Vi är gravida!!!! Whaaa!
Idag gick vi äntligen ut med det och det känns så skönt! Känns som man gått och burit på världens hemlighet, även fast vi berättat för de allra närmsta nu under hösten. Även om magen fortfarande är relativt liten så har man ändå valt kläder som inte sitter åt just för att folk inte ska undra. Om två veckor är vi halvvägs i graviditeten och tiden har verkligen flugit förbi! Dock har vi haft ett antal veckor under hösten som varit väldigt jobbiga och fylla av oro för den lille i magen, men det tar jag och skriver om en annan gång. Nu ska vi bara njuta av graviditeten och börja ordna inför hennes ankomst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så kom äntligen julafton! Jag och S valde att inte fira ihop eftersom det förmodligen blir sista året som vi kan dela på oss, när vi sedan har en liten känner vi inte för att dela upp dagen och passa tider, utan vi kommer fira julafton vartannat år med våra familjer. Så jag och Leif GW sa hejdå till honom på julaftonsmorgon innan han åkte till sin familj. Därefter såg vi alla till att göra oss julfina, Ludde tog på sig sin jul-scarf som han alltid bär i juletider. Tyvärr har GW växt ur alla kläder som jag köpte under hans första år och det har bara inte blivit av att inhandla något nytt. Får bli ändring på det till nästa år när vi tar julkort med lillasyster.

I övrigt var dagen väldigt lugn. Vi har tidigare år lottat vem man köper julklapp till, men i år kände vi att vi inte orkade fixa med det utan vi köpte bara paket till mina brorsöner. Tycker julen numer handlar om att umgås och mysa hela dagen och jag tycker det är skönt att vi slipper all den hets som det innebär att köpa massa julklappar. Det roliga med julklappsutdelningen nu i vuxen ålder är att se barnen öppna sina och se hur glada de blir över allt de får.

Eftersom jag fortfarande är extremt trött så fick jag kämpa med att hålla mig vaken under senare delen av kvällen. Jag har tidigare lagt mig runt kl 19:00 på vardagarna och runt 21:00 på helgerna, så att vara uppe längre än det är fortfarande jobbigt. Förhoppningsvis släpper denna trötthet under de nästkommande veckorna, men allt är värt så länge vår lilla tjej mår bra.

Likes

Comments

Idag åkte jag och GW till dessa sötnosar och hälsade på! Så skönt att få komma hem till sina föräldrar och bara vara. Dessutom finns det inget som GW älskar mer än att få busa med Yatzi & Ludde, så han var supernöjd! Jag körde även upp en runda till mormor för att titta i hennes släkt-böcker. Jag ska nämligen byta efternamn under våren, då varken Johansson eller Håkansson är något som jag vill föra vidare eller behålla när jag och S gifter oss. Så jag och S har kommit överens om ett efternamn som vi båda gillar och det blev min mormors farmors namn. Så nu återstår det att se när jag byter, förmodligen i början av nästa år.

Likes

Comments

Idag fick jag superfina rosor från S! För ett år sedan förlovade vi oss och det tyckte han var värt att fira med lite blommor. Kan fortfarande inte riktigt förstå att det var ett år sedan, tiden går så himla fort! I juni nästa år har vi varit tillsammans i 5 år, känns mer som 1 år haha!

Likes

Comments

Igår var vi på bröllop! Det var S bror som gifte sig och bröllopet var så fint! Extra kul att vi hade många vänner som var bjudna så det blev mycket skratt och dans. Idag är man däremot inte alls lika fräsch och vi har större delen av dagen bara tagit det lugnt och vilat. Både S och jag tog ledigt i morgon med så det är skönt att man får en extra dag att vila upp sig på. GW var som vanligt hos mina föräldrar, ibland undrar jag om han verkligen vill följa med oss hem alla gånger. Mamma och pappa har själva två Border collies så det är full rulle där hela tiden vilket GW tycker är superkul. Men tror nog han saknar sin mammas famn för han vill helst vara hos mig hela tiden nu haha, tur det!

Likes

Comments

I går var vi på kräftis hos min fina vän och hennes pojkvän! Jag, S, bästis och hennes sambo bilade till Fågelfors där skivan skulle hållas. God mat, dryck och roligt sällskap! Så här glada, hungriga och förmodligen lite runda om fötterna var vi igår.

GW var under tiden hos mina föräldrar. Finns inget jag längtar mer efter än honom när man varit borta så. Nu ligger vi i soffan och myser allihop och laddar inför en ny vecka.

Likes

Comments

I morse när jag vaknade fick jag världens sötchock! Alla våra små lurviga barn låg och sussade hos oss i sängen. Så gulligt att Hjalmar och Valdemar fortfarande vill ligga så nära varandra, precis som när Valdemar var liten. Inser nu att det är dags att köpa mörkläggningsgardiner, trot inte S kommer stå ut med sovmask så länge till.

Likes

Comments

Efter flera dagars arbete på huset tyckte vi att vi kunde unna oss en kväll med god mat och dryck. S gjorde sin egna bea (sjukt god) medan både katter och hund tittade på, gottegrisar allihop.

Likes

Comments

Tröttisar efter all målning och tapetsering

Så fick vi äntligen semester! Både jag och S har fyra veckor samtidigt vilket är väldigt skönt. Dock blir det inte mycket av sol och bad den här semestern, utan vi kommer använda denna lediga tiden till att få ordning på huset och de flesta av rummen. Vi är i stort sett redan klara med övervåningen, det är bara lite tavlor och sånt som ska upp. I och med att vi ville bli av med lägenheten så fort som möjligt så såg vi till att få övervåningen färdig, och då inklusive vårt sovrum, innan vi flyttade permanent till huset. Vi kände att det kan vara skönt att efter att ha renoverat en hel dag få komma upp till ett färdigt sovrum. Nu i efterhand så var det helt klart värt att köra direkt från jobbet till huset och hålla på i sovrummet långt in på kvällarna, nu kan man verkligen slappna av när man lagt av för dagen.


Likes

Comments

Idag har vi äntligen kunnat ta tag i att fixa ny hyresgäst till lägenheten. Eftersom det blir flytt mitt i månaden vill vi gärna att någon kan ta över så fort som möjligt och som går med på att dela juli-hyran med oss. Bara några minuter efter att jag la upp detta inlägget i en sida för lägenheter i Växjö började telefonen plinga vilt. Närmre 30 personer hörde av sig och vi har valt ut några som ska komma och få kika på lägenheten nu i veckan. Förhoppningsvis kommer det inte vara några som helst konstigheter att få den uthyrd.

Likes

Comments