Er når familien er samlet, når stemningen er på topp, når mann spanderer tid ute og ungene er fornøyd • akkurat Sånn har denne lørdagen vært.

Vi har kost oss sammen med ute tid og lunsj på Dolly, vi har ledd og lagd gjørme kake og ungene har fått masse ut av dagen. Nå er de godt inn i drømmeland og jeg selv skal til å vaske alle konglen vi har samlet i dag , de skal bli barne kunst i måren.

Helgene er blitt så utrolig dyrebare etter den hektiske hverdagen med en god blanding av barnehage,studie og annet hverdags kaos, mann vil egentlig bare at helgene skal gå ordentlig sakte og gi mer tid til bare Oss!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Du vet, ferien er over og man forventer at alle mann er klar for hverdag og rutiner igjen - men for de to minste hos oss så ble det ikke helt som forventet. Nå skal det riktig nok sies at rutinene er mye det samme også i ferien, men noen utskeielser blir det jo. Minste mann sin hverdag går som vandlig da henne forsatt er hjemme en måned til men den eldste som jeg hadde sett for meg skulle elske å få komme tilbake i barnehagen viser en helt annen side.

Jeg håper at det er mye grunnet bytte fra liten til stor avdeling og det er et nytt miljø og lære å kjenne, nye voksne og bygge tillit til å det å det faktumet at hverdagen krever mer av han nå enn når ferie moduse er på.. men han vil rett og slett ikke, han har det heller ikke særlig bra når vi skal levere men det gir seg heldigvis fort og jeg har vært for og oppservere å han leker kjempe godt når han først kommer inn i leken.

Håper vi går en bedre uke i vente og at han klarer å tilpasse seg mer og mer , men først skal vi kose oss med familie aktiviteter i måren å ikke tenke så mye på det ✔️

Likes

Comments

.. og Skeie ut i blandt!

I dag har vært en sån dag, i steden for og levere i barnehage og følge timeplanen så tok vi alle fri fra våre forpliktelser i dag å dro på badeland med ungene, de herjet og koste seg, vi sklei den ene sklien etter den andre & etterpå dro vi på macdonalds for litt lunsj før vi satt nesen hjem igjen, de små sover ennå & når de våkner igjen skal vi faktisk lage vafler & dra ut i Hagen å nyte solen 🌞 Vi har ukjent mangen sånne dager men vi setter utrolig stor pris på dett når vi får det til !


Likes

Comments

Søndag dere ❤️

Denne helgen har vært preget av masse barnelatter, vår vær & baking. Vi har rett og slett kost oss her hjemme i helgen.

Kjenner det så godt på kroppen & humøret at våren nærmer seg, men det minner meg også på at det snart er påtide å forberede ungene sine vår og sommer garderober , så dette blir fokuset de neste ukene.

Uansett, søndag hos Oss betyr først og fremst en litt bedre middag, pysjamas til langt på dag & forberedelser til en ny uke med ulike ærender, møter & barnehage.

• nå sover lille søster en runde så skal vi gå oss en lang lang tur, leke på lekeplassen & spise lunsj ute.. ha en fortsatt fin søndag alle sammen

Likes

Comments