mig og @Camilladam har øvet og øvet på permanent de sidste par dage, oprulning efter oprulning. og i tirsdags da vi havde Susanne, kom vi på den skøre idé har dam skal da have lavet permanent. Og Susanne gik med til det. så jeg rullede dam's hår op med lilla skumspoler, hun fik en styrke 1 i permanent væske, og fik de flotteste krøller i hendes ellers meget glatte hår.. tror aldrig jeg har været så nervøs for at gøre noget forkert, altså prøv og tænk på hvis jeg havde brændt hendes hår af., hun havde sku da aldrig snakket til mi igen.. haha. men heldigvis kunne vi hjælpe hinanden og der skete ikke noget og dam har fåret noget smukt hår med massere af krøller, og det er så flot til hende..

de tre billeder er alle sammen af camilla. før, under og efter billeder. og som i kan se har hun fået en masse fylde og nogle flotte krøller. og det er så flot til hende, så jeg er lidt stolte over vi fik det til at lykkes, med lidt hjælp fra Susanne.

efterfølgende har jeg øvet mig meget på permanent, for syntes faktisk det er ret hyggeligt at rulle op. og har taget tid på mig selv idag og det tog mig tre kvarter at rulle et hel hoved op idag på grå skumspoler, og første gang jeg lavede en oprulning kunne jeg ikke engang få et til at sidde fast. det første billed i ser er første gang jeg lavede permanent og de to næste er fra i dag.. som i kan se er det blevet lidt kønnere at se på. og på den førte er der og en masse spyd til at holde det hele på plads, dem behøver jeg ikke længere, så er da blevet lidt bedre siden jeg var til kvotesamtale og lavede min første oprulning. 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg er endelig kommet igang igen efter sommerferien, som jeg brugte på at arbejde... så det er ikke ligefrem fordi man er blevet brun i ferien.... men men men jeg er startet i det der hedder skolepraktisk på min skole i Kolding, da jeg desværre ikke har fåret en elevplads endnu. jeg bruger Pt meget af min tid på at få fulgt op på e ting jeg havde svært ved på grundforløbet. så jeg har øvet mig på føn bølger og bombage.. bombage har jeg stadig meget svært ved, men bølger er faktisk ved at være der, og er helt stolt af hvad jeg har lavet(se billed nedenunder) men da man skal drive sig selv hele tiden heroppe tager man også nogle gange de opgaver man ved man er god til og godt kan lide at lave. så idag har jeg øvet ,og på og få mine fletninger til at sidde lige i skabet og syntes da selv jeg er god på vej(se billed nedenunder)

på det første billed i ser, var det første gang jeg prøvede at laver bølger og som i kan se var der ikke ret meget bølger over det. og på de næster billeder kan i se hvad jeg lavede igår, der er da lidt mere bølger må man sige. så lidt stolt er jeg da. billedet efter er min første bombage. og en er ikke ligefrem flot, så når jeg får lavet en flot bombage ligger jeg den op ved siden af. mine fletninger blev dejlig stramme og jeg brugte endda spidskam til at få indelingerne lige og ens, og jeg kan godt fortælle det er altså ikke lige nemt at flette mens du skal have en kam i hånden. dagen efter prøvede jeg at lave fletningerne i min venindes hår, og blev faktisk ret overrasket over hvor meget svære det er i et ægte menneske hår, der er virkelig forksel på hvor levende håret er. alt i alt er jeg egentlig meget tilfreds med det jeg har fået lavet de sidste par dage, men ville nu hellere have en elevplads..

men der er gode nyheder, jeg skal nemlig i praktik i to uger fra på mandag i horsens. salonen hedder unique hair og de søger elev. så kryds alt hvad i kan for at jeg får en elevplads. tænker at det må være min tur nu..

Likes

Comments

vores design lærer havde givet os en opgave hvor vi skulle lave et moodboard der viste hvem vi var.. og jeg tænkte fedt klip og klister! men ane havde andre tanker bag, det var ikke bare klippe klister vi skulle. vi skulle jo rent faktisk tænkte over hvad vi ville have på den..

- så jeg valgte at der hvert fald skulle være noget med mine hunde da de spiller en stor rolle i mit liv.

- og der skulle indgå en tekst og vores forbogstav , så derfor valgte jeg denne tekst da jeg elsker denne tekst og har den endda tatoveret på siden af min krop. n'erne syntes jeg skulle stå lidt sjovt og det endte med at ligne sådan nogle sove tegn, og det er jo fint for jeg elsker at sove...

- noden nede i hjørnet symbolisere at jeg elsker at synge og hører musik, der går ikke en dag hvor jeg ikke synger eller hører musik..

ja det varlidt om mig og mit smukke moodboard...

Likes

Comments

Nu skal i hører om 70’erne. Vi har fået en opgave i design som omhandler at vi skal lave en årti styling og skrive om vores årti, og som i nok snart kan regne ud har jeg valgt 70’erne.

Der er rigtig mange forskellige stilarter i 70’erne, men mest handlede det bare meget om at se flippede ud og peace! Jeg har valgt at tage en lidt anden vej, hvor det ikke kun handler om at se flippede ud men også som at have stil og så har jeg gjort det lidt mere nu moderne.

