Jag är Nina

Hej!! Idag hade jag tänkt att skriva en jag är Nina #2, som ni kanske minns gjorde jag en del ett när jag startade bloggen, vilket är 2-3 månader sedan, så jag tycker det är dags att göra en till! Förra gången gjorde jag ju lite som en presentation av mig själv men idag ska jag göra en Q&A om lite frågor jag fått!

1. Har du valt franska eller spanska i skolan? Jag har valt franska!
2. Hur lång är du? Jag har inte mätt mig på jäääättelänge, men jag skulle tro någonstans emellan 160-165 cm.
3. Hur länge har du ridit? Jag har ridit i sex år.
4. Hur gammal är du? Jag är 12 år och fyller 13 den 7 januari!!
5. Vilka ämnen är din tre favorit ämnen i skolan, skriv dom från den du gillar bäst osv. Mina favorit ämnen är: matte (1), Franska (2) och engelska (3)


Nu har jag svarat på lite frågor om mig så jag hoppas att ni känner att ni vet lite mer om mig!

//Nina

Likes

Comments

Hej! Jag har ju inte uppdaterat bloggen på vääääääldigt länge, det har dels varit pga idé torka och pga att skolan har börjat och jag har haft mkt att göra, men nu har jag kommit in i rutinerna så nu är jag mycket mer effektiv!

Men hur som helst tänkte jag att jag ska försöka uppdatera mer nu, tänkte att jag skulle försöka uppdatera varje/ varannan dag + att jag ska börja skriva mera tidsinställda inlägg, så jag hoppas jag kan få ordning på bloggen nu!

// Nina❤️

Likes

Comments

Hej hej! Idag har jag tänkt göra en andra del i serien "mina häst wanties" där jag berättar om lite häst grejor som jag vill ha.

Nu kör vi!


Dyon mini chaps

Dyon mini chaps är ett par helt vanliga short chaps fast sååååå mkt snyggare! Just nu har jag ett par ariat chaps men hade gärna viljat ha dessa dockär dom väldigt dyra för att vara ett par chaps.

Priset ligger på ca 3000 för vuxen moddelen

Vita ridbyxor med silicon grip

Finns inte så mkt att säga om vita ridbyxor med silicon grepp förutom att jag sitter mycket bättre ridbyxor med silicon grip än i vanliga ridbyxor!

​Det var alla grejer som jag tänkte skriva om idag, kommer säkert en till del av den här serien någon gång, men när får vi se! //Nina

Likes

Comments

​Hej hej! idag var första dagen i skolan, eller ja vet inte riktigt om man kan kalla det för en riktig skoldag eftersom jag bara mötte upp min klass+vår mentor i kyrkan samt hade en liten genom gång av lite saker vi måste vet nu när vi börjar i MYP (middle years program=svenska högstadiet), så där var jag.

När jag hade varit i kyrkan åkte jag till stallet och red hopplektion, Trigger var lite stark men jag är ändå väldigt nöjd. Efter hopplektionen fixade jag lite mer i stallet och hängde lite där, skrev lite tidsinställda blogginlägg och höll Pålle sällskap!       Vid typ klockan sju åkte jag hem.

Aja det var typ allt jag har gjort idag inte super mycket så det här kanske int blev det roligaste inlägget, men nu ska jag fortsätta skriva tids inställda inlägg, jag ska bland annat skriva en "mina hästar genom tiderna #2" och mycket mera roligt!

//Nina


Likes

Comments

Hej!!
Som titeln lyder är jag nu på väg till Skövde och greva gården, jag är så taggad😝
Tänkte bara säga att det kanske inte blir någon uppdatering i helgen (fredag-söndag) men jag ska försöka uppdatera så ni får veta hur det går, men det kommer nog inte bli något långt inlägg.

Om ni vill veta hur det går och inte orkar vänta till på kvällarna/ söndag så kan ni ju alltid följa på Equipe

Hoppas ni får en superbra helg så syns vi antingen imorrn och i övermorgon eller på söndag!
// Kram Nina

Likes

Comments

Trigger, Träning

Nu är jag sååååå taggad!!! Efter många om och men visar det sig att vi kommer iväg till greva gården, det känns superkul men såklart lite nervöst, speciellt eftersom jag ska debuter L:A.

Idag hoppade jag på Trigger, och det kändes superbra, vi började med att jag fick hoppa och rida fram på samma sätt som jag gör på tävling och sedan gå in derekt på 1m istället för att hoppa en gång på 80 för att sedan höja, och det kändes superbra så jag är jättetaggad.

Aja nu ska jag gå och kolla lite efter lite saker jag behöver till skolstarten! //Nina

Likes

Comments

Wanties

Hej! i det här inlägget tänker jag dela med mig om lite häst wanties, det kommer komma flera delar i den här "serien" och dethär är första delen, så jag hoppas att ni gillar det!

Bruna carbon gel benskydd

Jag hadde ett par svarta verdus carbon gel förut som jag tyckte var jättebra! Dock sålde jag dom eftersom jag bytte till brun utrusning.

Orange blått anna scarpati schabrak

Jag hittade detta schabrak när jag kollade efter ett annat schabrak och jag tänkte : shit vad snyggt, det här kommer Trigger vara så snygg i!

Samshield polo visor

Tror att detta är det jag vill ha mäst här eftersom jag ibland får solen i ögonen, både när jag tränar och tävlar vilket stör mig ganska mycket, men jag har faktiskt beställt en solskärm så jag läääääängtar tills den kommer.


Likes

Comments

Trigger

Hej!

Idag är jag såååå trött.                                                                                                                                                                                     Jag sov ju hos Maya så imorse kom buddy (mayas hund) in och väckte oss vid ca halv-kvart i åtta, så vi gick upp och gjorde banan pannkakor och kollade på film, vilket var suuupermysig, sedan åkte vi in till stan och gick till hööks och häst och hund huset eftersom Maya skulle köpa ny stigbyglar och jag skulle bar kolla efter lite grejor.

När vi var klara på stan kom mamma och hämtade mig och vi åkte till stallet, jag skulle igentligen hopptränat men det blev inställt): Men det blev dressyr trim på banan istället och Trigger skötte sig super, känns bra inför L:A debuten! När vi var klara med ridningen ochjag hade gjort iordning Trigger fick han massage, och han tyckte det var sååå mysigt. 

Efter att Trigger fått massage åkte jag hem... Och nu ligger jag här i min säng och är supertrött så jag tror jag ska gå och lägga mig snart i och med att jag ska jobba och ha hoppträning imorrn.                 

Jag håller även på och tänker lite på olika inlägg och serier till bloggen, som förhoppnings vis kommer intrudiseras snart!

Likes

Comments

Hej hej! Idag har jag jobbat i stallet där jag sommarjobbar sista tiden innan skolan börjar. Jag får göra allt från att mocka till att göra iordning hästar, vilket är superlärorikt, jag har ju tidigare hjälp till på äppelviken men det här är verkligen helt anourlunda då det är i ett stall med privathästar!

När jag hade jobbat klart gick jag och gjorde iordning hos Trigger och sedan gick jag och hämtade honom i hagen (sommarjobbar på samma stall som jag har Trigger) och sedan red jag ut med mamma. När jag hade ridit ut gav jag Trigger mat och myste lite med honom😻

När mamma och jag var klara i stallet åkte jag hem till Maya eftersom jag ska sova här inatt. Jag och Maya har haft det supermysigt ikväll!!

Aja nu ska i alla fall jag gå och lägga mig!
//Nina

Likes

Comments