View tracker

Jag är en person som tror på ovanliga väsen. Jag har alltid trott på ett annat liv på en annan planet och jag tror alltid att vissa saker sker av en anledning. Jag har alltid trott att livet har mer att erbjuda än "svensson livet". Att man pluggar, skaffar jobb, fixar en lägenhet och sedan bilda en familj som man sedan reser till olika delar i världen med. Många kanske tycker att "that`s life". Det är därför vi lever. Många accepterar det livet och är nöjda med det. Men som jag, ser livet på ett helt annat sätt.

Jag frågar mig massa gånger varför vi ens lever. Varför just ett liv finns och hur allt skulle se ut om vi inte lever. Många av dessa tankar tycker jag är jobbiga att tänka på. För de gör mig orolig av tanken på att ingen vet hur egentligen livet är skapat. För ingen vet EXAKT varför vi lever. Ingen vet heller om det bara finns jorden som har ett liv. Ingen har kunnat utforska hela universum, så hur kan vi veta om det bara är vi som lever? Jag fick höra en gång av en person att det finns en galax som har också en jord med oss människor, fast vi är motsatta de vi är som personer i detta liv. Kommer inte ihåg vem som sa det till mig, men det låter rimligt enligt mig. För varför skulle de inte finnas? Varför skulle inte ovanliga väsen finnas för också? Hur har man annars kommit på exempel varulvar, vampyrer eller häxor om dem inte har funnits?

På något sätt har livet mer att erbjuda än att vi ska gå omkring och bara vara.

Jag tror inte att det är just vi människor som ska skapa livet, utan universum. Universum har gjort oss, så det är dens plikt att vissa oss vägen för vårat liv. Det finns ingen i världen som har kunnat skapa sin början på livet på sitt eget sätt. Vi har bara vaknat upp ett tillfälle i livet. Jag kommer inte ihåg min barndom så mycket. Jag vet inte vad jag tyckte då och vad jag gjorde för saker som gjorde att jag kom ditt då när mitt "liv börja".

Många gånger i mitt liv har jag inte trott på ödet eller att allt sker av en anledning. Men nu när jag sitter och skriver detta så har jag en viss tanke om varför mitt liv har varit som den har varit. Varför vissa saker som har gjort mig både olyckligt och lycklig på något sett har en mening med varandra. Man kanske inte tänker så när de olyckliga i livet händer. För det gjorde det inte för mig. Jag har haft nedgångar i mitt liv som jag verkligen inte ville ha. Jag önskade att jag inte hade de liv som jag hade och jag ville inte leva på det sättet, men nu när jag har haft nedgångarna så förstår jag på ett sätt varför jag har haft det. För av allt jag har varit med om både olyckligt och lyckligt har skett av en anledning. Det är universums sätt att visa mig vägen till de liv jag ska ha. Sen kan man inte säga när det kommer ske, för det sker olika tider för alla människor. Men jag tror verkligen att det sker alla människor, men att vissa människor inte har energi av att strida till något bättre. Många lägger sig ner från början och tänker att deras liv är bra som den är. Men jag vet att mitt liv har mer att erbjuda än vad jag redan har. Jag är just nu bara 20 år, så jag är inte alls klar med livet än. Jag har flera år att se vad universum har att erbjuda mig.

Men varför jag skriver om just universum är att jag har på ett sätt fått tecken på att något stort som kan hända mig. Jag kan inte säga vad men för mig kan det vara något som kan ändra mitt liv till något bättre.

Det var för några dagar sen som jag "ropa på universum" att den skulle ge mig något slags tecken på att jag ska fortsätta tro på en dröm jag har. Jag fick ingen och gav hoppet. Men det var inte förens idag som jag fick tecken. Det hände saker som jag kände att det var tecken, Tecken från universum som säger åt mig att fortsätta tro. Jag förstod inte först att det var något bra. För först blev jag ledsen och arg. Jag trodde att det var något jobbig sak som hände, men det vände efter ett tag. Efter ett tag blev jag glad över att det hände. Jag kände glädje över det och visset att det var tecken på något bra.

