Alltsååå… Fick just reda på mina tentdagar i december (jaa, jag vet, man får veta väldigt sent tentdagarna här!) och jag är inte så nöjd. 

Har tent i Public International Law tisdag 8.12, Finance torsdag 10.12, Employment Law fredag 11.12 och sista tenten är i Español måndag 14.12. Det betyder alltså att jag har de tenter jag måsta läsa skitmycket till under en och samma vecka, under 4 dagars tid. Grejjt. Man blir ju så himla glad. Tycker det är ett dåligt system att man inte har tenter under terminens gång (endast typ essäer), utan istället samlas de alla i december och man får panikläsa och tappa hoppet om att någonsin klara sej igenom alla tenter. Men som tur har jag inte någon press angående vitsord eftersom de inte kommer att synas i mina finländska papper, så bara jag är godkänd är jag mer än nöjd! 

Men om jag nu ska säga något positivt om det hela så är det väl att jag är fri som en fågel kl. 10:00 måndagen den 14.12, vilket betyder helt lediga dagar att göra något annat kul innan jag åker till London fredagen den 18.12. T.ex. kan jag ju börja läsa på prosessrättstenten jag har i januari hemma i Finland, heh. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments