Hej! Dagen börjades med en regnig promenad ner till hamnen och the botanic garden! Det är så härligt att gå där med alla fåglar och växter!
Vid två tiden gick jag bort till Darling harbour för en jobbintervju, kollade jag lite i affärer och gick sedan tillbaka hem! Regnet har precis slutat så nu kanske man vågar sig ut igen..Här i Sydney går det från strålande sol till öppen himmel och ösregn på två minuter helt sjukt! Man får alltid ha med sig jacka och paraply för man vet aldrig hur det blir mot eftermiddagen!
Sen upptäckte jag att idag har jag varit här i tre veckor?! Hur sjukt är inte det? Tiden har gått så otroligt snabbt..!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon! Klockan har nu slagit 10.00 här och vi kom precis hem från en härlig morgonpromenad! Idag blev det en runda ner till hamnen genom the botanic garden och vidare till Circular quay! Där möttes vi av ett väldigt folktomt operahus för en gångs skull! Perfekt start på dagen!

Mötte även på en liten säl som låg och chillade vid vattnet

Likes

Comments

I morse så tog vi en promenad i det härliga vädret (äntligen!) och sen runt lunch så drog vi oss bort till hamnen för att ta färjan över till Manly! Då vi trodde vi skulle dö och spy ner oss samtidigt så blev det icke några bilder från denna färja tyvärr. Det var såå mycket vågor att båten körde Berg- och dalbana på vattnet.
Väl där så gick vi bort till stranden och stekte några timmar! Sen blev det westfield på hemvägen för lite youtube nerladdningar och pasta! Nu kör vi lite frisör här hemma då Frida ska färga håret och mina toppar behöver klippas!

Likes

Comments

Halla!
Idag har vi varit på Featherdale wild life park, jag är väldigt emot allt som har med zoo och djur i fångenskap att göra egentligen..men vi ville så gärna se kängurur och koalor så vi åkte dit ändå..

Likes

Comments

Idag blev det en promenad bort till Bondi Junction och åkte sedan vidare till stranden. Man mår ju bara så mycket bättre när man får se och höra på havet! Har verkligen saknat havet!

Likes

Comments

Eftersom Sydney bjöd på en regnfri kväll bestämde jag och Caroline oss för att ta en kvällspromenad! Så himla mysigt! Vi gick bort till Darling Harbour som var fantastiskt fint nu på kvällen med alla lampor och fina ljus. Vi var ute och gick i en och en halv timme och bara tittade runt på allt folk och alla fina byggnader.
Detta kommer det definitivt bli en repris på!

Likes

Comments

Hej!
Jobbsöket continues..alltså det är sjukt tråkigt att söka jobb haha! Igår var planen att åka på zoo men med lite förseningar osv så blev det inte så! Vi hoppade av vid en random hållplats som hette Rhodes. Där hade dem ett köpcentrum och även ett Ikea! Vilket betyder köttbullar!

Likes

Comments

Hej! Dagarna fortsätter att gå..! I onsdags så var vi lite utanför stan -bankstown och sökte lite jobb och kollade runt lite! Igår blev det en dag uppe vid Townhall och sen på kvällen så blev det en runda till Ikea! Köpte på oss lite varor som knäckebröd, skorpor och kanelbullar! Man underskattar verkligen svensk mat när man är hemma!
Vi åt även köttbullar och Lax såklart! Bästa någonsin!

Likes

Comments

Hej! Dagarna säger bara swoosh här borta..! Idag har jag varit borta i nästan en vecka! Under dagen har vi bara gått runt och tagit det lugnt och kollat lite! Vi gick till ett svenskt fikaställe som skulle ha semlor men det var ingen höjdare så dit går vi nog inte igen! Jag fick fixat lite mer med det nödvändiga - medicare kort!
Nu blir det en liten powernap innan fikat!
Update: semlan och chokladbollen jag köpte vart det äckligaste jag smakat.

Likes

Comments