Jag vill inte säga vad det är förens det händer. Man vet inte om det ger olycka, så jag föredrar att inte säga något. Men om det händer, kommer hela universum att veta det.

Men att jag nu fick "ett tecken från universum" så känner jag att livet har mer att erbjuda. Man måste bara vänta nu och se om det händer något. Men de man ska göra är att inte tro för mycket. tror jag. För det kanske inte händer det man hoppas på, men kanske ger något bra ändå. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända. Om det ens händer något. Men om universum vill att det ska hända, så kommer det att hända. Man får helt enkelt att se. Men man måste ändå komma ihåg att:

”Du ska vara försiktig vad du önskar, för universum levererar fortare än vad du tror”


Någon mer som tror på att allting sker av en anedning? Kommentera gärna vad ni har för åsikter.


Vill även säga att alla har upp och nedgångar och på något sätt så har de båda anledningar till varför man har det. Om du har det jobbigt nu så kommer du förstå varför senare i livet. Man måste bara ha tålamod och invänta på svar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Om man skulle ha haft dessa ögon hela tiden så skulle jag helt enkelt dö. Första gången man hittar ljuset som gör ens ögon gudomliga haha.

(Ignorera mina ögonbryn thanks, har inte fixat dem alls haha) 

Likes

Comments

View tracker

Efter att ha jobbat nästintill varje dag, varit sjuk och bortrest så var jag äntligen tillbaka på gymmet igen! Det var typ 2 veckor sen jag tränade så idag var det EXTREMT tungt. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt som det var. Jag körde först lite kondition. Sedan körde jag ben och rygg. Jag körde på vikterna jag brukar köra, men de var tyngre än annars. Jag bestämde mig att vara köra en timma och det räckte kände jag. Men det var skönt ändå. Kul att vara tillbaka igen och nu ska jag satsa på träningen och maten. Nu när jag körde 21 dagar utan socker så känner jag att jag mår bättre av det. Ska försöka att inte äta så mycket socker, men unna mig ibland.
Men nu ligger jag i soffan och är helt seg i kroppen. Ska snart börja jobba också, så får se om jag somnar när jag kommer hem efter 21 haha. Men ska nu dricka upp mitt kaffe och snart dra till spårvagnen. Vi höres!

Likes

Comments

Igår blev jag äntligen klar med ritningen på Liam.
Eller rättare sagt så fick jag ge mig, för jag blev aldrig nöjd och ritade typ på samma ställe hela tiden. Det är jobbigt när man tänker att man kan göra bättre, men de går helt enkelt inte. Jag ville också bli klar med den, för jag hade jobbat på den länge och det började bli långtråkigt. Såklart var det kul att rita honom, men jag blev trött efter att hålla på med den för länge haha. Så igår efter att ha finslipat på den för länge så stoppade jag mig själv och fick ge upp.
Sen ville jag göra ritningen så lik originalet, så då hade man mer press på sig själv. Fast det vill jag alltid, men nu ville jag vara extra noga.

Men jag är nöjd med den ändå och tyckte att han blev fin.

Bara av att titta på honom på tv o sociala medier så låter han som en härlig, rolig och snäll kille. En person som man gärna skulle vilja prata med och se vilken kille han egentligen är.
Plus att han är riktigt snygg oxå...


Men nu ska jag förberedda mig för jobb fyra dagar i streck. Har varit ledig nu i tre dagar så nu börjar vardagen igen..

Sen när jag har tid ska jag fortsätta på jokern ritningen oxå. NU SKA DEN BLI KLAR OXÅ! 

Likes

Comments

Det börjar likna något, men de gör inte original bilden till en spegelbild... Försöker att göra så noga som möjligt, men de är nästan omöjligt när det blir att rita kväll/nätter då man är som tröttast. Jobbade till 21 idag så det blev ju att komma hem, äta och ta det lugnt innan man kunde sätta sig o rita. Men nu kommer jag vara ledig i tre dagar (WOHO). Det var väldigt länge sen jag var ledig så länge. Ska vara barnvakt dessa dagar men ska ändå hinna med så mycket ritning som möjligt. Men fick ihop ett ansikte iallafall idag. Men mycket puts på bilden är kvar.

