I går fyllde min syster dotter 2 år. Herregud vad tiden går fort. Iallafall så firade vi henne lite med presenter och lite tårta. Det var inte ett stort kalas, för de ska hon ha senare med mer släkt. Blev ett litet firande och såklart så tog jag kort på gullungen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nåt som jag behöver göra resten av livet är att spara bilder. Älskar att titta igenom gamla bilder och få minnena tillbaka. Dessa bilder tror jag tog kort i början på året, Datum eller sånt har jag inte, men jag kommer alltid ihåg dagarna genom att bara kolla på bilderna. Minnen behöver man ha och att minnas dem är de viktigaste.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag tänkte jag besvara några frågor som berättar lite om mig. Jag tog dessa frågor från Therese Lingren som besvara dessa i en video som ni hittar här. Det var lite udda frågor som även är roligt att besvara på. Tycker själv om att veta udda saker om personer som man inte brukar vardagligen fråga.

Men vi kör igång tycker jag!


1. Vilket tuggummi brukar du köpa?

Jag brukar typ alltid köpa EXTRA WHITE LEMON LIME. Riktigt god!

2. Vad har jag alltid i kylen?

Jag har alltid filmjölk hemma. Älskar att ha filmjölk och banan. Himla gott!

3. Kex eller kexs?

KEX

4. Har du mjölk i kaffet?

Har alltid det. Hade socker förut också, men slutade med de för flera månader sen. Nu känner jag mer kaffesmaken och älskar kaffe mer på grund av det. Har dessvärre blivit lite beroende av det..ojoj

5. Apple eller Android?

Apple

6. Spolar du vatten innan eller efter du har lagt på tandkrämen?

Före. Tandborsten blir ju så torr annars och om jag sköljer efter så lyckas jag alltid få min tandkräm i handfatet. Klump?


7. Hur står du vänd i duschen?

Jag står med ryggen mot duschen. Man vet aldrig om någon kommer och hugger dig med en kniv i ryggen. (Jag har konstiga tankar okej..)

8. Knykla eller vika ihop toapappret?

Jag gör typ både och. Jag typ knykviker haha.


9. Hur fördriver du tiden är du åker kollektivtrafik?

MUSIK!!!! Har alltid musik i lurarna, Kan inte åka någonstans utan mina hörlurar och min mobil. Medans jag lyssnar på musik brukar jag också läsa. Beroende på hur långt jag åker då.


10. Fönsterplats eller gångplats?

Fönsterplats OFC

11. Stressad eller lugn?

Det beror helt på vad jag håller på med. Om det är något viktigt så brukar jag bli stressad. Men mestadels så är jag en lugn person. Vill inte stressa mig genom livet.


12. Tålmodig eller otålig?

Det beror också på vad jag håller på med. Om det är något tekniskt så är jag den otåliga personen haha. Jag ocg teknik går inte ihop så att säga. Sen om jag ritar så är jag tålmodig i början. Vill få det snyggt som möjligt. Men när jag kommer till slutet och hållit på med teckningen länge, så vill jag bara bli klar med den så fort jag kan haha.

Jag är nog både och faktiskt.

13. Planerare eller inpuls?

Planerare. Jag vill gärna veta vad som händer under veckan så att jag kan planera saker i god tid. Inpuls kan hända också om det är exempel att gå på fest eller något sånt. Men om det är viktiga saker så vill jag helst planera innan. Exempel att resa bort har jag svårt att göra inpuls på. Då blir jag mer stressad över pengar och om jag har med mig allt.


14.uppkläd eller nerklädd?

Båda. Älskar att ha på mig mjukisbyxor och en stor tjocktröja hemma. Men om det är fest och sånt så älskar jag att klä upp mig. Då kör jag all in!


15. Västkusten eller östkusten?

Vet inte vad som är vilket hehe


16. Har du dörren öppen eller stängd när du ska sova?

Hemma så måste jag ha dörren öppen. Tror annars att det är någon i rummet som kommer döda mig (o nej jag skämtar inte). Men om jag sover med någon så går det att sova med stängd, för då känner jag mig trygg och vet att det inte bara är jag som dör då. (Som sagt, jag skämtar inte..)


17 vilken sida av sängen sover du på?

Det spelar ingen roll vilken sida, bara att sängen är mot en vägg så att jag har ansiktet mot väggen. Ni kan nog förstå varför hehe.


18 vilken är din fotomin?

Har ingen speciell faktiskt. Beror på vilket humör jag är på. Men mestadels så försöker jag se söt ut eller groteskt ful.


19 musik eller böcker?

MUSIK!!

20 sms eller mail?

