Då var jag påväg! Jag blev så sjukt nervös igår men som tur är har det lagt sig igen!Det hela började ju med att tåget var fett försenat vilken gjorde att vi inte längre kunde ta detta tåget hela vägen fram till Kastrup..så vi fick byta i Malmö, det gick ju fint så men typiskt att sådant ska hända när jag är själv..

Planet till Singapore vart på 12h vilket vart sjukt segt! Jag satt bredvid en liten tant som var helt fascinerad av utsikten vilket gjorde att hon hängde över mig hela vägen typ för att se ut..sen envisades hon med att prata med mig på hennes språk och jag fattade verkligen ingenting! Haha bara nicka och ibland skakade på huvudet.
Sedan när det var dags för toa så väntade hon på mig så att jag skulle följa med henne, sen när jag var färdig på toa och skulle gå tillbaka så stod hon o väntade på mig så vi kunde gå tillbaka tillsammans igen haha!
Sen när vi skulle gå av så kramade hon min arm och kollade mig djupt i ögonen och sa bye bye. Super söt liten tant!
Nu sitter jag på Singapores flygplats där 13h kommer att spenderas..! Nu är set endas fyra kvar dock! Yay
Tiden spenderas med fotmassas och häng i lounge stolarna! Tiden går så otroligt långsamt och mamma har ställt upp med lite telefonsnack!

Bästa någonsin.

Likes

Comments

Nu är resan bokad!!
Jag sparade ju in ca 4000 på att vänta en månad med att åka så jag kände faktiskt att det var värt det med tanke på att min plan är att stanna i Australien en lite längre tid!
Så nu kommer jag att åka den 21:a Februari!
Det kommer bli en riktigt lång resa på 32h puh!
Börjar kännas på riktigt nu när allt är bokat och färdigt och resfebern börjar långsamt bubbla sig fram i kroppen!

Likes

Comments

Vart ju tvungna att testa på cykel-taxi! Sjuukt roligt och det gick förvånansvärt snabbt!

Hej!
Jag och Jacqan bestämde oss lite spontant för att ta en sista pang-resa innan jag åker och valde då London!!
Vi åkte på fredagen och kom hem sent på måndag!
Vi valde ett hotell som låg precis vid Oxford street så det var suuper smidigt! Typ 30 sek så var man på oxfordstreet!
Vi spenderade helgen med shopping och fiesta och sovmorgon! Så himla skönt att bara kunna ta det lugnt för en gångs skull! Vi har ju alltid åkt på en lite kortare weekendresa dit förut och då vill man bara ut och shoppa direkt när man vaknar! Men nu när vi hade lite fler dagar kände vi att vi kunde ta det lugnt o sova lite längre!
Älskar verkligen staden med alla rörelser och fantastiskt fina byggnader!
Hade jag inte åkt till Australien nu så hade nog en flytt till London stått högt upp på min lista!

Likes

Comments

Kan ju säga att min burgare till höger vart stor..Johans var ju..större.

När matkoman slår till

Budapest vart ju bara fantastiskt! Vi käkade gott och även billigt! Vi åt och drack allihopa för under 1000-lappen på en bra resturang! Shoppingen var liite billigare än hemma men det skilde kanske en tia..
Kylan var svår att komma undan då vi fick vara ute i skift, ute i en kvart och in - ute i en kvart och in igen! Det gjorde så att vi inte riktigt kunde leta runt i staden efter affärer, sevärdheter osv.

Likes

Comments

Eller egentligen två!
På fredag åker jag, mamma, Johan, Sandra, Tova och oliver till Budapest för en liten weekendresa! Mamma fyllde 50 den 25:e så vi ville ge henne något lite extra!

Vi åker tidigt på fredagen och stannar ju då över helgen! Det är första gången jag reser tillsammans med familjen så det kommer bli mysigt!

Bilderna är från Google! Hörs från Budapest nästa gång!

Likes

Comments

Ibland när det är kallt här hemma och man är inne i sitt workmode (jobba äta sova repeat) så får man drömma tillbaka till alla fantastiska resor man gjort förut!

Jag saknar mitt andra hem-patong- varje dag och önskar jag var tillbaka där just nu.

Jag önskar jag var tillbaka i Bali där större delen av dagen spenderades på stranden solande eller med surfing.
Jag saknar känslan man får när man ställer sig på brädan och följer havet in till strandkanten.
Jag saknar till och med dem gångerna man trillar av brädan, dunkar i havet med huvudet först och sedan kämpar för att hitta ytan igen.
Att höra tystnaden i havet när man flyter i det salta vattnet, det är fantastiskt.

Likes

Comments

yes! Ännu en ny blogg!! jag har bloggar på alla olika sidor nuförtiden känns det som! Men iaf på denna bloggen kan ni följa hela min resa då jag i januari ska "flytta" till Australien! Jag har ansökt om ett års working holiday visum som jag sedan planerar att förlänga ytterligare ett år om det finns möjlighet! Jag kommer att flyga själv till Australien och sedan möta upp Frida och hennes syster Caroline. Hela resan Kommer ju bli ett äventyr men jag är lite extra nervös för resan dit då jag aldrig flugit själv förut och första gången är det en resa på ca 32h! Go hard or Go Home!!

Man är ju sjukt excited men jäjlar vad man kommer sakna alla här hemma! Denna gången lämnar jag ju också frugan hemma..


Likes

Comments