ninanib nina ballegaard

Instagram@ninanib

Hvis du er lige så tosset med pasta som jeg er, vil denne ret blive et sikkert hit! Den er enkel og tager forholdsvis kort tid at tilberede.

Denne Italiensk-inspirerede ret passer perfekt sammen med hvidløgsbrød og en lækker frisk salat – og selvfølgelig et lækkert glas vin!


Ingredienser:

- 2 spsk. oliven olie

- 250 gram champignons

- 3-4 fed hvidløg

- 85 gram hakkede soltørrede tomater

- 4 dl. hønsebouillon (eller grøntsagsbuillon)

- 2,5 dl fløde

- 1,5 dl parmesan

- 2 spsk. frisk basilikum

- 1 pakke frisk fettuccine


Fremgangsmåde:

1. Varm oliven olien ved medium varme, tilføj de skårede champignons og hvidløg – steg I circa 3 minutter. Tilføj derefter de soltørrede tomater.

2. Opløs bouillon I 4 dl. kogende vand. Når bouillionen er helt opløst, tilføj til grøntsøgerne lidt ad gangen. Lad retten stege ind til grøntsagerne begynder at suge væsken til sig. Tilføj fløden og lad de “koge” lidt, derefter tilføjes parmesanen og der omrørres constant så retten ikke brænder på. Lad ikke sovsen blive for tyk før pasten kommes i.

3. Begynd at koge pastaen efter anvisning (tager cirka 4 min når det er frisk pasta). Når pastaen er færdig hældes vandet fra, og pastaen kommes på panden og røres rundt i sovsen. Tilføj den friske basilikum til retten når den har fået den ønskede konsistens.

Likes

Comments