Hej mina vänner.

Idag tänkte jag recenserar två produkter som jag köpte i USA. Jag var inne i många butiker och såg att det fanns ett stort utbud på covergirl. Ett märke jag vanligtvis inte brukar använda mig av. Jag såg direkt dom här produkterna och var bara tvungen att köpa de. Den första produkten är en av Katy Perrys matta läppstift. Jag valde mellan färgen jag har och en brunare nyans. Jag valde en somrig rosa färg som har numret KP02. Jag fick som första intryck att förpackningen såg fin och lyxig ut. Den är tjock och fin och är lätt att applicera. Det ända jag blev besviken var att den inte var så matt som jag hade velat. den har som lite glitter i tonen.

Andra produkten är hennes egna mascara som jag inte har bestämt mig än om jag gillar. Den håller bra, men har en borste jag tycker är svår att applicera med. Kanske det är en vane sak. men annars tycker jag den är bra. Den klumpar sig inte och får ut fransarna fint. Jag har den i färgen black. Vad jag såg i affären är att den även finns i blå.

Hoppas ni gillade detta så hörs vi puss o kram Elin😊❤

Likes

Comments

Hej på er alla glada. Vi ville bara starta den här bloggen så possetivt som möjligt. därför tänkte vi svara på fem snabba frågor om oss själva.

1. Vem är du?

Jag heter Elin och är 15år fyller 16 nu i höst. Är jungfru och älskar mat. Jag heter Nina och är 16år och stenbock stenbock. Jag älskar min häst samt att springa på tävlingar som jag gör när jag tränar friidrott.

2. Berätta något roligt om er själv?

vi har dålig humor och våran humor skulle ses som väldigt torr. vi bor även i Norrköping och vi älskar vår dialekt

3.Vad ska ni göra i höst ?

Vi båda ska eventuellt gå samma gymnasieskola jag Elin ska gå resturang och livsmedel . Nina ska gå barn och fritid eller vård och omsorg beroende på vad hon kommer in på.

4. vad är ni rädda för?

Vi är super rädda för ormar och spindlar. Vi har även en stor rädsla för hajar vilket skapar roliga situationer när vi badar i sjön.

5. berätta ett drömresemål?

Usa eller Maldiverna det är bara så att Nina är otroligt flygrädd. Men jag Elin har varit i Usa 4 gånger men det är fortfarande mitt drömresemål.


Hoppas ni har fått lite info om oss och att ni gilla vad ni läste. så ses vi senare puss o kram. ❤


Likes

Comments