spenderade gårdagen tillsammans med mandlarna i min nötpåse, guldkornen i min sandlåda blöblöblö , käkade som vi ju gör rätt ofta ,chinese till lunch,chokladmoussetårta och latte till mellanmål, spagetti och köttfärssås tilll middag (at maggies) och kvällen avslutades med blåbärspaj som maggi gjort! inget ovanligt för oss...................................äta är för oss det självklara sättet att umgås!idag ska jag införa lite skräck på umeås gator, en timme sådär bara sen e faran över!dont worry be happy 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vilka lirare ni är om ni har badkar??? :( jag viill ha badkar ett stort ett ..

 

 

Likes

Commentsklev upp vid 9tiden idag kokade mig en kopp kaffe och svepte min järncvitamindrink(sjukt äcklig) men jag mår fan bra av den! nu ska jag ut och köra  med mamma och eventuellt luncha nånstans och så ska vi kolla lite affärer, sen blir det bara att förbereda för miss megans Bday dinner ikväll, a fuckin great day!;) 

Likes

Comments

Inte riktigt , valde att softa hemma ikväll , ska mysa ner mig i badkaret och lyssna på lite schlagerhits ,skojar bara jag har inget badkar

 nämen kvällens fantastiska middag bestod av 2 varma mackor och ett glas mouserrande oboy ,sjukt trött blir att sova rätt tidigt ikväll efter lite serietittande! lika bra det måste va på allerten imorgon klockan 11 , en hel del att göra innan vi ska fiiira min flygande holländare Megan, u know I love u girl! kvällen börjar med tacosmiddag och drinkar  för att senare dra vidare in mot socialize och gaiakollektivet, kommer bli tiptop!:) en partykväll med BEERUUWDRNA är just vad jag behöver just nu!!

hope y'all have a splendin night

 

Likes

Comments

godaste chokladen ever, sorry alla marabouälskande helsvennar!! 

jobbade både dag och natt igår, nu ska jag ta en varm dusch eventuellt göra en inpackning rensa lite tankar och gå till mamma på middag innan nattens arbetspass!:)

ser framemot en långledig helg!! 

Likes

Comments

Eleonora även kallad nora min farmor och en solstråle:)! 

Jag älskar dig farmor och är oerhört tacksam för att jag har dig!  pratade med famma en hel del när jag var sjukskriven och de  var en riktig glädjepunkt som alltid, ringde även ikväll för att meddela att jag blivit frisk nu yeeey planerar en resa hemåt snart! längtar ihjäl mig efter krusa och kaffe nu i farmors älskade kök.

puss 

 

 

Likes

Comments

idag har jag helt ärligt varit riktigt jävla lat alltså,  sov för det första till typ halv ett(brukar inte hända) sen har jag faktiskt bara kollat på meningslös tv och gått ut med sopor, helt sjukt trött fortfarande. ska dock laga lite köttfärssås(storkok) snart och frysa in sen kommer världens bästa mamma hit också , vi hänger jämt nu jag och morsan de e riktigt trevligt!  de e helt okej att vara lat ibland , imorgon blir det dock andra bullar väntas double up job!!jag tycker om att pussas, speciellt på tessy!!

Likes

Comments

har jobbat hela helgen och ska  även jobba imorgon, känns bättre för varje dag blir liksom piggare och spåren efter min infektion blir mindre och mindre each day! idag efter jobbet träffade jag dessutom la victoria, gick och käkade på The fraz och fick för oss att dra till lazerdoom, och körde dansmatta skitskoj!  nu är jag hemma i jordgubbsrömmen och har precis redigerat och pysslat lite med ett nytt lönesystem på datorn , alltså en digital lönerapport typ! kul 2012ish pappersrapport är soooo last year!

nu ska jag boka in en ny körlektion och noja mig över mattelektionen imorgonkväll, im back on track bitches ;)

Likes

Comments

har infekterat mina lungor och även mina luftrör, så varit jättesjuk och svag i typ 2 veckor inte gjort nått alls förutom att kolla på Alla jag menar ALLA tvprogram. nu börjar jag dock bli mycket bättre eller jag är i princip frisk nu sista antibiotikan tog jag idag ,är bara i det där känsliga stadiet när jag måste "ta det lugnt" så jag inte blir sjuk igen, anyhow ska börja jobba igen på fredag och nästa vecka kör jag igång med körkortet och matteplugget igen:) feeels good to be back

ska käka lite middag med mamma nu och även unna mig en liten chokladbit till dessert(de e ändå FETTISDAG ) tur att jag slipper de där förskräckliga semlorna iallafall.

 

Likes

Comments