Hej bloggen!

Jeg sakl bo i Canada i et helt år. Jeg skal gå i skole derhenne og bo hos en lokal familie. Jeg er lige nu igang med at skrive ansøgningen. Det gør at det hele bliver meget mere virkeligt for mig. Jeg er især spændt på, om jeg vil få nye venner derhenne, og hvordan det bliver at tale engelsk hele tiden.

Jeg ved allerede hvilken stat jeg skal være i. Det er en halvø på østkysten af Canada. Der skulle være rigtig smukt, og jeg har hørt, at det er nogle af de mest åbne og venlige mennesker på jorden.

Der er mange grunde til jeg gerne vil være udvekslingsstudent. Først of fremmest vil jeg gerne være bedre til engelsk. Men jeg vil også gerne blive mere udadvendt og selvstændig. Jeg vil rigtig gerne se verden fra et andet synspunkt.

Jeg tror det er vigtigt hele tiden at give sig selv udfordringer. Og det her er helt klart en udfordring for mig.

Jeg håber at I også giver jer selv udfordringer store som små. Hav en helt fatastisk dag, og husk at være positiv.


Knus og Kram Nina

Likes

Comments

Positivitet er en vigtig del af et velfungerende liv, hvis man spørger mig. Men det er meget individuelt, hvordan man får motivation. Motivation og positivitet har en stor sammenhæng. Hvis man er motiveret er man generelt set mere positivt. Jeg bliver meget motiveret af citater. Citater har altid en tro på os som læser. Det giver os selvtillid, og gør at vi har mere lyst til at opnå noget.

Men en anden ting som hjælper mig meget er min everyday journal.

Jeg skriver hver dag 5 ting som jeg glæder mig til og 5 ting jeg gerne vil opnå. Når dagen er ovre, skriver jeg også 5 ting som jeg var glad for skete, og 5 ting jeg er stolt over jeg gjorde. Det giver mit liv en god evaluering, og det er også dejligt afslappende, at kunne skrive nogle gode dejlige ting ned.

Det kan være helt normale ting du glæder dig til. Noget så simpelt som bare at se folk i skolen eller på arbejdet. Og af ting jeg skal opnå, skriver jeg ofte ting som give komplimenter til folk, smil meget og gøre en god gerning.


Når du evaluerer din dag, er det ofte helt andre ting end hvad du skrev om morgenen. det er netop fordi du får overrasklser i løbet af dagen.


Jeg håber i hvert fald at I finder jeres måde at finde motivation på, om ikke andet har I en ide her.


Husk allesammen at være mega positive, og så håber jeg bare at i har en fucking fed dag.


Knus og Kram Nina

Likes

Comments