Den här paletten är så fin!!!
Jag köpte den i somras och har använt den många gånger.

Jag är väldigt förtjust i Makeup Revolutions "Chokladpaletter" där jag har flera favoriter och jag trodde nog inte den här paletten skulle komma upp i den klassen. Men jag hade fel.

New-trals VS Neutrals innehåller 16 skuggor, från neutrala perfekta övergångsfärgen "neutral" till den varm-orange "personal", till den helt underbara bär-rosa "new-tral", vidare till statement-skuggan " tone" och slutligen till den mörka "strong" som är svart med kopparskimmer. Det är verkligen en palett med attityd!

De 16 färgerna består av matta, skimriga, satin, folie och pärliga skuggor så det går verkligen att skapa många olika looker med den här paletten!

I min sminkning använde jag "neutral" som övergångsfärg, sedan "personal" och "vogue" på ögonlocket och "suit" längst ut och under ögat. På brynbenet tog jag "cool".

Skuggorna är verkligen bra pigmenterade och är otroligt lätta att arbeta med och blanda. Mixen av färger och konsistenser gör paletten mycket användbar dag som kväll, vardag som fest.

Paletten finns att köpa bl a här (affiliatelänk) för drygt 100-lappen:

https://advrl.com/492/62730/o-c


New-trals VS Neutrals får 10 av 10 poäng av mig! Full pott alltså!

Shine on, buddies!

Carina


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu ska pormaskarna bort!


Förstoringsspegel är så himla bra när en ska måla eller noppa ögonbrynen. Men. Spegeln gör ju att minsta lilla por eller prick eller fjun syns. Så nu har jag fått dille på ansiktsmasker! Pore minimizing, moisturizing, detoxing, anti-ageing, deep cleansing...you name it!

Den här gången testade jag "The incredible pore mask" från Maybeauty. Jag beställde 8 st portionsförpackningar á 10 gram för 135 kr.

10 gram var rätt mycket att använda på en gång tyckte jag. Det hade säkert gått att lägga hälften i en plastpåse och förslutit den väl MEN det orkade jag inte den här gången. Istället kladdade jag på ett rejält lager lermask i ansiktet, med fokus på den poriga t-zonen och jag packade på flera lager produkt på näsan och pannan och liksom kände hur porerna fylldes med välgörande lera.

Masken skulle sitta på i hela 30 minuter, så under tiden ordnade jag lite spa-feeling med en god kopp hjortron-té, en spännande bok och ett ananas-doftande ljus. Det dröjde inte länge tills masken började stelna och strama rejält i ansiktet. Egentligen gillar jag inte sådana masker som blir hårda. Jag har så svårt att vara helt stilla och rör jag mig det allra minsta börjar det genast pirra och klia på huden. Så även denna gång...


Jag lyckades härda ut de rekommenderade minutrarna och under tiden drog masken ihop sig rejält, spände om ansiktet och blev slutligen stenhård. Det var väldigt skönt att äntligen få skölja av masken!Efteråt kändes huden väldigt ren och den såg även helt matt ut, som om allt fett var borta. Porerna syntes självklart fortfarande (jag hade inte trott något annat!) men de såg mindre ut, inte lika djupa och pormaskarna var faktiskt borta eller syntes betydligt mindre! Resultatet var klart bättre än förväntat och jag ser redan fram emot att använda den här masken igen!

Masken får 8 starka poäng av 10 möjliga, eftersom jag såg en tydlig förbättring efter bara en användning. "Recommend, recommend", som Therese Lindgren skulle sagt! (ILYSM💖)

Det här var en riktigt skön start på dagen. Nu är jag redo att möta den!

Ha en fin lördag och helg, alla!

// Carina


Likes

Comments

Galaxer i mina braxer!

När jag först såg den här paletten så blev jag kär! Tvärförälskad! Jag bara visste att jag måste ha den även om jag inte visste vad det för var för speciellt med bakade skuggor.

Det är nåt visst med planeter och stjärnor som fascinerar mig och den här paletten mötte min fascination.

Bakade paletter är tydligen alltid skimriga så en behöver komplettera med några matta basfärger.

Jag brukar lägga skimmer på locket för att lyfta fram ögat, resten håller jag matt. Jag har ju hooded eyes så jag försöker förminska hooden och lyfta fram locket, så att säga!

Paletten är riktigt bra pigmenterad och när jag blötte penseln med lite fixing spray så blev skuggan nästan metallisk.

Jag gillar den här paletten. Den får 6 av 10 poäng av mig eftersom en måste komplettera med några matta basskuggor.

Den här paletten kommer räcka resten av min livstid eftersom det går åt ytterst lite när en använder den!

Paletten finns att köpa här: (affiliate-länk)

https://advrl.com/492/62730/t-c

Ha en sparkling day!


Likes

Comments

Hejsan, hejsan!

Igår testade jag min nya ögonskuggspalett Fortune Favours The Brave with Britishbeautyblogger, från Makeup Revolution. För att få en ännu bättre känsla för paletten, tog jag den idag också, för det kan ibland vara svårt att få en bild av en ny produkt efter bara en användning.

Jag har ju flera "chokladpaletter" från MUR, vilka jag bokstavligen älskar. (Jag återkommer till dem i något annat inlägg😃). Den här paletten har dock fått blandad kritik så jag hade inte jättehöga förväntningar på den måste jag säga.

Paletten innehåller 30 skuggor; både matta och skimriga och några mittimellan, från ljusa neutrala färger till kaxiga blå, lila, gröna och svarta. Det var de blå skuggorna som gjorde att jag slutligen köpte paletten.

Skuggorna är bra pigmenterade, som andra skuggor från MUR men jag märker en rejäl skillnad mot andra; de är inte alls lika lätta att blanda med varann och det blir mycket mer "fall out" med dem. Av den anledningen gick det bättre för mig att använda dem den andra dagen eftersom jag då var lättare på handen.

Jag tycker inte den här paletten är någon "nybörjarpalett" men är du van att sminka dig och att använda skuggor så tror jag verkligen att det här är en bra och rolig palett det går att göra många olika looker med!

Paletten går bl a att köpa här (affiliatelänk):

https://advrl.com/Pu2fc7EY-c
Paletten får 5 av 10 poäng av mig i dagsläget.

Ha en fin helg, alla!

Likes

Comments

Hello mates! Första lediga dagen av fyra är här! Det känns awesome!

Har precis ätit frukost med barnen; idag lyxade jag till det med några goda dessertostar som bott i mitt kylskåp några veckor och gottat till sig. Barnen vill hem till sin pappas hus framöver och jag har bara lösa planer för den här dagen. Solen skiner och 20 grader utlovas mitt på dan, så det verkar bli en fin dag idag, som Tomas Ledin sjunger.

Båten blev ju inte klar igår och det var mitt fel eftersom jag inte tagit med bottenpluggen och motorbultarna till Marinan när jag lämnade av båten. Men imorrn ska den vara klar så då blir det säsongspremiär på sjön- wop wop!

Igår började vår globala stegtävling med jobbet vilket innebär att varje lagmedlem ska gå minst 10.000 steg/dag, vilket jag precis kommit upp i sedan några dagar tillbaka. Så jag ska självklart ut och promenera lite under dagen!

Nähepp, nu är det dags att möta den här dagen! Ha en fin dag alla!

Allt gott!

Carina

Likes

Comments