bara göra och dom som bestämmer kollar. Men idag så var jag på stan med två vänner och vi hade så kul vi shoppade lite och jag köpte en läppgrej på nordic feel kmr bild i ett annat inlägg🌸 vi fick inte någon mat i skolan heller så vi åt nere på stan på koh Tai och det var gott eller hur man ska säga. Har precis tränat som vanligt. Men nu ska jag hämta två vänner och sova äver med dom för vi ska fixa oss inför skolavslutningen imon! Längtar!!🌸🌸

Likes

Comments

Nouw Magazine