.. og Skeie ut i blandt!

I dag har vært en sån dag, i steden for og levere i barnehage og følge timeplanen så tok vi alle fri fra våre forpliktelser i dag å dro på badeland med ungene, de herjet og koste seg, vi sklei den ene sklien etter den andre & etterpå dro vi på macdonalds for litt lunsj før vi satt nesen hjem igjen, de små sover ennå & når de våkner igjen skal vi faktisk lage vafler & dra ut i Hagen å nyte solen 🌞 Vi har ukjent mangen sånne dager men vi setter utrolig stor pris på dett når vi får det til !


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Søndag dere ❤️

Denne helgen har vært preget av masse barnelatter, vår vær & baking. Vi har rett og slett kost oss her hjemme i helgen.

Kjenner det så godt på kroppen & humøret at våren nærmer seg, men det minner meg også på at det snart er påtide å forberede ungene sine vår og sommer garderober , så dette blir fokuset de neste ukene.

Uansett, søndag hos Oss betyr først og fremst en litt bedre middag, pysjamas til langt på dag & forberedelser til en ny uke med ulike ærender, møter & barnehage.

• nå sover lille søster en runde så skal vi gå oss en lang lang tur, leke på lekeplassen & spise lunsj ute.. ha en fortsatt fin søndag alle sammen

Likes

Comments