Likes

Comments

De är vanligt för mig att börja på en annan ritning när jag redan är på gång med en innan. Jag har börjat att rita jokern från SUICIDE SQUAD (längre ner finns det ett inlägg om de) men nu bestämde jag mig att börja på en ny.. typiskt mig haha.

Men nu har jag börjat en ritning på Liam från idol. Riktigt bra sångare och rappare. Gillar honom verkligen för av hans personlighet och kärlek till musiken. De verkar som att han gör de för musiken och inte för kändisskapet (som många brukar göra)
Det är mycket av varför jag börjat rita honom. Sen finns det en del av mig som ville rita honom bara för att han är riktigt snygg (host). Men de brukar jag göra i vanliga fall så att..
Men har kommit en bra bit och börjar redan bli nöjd, men de är massa kvar. Är inte klar på många vägar o den ska jag jobba mycket på. Även jokern som ska bli klar oxå, men de blir nog efter Liamoo!

Men nu ska jag titta lite på Monsters Inc och sedan sova. Imorron blir de jobb igen.

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så har jag redan börjar med  jokern från SUICIDE SQUAD ritning. Har inte kommit så långt, men försöker alltid göra den så lik originalet så de tar lite tid för mig att bli klar. Men jag får vänta tills söndag att fortsätta rita, för imorgon blir de att jobba nästandes hela dagen till 21:00. Så då hinner jag inte haha. Men slutar 15 på söndag så får bli efter det. Har faktiskt från imorgon 7 dagars jobb framför mig. Så jobbar varje dag till fredag. Får se om jag kan hinna med att rita lite under dessa dagar, om jag inte är för trött för träning måste jag även prioritera. Då brukar jag vara för trött efter för att göra något ansträngande så att säga haha. Men får se när jag blir klar med ritningen. Kanske någon gång nästa vecka. Vi får helt enkelt se. Men den är redan nu rolig att rita och längtar tills den blir klar så att jag kan börja med andra karaktär ritningar från SUICIDE SQUAD gruppen !

Likes

Comments

Det var dags för lunch och tänkte då att jag skulle kolla på något bra. Kollade igenom lite och hittade SUICIDE SQUAD. Hade inte sett den innan. Då tog jag beslutet och kollade på den.

Om jag ska vara helt ärlig så var jag inte så intresserad av att se den i början när den kom ut. Tänkte att den kommer bara vara en "Wannabe" film som man stänger av efter halva filmen. Men oj vad jag hade fel. Den hade både humor, spänning och drama som jag tycker om när man varierar allihop tillsammans. Jag både skratta och grät av filmen. Ja, jag grät. Har du något emot det? Haha. Då kanske ni tänker. Vart grät du i filmen? Ni vet scenen när alla sitter på puben och dricker? När Rick ger breven till Deadshot från hans dotter. När han berättar att hon har skickat brev till honom varje dag. Då kom tårarna. För mig var det en gripande scen. Deadshot (Will Smith) grät även av att hans dotter verkligen brydde sig om honom. Så fint, men ändå sorgligt.

En av mina favorit scener från filmen är faktiskt början när kvinnan som är "ledare" eller vad man säger presenterar dem alla. Då får man veta ursprung om dem och vilka de är. Jag tycker att konceptet av de olika effekterna, historierna, musiken m.m skapar riktigt bra scener och man blir riktigt tagg på att se deras action.

Jokern. OJOJOJ. Vart ska man börja. Jag förstod faktiskt inte först varför alla hade en Crush på honom. Men nu när jag har sett filmen, förstår jag vinkeln med det. Man kan inte motstå honom. (Har redan börjat att rita honom till och med). En till som jag fick ögon för var Diablo. Han som handskas med elden. Just look at him säger jag bara. Jag har även också trott att det var Jason Statham som spelade honom. Tyckte att han var så lik honom så jag hade de i tanken att det var han. Men tydligen var det inte det haha. De blev jag faktiskt lite besviken över. För Statham är en riktigt bra skådis och skulle ha varit kul att se honom i denna film. Men annars gjorde Jay Hernandez (som spelar Diablo) rollen riktigt bra.