Sms

21 sött eller salt?

Tycker om båda, men sött mest

22 kan du nå näsan med tungan?

Nästan haha (Ja jag försökte precis nyss)

23 tror du på spöken?

Japp. Tror även på andar och sånt också.

24 tror du på aliens?

Japp på det också. Ingen har genomsökt alla planeter i rymden, så ingen kan säga att dem inte existerar. Tror verkligen på annat liv på andra planeter!

25 vad tror du händer efter döden?

En svår fråga. Men jag tror faktiskt inte att det bara blir mörkt, utan jag tror att man på något sätt återuppfötts till någon eller något. Bara att man inte kommer ihåg ens gamla liv. Tror inte livet slutar efter döden helt och hållet.

Likes

Comments

When your cats have a better love life than yourself..

Likes

Comments

Äntligen fredag säger jag! Även om jag tekniskt sett tog helg igår kväll så känns det ändå så skönt att det är fredag idag.
Men min fredag har varit så seg som den kan bli haha. De ända vettiga jag har gjort idag är att handla mat. Mer än så spännande vart de inte idag.
Men de som händer ikväll för mig är chips, dipp, julmust och musik. Jag lyssnar typ på samma låtar hela tiden, så ikväll kommer jag att försöka att hitta några nya och fräscha låtar att lyssna på.
Blir troligen också lite HOW I MET YOUR MOTHET också. Började om den serien för ett tag sen. Har faktiskt inte sett den sista säsongen av den serien, men har glömt bort vad som har hänt innan. Så jag beslutade att se om den. Så rolig och härlig serie verkligen. (Kan medge att hela min morgon så såg jag på flertal avsnitt av det)
Så det kommer att ske denna fredag för mig. Ibland är det skönt att bara ta det lugnt o inte göra något speciellt.

(Hittade faktiskt en ny låt idag som är skit bra. Den heter CROSSROAD och är en typ house låt. Lyssna på den vetja!)

Likes

Comments

För några dagar sen så fick jag ett Sms från lyko där jag fick fri frakt under 48 timmar. Hade inte tänkt att köpa något, men ville ändå titta på hemsidan ifall det fanns något. Hitta då denna ögonskyggspalett från E.L.F för 109 spänn. Så sjukt billigt så jag var tvungen att lägga i den i kundvagnen. Testa den idag och ögonskuggorna är bra pigmenterade så jag är väldigt nöjd. Klickade även hem två söta ljus från YANKEE CANDLE för 25 kr styck. Dem var sjukt små men de luktar så gott och väldigt mycket. Jag kände lukten bara av att öppna kartongen där dem log i. Dem luktar verkligen jul, så dem ska jag tända när julen närmar sig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag så gick jag och mina syskon ( Frida och emma) på bio. Vi såg på BRIDGET JONE'S BABY. Jag var först lite skeptiskt att se den på bio. Jag var inte intresserad att lägga så mycket pengar på en film som jag egentligen kan sitta hemma senare o se gratis. Men nu när jag har sett på den så var de såklart värt pengarna. Den var otroligt rolig och skattade minst 10 gånger under filmen. Handlingen var klockren och blev aldrig uttråkat under filmen. Har sett första filmen innan vet jag. Tvåan har jag svagt minne av om jag har sett den. Men de spelar inte så mycket roll kände jag. Men ett tips ändå att se på första filmen. Man förstår mer av handlingen då på ett vis sätt.

Filmen får allafall 5/5 toastar av mig. Sevärd film att se på bio!

Likes

Comments

För någon dag sen fick jag hem dessa två godingar. Två böcker som jag längtar tills jag ska läsa dem. Jag köpte hem HYPNOTISÖREN av LARS KEPLER och LET IT SNOW av JOHN GREEN.

Jag fick tips av en kollega att börja läsa Keplers böcker. Hon berättade vad dem handlar om och jag blev väldigt intresserad. Jag brukar inte tycka om att läsa deckare, men jag vill ge Keplers böcker en chans. Jag köpte den första boken. Om jag tycker om den så kommer jag köpa alla andra.

Sen hittade jag denna John Green bok som lät mycket intressant också. Jag har faktiskt inte läst någon bok av honom, men vet att han har gjort bland annat FÖR ELLER SENARE EXPLODERAR JAG och PAPPERS STÄDER. Blev även kär i omslaget så var tvungen att köpa den också på grund av det haha. Men den kommer jag att läsa under julen, För handlingen i boken är under jul, så det är mysigare att läsa den då tänkte jag

Hoppas att dessa böcker fyller upp mina förväntningar. Det tror jag. 

Likes

Comments