View tracker

Kan ju säga att min burgare till höger vart stor..Johans var ju..större.

När matkoman slår till

Budapest vart ju bara fantastiskt! Vi käkade gott och även billigt! Vi åt och drack allihopa för under 1000-lappen på en bra resturang! Shoppingen var liite billigare än hemma men det skilde kanske en tia..
Kylan var svår att komma undan då vi fick vara ute i skift, ute i en kvart och in - ute i en kvart och in igen! Det gjorde så att vi inte riktigt kunde leta runt i staden efter affärer, sevärdheter osv.

Likes

Comments

Eller egentligen två!
På fredag åker jag, mamma, Johan, Sandra, Tova och oliver till Budapest för en liten weekendresa! Mamma fyllde 50 den 25:e så vi ville ge henne något lite extra!

Vi åker tidigt på fredagen och stannar ju då över helgen! Det är första gången jag reser tillsammans med familjen så det kommer bli mysigt!

Bilderna är från Google! Hörs från Budapest nästa gång!

Likes

Comments

Ibland när det är kallt här hemma och man är inne i sitt workmode (jobba äta sova repeat) så får man drömma tillbaka till alla fantastiska resor man gjort förut!

Jag saknar mitt andra hem-patong- varje dag och önskar jag var tillbaka där just nu.

Jag önskar jag var tillbaka i Bali där större delen av dagen spenderades på stranden solande eller med surfing.
Jag saknar känslan man får när man ställer sig på brädan och följer havet in till strandkanten.
Jag saknar till och med dem gångerna man trillar av brädan, dunkar i havet med huvudet först och sedan kämpar för att hitta ytan igen.
Att höra tystnaden i havet när man flyter i det salta vattnet, det är fantastiskt.

Likes

Comments

yes! Ännu en ny blogg!! jag har bloggar på alla olika sidor nuförtiden känns det som! Men iaf på denna bloggen kan ni följa hela min resa då jag i januari ska "flytta" till Australien! Jag har ansökt om ett års working holiday visum som jag sedan planerar att förlänga ytterligare ett år om det finns möjlighet! Jag kommer att flyga själv till Australien och sedan möta upp Frida och hennes syster Caroline. Hela resan Kommer ju bli ett äventyr men jag är lite extra nervös för resan dit då jag aldrig flugit själv förut och första gången är det en resa på ca 32h! Go hard or Go Home!!

Man är ju sjukt excited men jäjlar vad man kommer sakna alla här hemma! Denna gången lämnar jag ju också frugan hemma..


Likes

Comments