Trompetbukser, frynser, kæmpestore briller og Hatte med brede skygger, veste, frynser, bukser med vidde og kæmpestore solbriller - sådan skulle man se ud i 1970'erne. Kvindernes hår skulle bølge og svirpe udad i store, bløde lokker, mens mændenes skulle være halvlangt og rodet.


jeg havde min søde mor med som model da jeg skulle lave min VO opgave. og hun har rigtig meget håt og rigtig tykt håt.. så selvfølgelig skulle hun have stort hår ligesom de havde i 70'erne. det endte med at jeg tog udgangspunkt i charlies angels, da de altid havde langt og stort hår..

her kan man også se alt hendes store krøllede hår. jeg valgte at give hende en mega fes sort cowboy jakke på der ligesom passede ind i mit lidt charlies angels look.

- jeg havde virelig svært ved at vælge hvad jeg skulle bruge for et årti. men det endte med 70'erne og er okay tilfreds med mit resultat.. har virkelig fundet ud af at det er vigtigt at have alle sine ting i orden og vælge et årti i god tid sådan så du virkelig kan sætte dig ind i det..

Likes

Comments

jeg har valgt at tage vores hylder/skillevæg i salonen.
Anvendelse: den bliver anvendt til at ligge håndklæder på, og til at lave en halv skillevæg fra frisør stolene og hen til vaskene.

Form: selve væggen er firkantet, men træet der ligge inde i væggen er rundt.

Ergonomi: der er ikke rigtig nogle form for ergonomi i og med det er en væg og det er et sted man kun henter håndklæder ikke et sted man står i længere tid.

Marialer: væggen er lavet af metal og en masse små træstubbe der er lagt ovenpå hinanden.

Farver: rundt om væggen er det gråt og selve træet har en bladning imellem brun, grøn & lys brun.

Kvalitet & Forarbejder: kvaliteten er god i og med det er solidt træ, vi har fået den lavet så jeg går ud fra at den er "håndlavet"

Teknologi: det er ingen teknologi.

Miljø og etik: det er blevet fremstillet etisk korrekt, det er ikke blevet brugt nogle former for børnearbejde. at lave selve væggen har kostet nogle træer. så godt for miljøret er det vel ikke.

konklusion: jeg syntes den er mega fed og forbruger venlig. det er god at have i vores salon da den passer perfect til vores look.

Likes

Comments

vi fik til opgave at lave et moodboard omkring en livstil, og det gjorde vi så. mig og peter valgte simpelthen at tage hverdagen for en dragqueen, og dette var hvad vi kom frem til..

Likes

Comments

vi har haft om farver, og vi har haft om mange farver.. vi fik til opgave i design at vi skulle lave farve kombinationer..
den første opgave fik vi nogle overskrifter hvor efter vi skulle sammensætte de farver vi syntes passede til overskriften.

- derefter skulle vi lave en kombination af vores ynglings farver og derefter vores hade farver.. og som i kan se elsker jeg lyserød/pink, blå og lilla. og jeg hader orange, grøn og brun, de minder mig simpelthen for meget om lorte farver...

- derefter skulle jeg lave en kombination af farver jeg godt kunne lide, men jeg skulle bruge mindst en af mine hade farver, jeg jeg tænkte at jeg tog den farver jeg hader mindst og det er orange..

Likes

Comments

personligt elsker jeg faktisk efterhånden permanent. syntes det er vildt hyggeligt og lave permanent, men tag ikke fejl det er ikke lige til. man skal virkelig huske alle de forskellige tider, og hvis man ikke får skyllet ordentligt kan man lave en kemisk klipning og ja det betyder at du brænder håret af man. men Any way permanent er faktisk ikke så slem som jeg troede 😂

Likes

Comments

vi har nu lært at lave en Chanel knude, og det er så fedt at vi endelig for lov til at lege med lidt langt hår. Her er to Chanel knuder som jeg har lavet, og jeg er lidt stolt i og med det er 1. forsøg!! Men der er langt vej endnu.

Her er en smuk men faktisk ret simpel opsætning, som en af mine faglærer har lavet. Blevet ret overrasket over hvor hurtigt hun kunne lave noget der ser så flot ud!

Her et nogle forskellige "knolde" som vi har lavet på skolen og som i kan se tog jeg lidt inspiration i min læres opsætning som hun lavede tidligere. Jeg elsker det her med der lange hår!! Nu kan man virkelig mærker at vi har lært en masse siden i startede. #ervildmeddet

Likes

Comments

fingerfald er mega fest hvis man kan finde ud af at lave det, og det er nemmere sagt end gjort. fingerfald handler om en masse vand og massere af gele. skitsering er vigtigt c-form c-form og atter c-form. du laver c-form først den ene vej og derefter laver du en nedenunder den første c-form der går modsat af den første c-form. fingerfald kan også laves på forskellige måder, og jeg kan lige så godt være ærlig der er ingen af dem der er nemme at lave. just saying...

når det var det for dengang med VO, og jeg er hermed færdig med mit VO projekt.
syntes godt nok jeg har lært en masse omkring de forskellige ting. nogle dage var jeg sikker på at jeg endten ville begynde at græde eller at mit hoved ville eksplodere. men inden af tingene skete og jeg kom helskindet igennem det kære VO. VO VI SES IGEN!!! :-)

Likes

Comments