Family, Hollidays, Trips and travel, Weekend

Inget inlägg mellan mitt förra 'summer randoms' och detta nu, vilket hopp! jag som skulle vara konsekvent hm.

Vi har inte haft mycket snö, dagarna har mest varit grå, blöta, färglösa, men på Isaberg kan man alltid åka pulka och grilla korv :)

Julhelgen spenderades i Göteborg med mamma, papa och syster/moster med familj.

När vi kom hem upptäckte vi att tomten hade varit här :)

Cold as ice!

Pannkakor och söndagsmys med kompisar.

Pyssel. Tre veckors ledighet gäller att hitta på saker att göra.

Vi hade kusiner från Tyskland på besök, hur fina är inte de här killarna 😍😍

Nyårsafton

Snöklädda träd är så vackert. Nästan något sagoligt över det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En vecka sen vi kom hem efter en vecka i Tyskland, vi har hälsat på kusiner, klappat bebismage och fått känna på värmebölja.

Vi är igång och rensar, städar, målar, och sånt som vi inte orkat påbörja en helg liksom. Nu har vi hållit på i en vecka och det är så skönt när det är klart, och jag verkligen älskar våt hus och dessa små förändringar gör det ännu finare. Det är skönt att göra sig av med en massa saker som vi inte behöver (ständigt pågående projekt då jag inte lyckas göra mig av med allt jag inte behöver på en gång :))

Jag ska fortsätta med målandet idag, det skulle ha varit klart i helgen men vi fick fel färg från butiken, tyvärr. Istället för grå fick vi typ khakigrön färg och jag var så förbannad hela helgen. Kaffepusen är över, nu ska jag fortsätta med att måla! Måste bli klart idag.

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig. Lite bilder från vår midsommarhelg som spenderades hemma hos mina föräldrar i Göteborg.

Barnen var i himlen, de fick umgås med mormor, morfar och kusin. Vi fick också träffa en nyfödd kusin, en liten prins som kom på självaste midsommarafton <3 och jag blev moster för andra gången.

​Toppen väder och glada barn, underbart!

Likes

Comments

Everyday life, & other things

Sitter och kollar på fotboll, hejar på Portugal!hehe

Jag är skittrött och längtar efter semestern, barnen kräver sommarlov och vill inte gå och lägga sig på kvällarna. Ändå går dagarna i raketfart och vi har inte några planer för semestern direkt, idéer ja men inga definitiva beslut tagna. Hoppas barra på fint väder så ska det inte bli svårt att hitta på nåt! :)

Likes

Comments

Vad hände med sommaren? Det är grått och regnigt och barnen vill inte vara ute i regnet. Jag vil definitivt inte det. Blev väck klockan sju imorse av att A torkar golvet på nedre våningen. Typiskt honom, sådan ork och energi! Gav barnen frukost, sen åkte han iväg.

Jag och barnen har varit själva idag och vi har varit iväg och hämtat paket, och fixat lite andra ärenden och fikat. Lagat och ätit torskfilé, stekt haloumi och kokta grönsaker, och nu har jag precis satt mig ner. Herregud, jag blir galen på mig själv, jag vill att allt ska vara tiptop här hemma. Men det är det ändå inte, och det fasen helt ok. Men har man ärvt den genen från sin älskade mamma (det är också ok 😄)..

Likes

Comments

Outfits

Roströd är definitivt en ny favoritfärg hos mig! Lätt att matcha, och så fint till solbrun hud, ahh.

Likes

Comments

Weekend, Family, food

Jag fick sovmorgon, tycker jag får det varje helg, vilka snälla killar jag har :) A hade bakat frukostbröd och hela huset doftade så gott.

Den här lille killen vet hur man njuter.

A hjälper grannen med deras altan och fixar även i våran trädgård, barnen är ute och cyklar och leker, jag är inne och fixar lunch och lyssnar på poddar. 

Likes

Comments

Weekend, Everyday life

A's kalas:)

Det är mindre ansträngande att ta bilder på mat än outfits, just nu föredrar jag det som är mindre ansträngande.Vardagsbilder är ju superkul!

Hämtade tidigare killarna och en av förskolekompisarna. Att gå hem till varandra är väldigt roligt och jag måste alltid säga ja enligt I och Y.

Sommar,sol, grillat och rosé, ja, en helt ok söndag.

Likes

Comments