Förra veckan hade jag äntligen besök av Emilia, Ida och Angelica! Vi var tisdag kväll till fredag morgon i Edinburgh och sen blev det en endagsvistelse i Aberdeen under fredagen. Blev så himla glad när jag såg dem komma in till hotellet att det blev några glädjetjut, och vi hann väl vara ca. 5 min i vårt hotellrum före de kom och bad oss vara tystare, heh. Även om man fått bra kompisar här så är det ändå en helt annan sak att tillbringa tid med människor som har känt mej en längre tid.

Fast vi egentligen inte gjorde något speciellt så var det så kul att ha dem här! Vi shoppade, gick runt i staden och såg på sevärdheter, satt på café och pub, och sen förstås åt vi god mat med lite vin till. Och tog selfies, haha.

Bildbomb:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Alltsååå… Fick just reda på mina tentdagar i december (jaa, jag vet, man får veta väldigt sent tentdagarna här!) och jag är inte så nöjd. 

Har tent i Public International Law tisdag 8.12, Finance torsdag 10.12, Employment Law fredag 11.12 och sista tenten är i Español måndag 14.12. Det betyder alltså att jag har de tenter jag måsta läsa skitmycket till under en och samma vecka, under 4 dagars tid. Grejjt. Man blir ju så himla glad. Tycker det är ett dåligt system att man inte har tenter under terminens gång (endast typ essäer), utan istället samlas de alla i december och man får panikläsa och tappa hoppet om att någonsin klara sej igenom alla tenter. Men som tur har jag inte någon press angående vitsord eftersom de inte kommer att synas i mina finländska papper, så bara jag är godkänd är jag mer än nöjd! 

Men om jag nu ska säga något positivt om det hela så är det väl att jag är fri som en fågel kl. 10:00 måndagen den 14.12, vilket betyder helt lediga dagar att göra något annat kul innan jag åker till London fredagen den 18.12. T.ex. kan jag ju börja läsa på prosessrättstenten jag har i januari hemma i Finland, heh. 

Likes

Comments


Igår drog vi igen till Hillhead, precis som så många andra söndagar också, för att laga mat med våra Nordiska favoriter. Vi var ett stort gäng den här gången eftersom både Kristine och Paulina hade sina systrar på besök och Netta hade sin pojkvän här. Vi gjorde färska vårrullar och till efterrätt hade vi kokosbollar (KÄRLEK <3) och havrerutor med crème fraîche. Mina vårrullar såg kanske inte helt ut som de ska men gott var det iaf! Och som traditionen går så blev det massa te efter att vi var mätta och belåtna av all mat.

Kristines syster hade tagit med sej rispappret från Danmark, för det har vi inte hittat här. Annat som inte hittas här är t.ex. vanligt vaniljsocker (finns vaniljextrakt på flaska så det användes till bakverken), kanel i pulverform (kanelstänger finns) och pärlsocker.


Haha, dör lite när jag ser min tjockis-vårrulle… :')

Likes

Comments


Det blev inget mer Halloween-firande för min del på lördagen, utan istället for vi och prövade en pub som heter 6° North. Den blev lätt min favoritpub so far! Härligt ställe med säkert 200-300 olika ölsorter (jag skojar inte!!). Det fanns en massa olika (och aningen konstiga kanske) ölsorter som man aldrig har smakat tidigare. Det fanns till exempel öl med smak av körsbär, mandlar, choklad, mocha, apelsin, jordgubb, banan osv. Jag smakade tre olika och min favorit blev helt klart Blanche de Namur. Namii.

Likes

Comments


Tjuvstartade Halloween-firandet i fredags (även om jag tycker folk har firat Halloween hela veckan här). Hatar att klä ut mej så jag var bara in en sväng till Primark och köpte en tröja med Batman-logon på, haha. Men dom andra kompenserade med massa fina kostymer.

Likes

Comments