Vad mer kan man säga? Filmen är för mig just nu på min top 10 lista över filmer. Jag älskar fantasy filmer där dem spelar olika roller så som skurkar från cartoons som de gör i denns film.Älskar dess action filmen ger och även de romantiska delarna med Jokern och Harley. True Match!

Sammanfattining på vad jag tyckte om den med ett ord: AWESOME!

Jag älskade den. En helt otroligt bra film!


Likes

Comments

Tror det var förra veckan som jag vaknade av ren panik. Vaknade mitt i natten av att jag hade en mardröm. Har inte haft någon mardröm på VÄLDIGT länge. Som man alltid har efter en mardröm har man jätte svårt att somna om igen. Jag kommer inte ihåg hela mardrömmen. Men de jag kommer ihåg är att jag går in i ett rum. Jag tror att jag är ett barn, eller någon annat barn än mig själv. Jag går in i ett rum där färger inte finns och ljud inte hörs. Rummet har inte så mycket möbler. Kanske några få och en del tavlor på väggarna. Det finns ett fönster som ger de enda ljuset i rummet. Framför fönstret finns det en stol. Gammal och grå. Bredvid stolen står det en man men en stor rock. Han har inget hår och skorna är svarta som natten. Han står med ryggen mot mig. Jag går framåt. Kommer ihåg hur rädd jag var i drömmen. Magen vändes ut och in nästan. Han vände sig efter ett tag och jag stod väldigt nära honom. Han hade ett sorts sår på halva sidan av ansiktet Han tittade på mig väldigt nära och efter det vaknade jag. Jag fick öppna dörren helt för att jag skulle kunna somna igen. Det kändes så obehagligt att drömma en mardröm igen. De är de enda man tänker på när man ska somna om och genom det så går det inte att sova.

Det gick flera dagar och jag hade inte drömt någon mer mardröm. Kändes väldigt skönt. Men sen två dagar sen så sov jag i min syrras lägenhet själv. Skulle upp 5:30 för att gå till jobbet. Vaknade runt 3 i ren panik igen. Hade drömt en mardröm igen. Det märkligaste var att det var nästan exakt samma mardröm jag har haft innan. Det jag kommer ihåg är att jag pratade med någon. Jag var fortfarande barn och jag sprang och krattade. I rummet jag var i hade sol ljus sken och det hördes musik. Jag sprang till ett annat rum där dörren var stängd. Jag öppnade den och musiken tystnade. Jag hade kommit in i exakt samma rum som i min tidigare mardröm. Det enda skillnaden nu var att mannen satt nu på stolen. Han hade inte heller ryggen emot mig nu, utan han satt i stolen och tittade ner i golvet. Han tittade sedan på mig och han hade exakt samma ansikte och sår. Efter det så skrek jag på honom. Vet inte exakt men någon still med "jag är inte rädd för dig, kom igen". Han gick då emot mig och efter det vaknade jag igen.

Det är obehagligt att drömma mardröm, men mer obehagligare att drömma nästan exakt samma två gånger.

Jag själv är mycket intresserad av drömmar. Jag tycker det är fascinerande av tanken att man kan drömma om olika saker och att det måste ha någon betydelse, särskilt mardrömmar. Jag vill veta varför man drömmer, varför man drömmer om olika situationer och vad det är som gör att vi drömmer. Jag försöker alltid söka på olika drömmar jag har drömt och vad de har för någon betydelse. Många gånger vet jag inte varför. Många säger att man drömmer om saker man vill ska hända, eller av att man drömmer konstiga saker för att man är orolig själv om saker i sitt liv. Men om det är så så förstår jag inte varför jag har drömt om exakt samma man i exakt samma rum, men med olika historier.

Om det är någon som vet mer om drömmar så kommentera vad du tror det handlar om :)

Jag har nu inte drömt mer om honom, men är lite orolig om jag kommer göra det igen. M,en på ett sätt tycker jag det är intressant och vill veta mer om drömmar och mardrömmar. Ska själv försöka att skriva upp mina drömmar i en bok efter jag har vaknat, för att se vad mina drömmar betyder.

Någon mer som är intresserad av drömmar?

Likes

Comments