Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Så var det dags att ställa sig i startfållan nere vid fästningen igen. Som vanligt så hade jag haft en ganska dålig uppladdning med både förkylning och en elak hosta. Men traditioner är till för att hållas, så det fick bära eller brista.

Vi hamnade i startgrupp 4 och innan det var vår tur att släppas iväg så hann vi frysa halvt ihjäl i stormvindarna. burr..

Första 5 km går konstant uppåt, benen får kämpa på och lika så pannbenet, men efter 5 km-skylten så är det ju faktiskt "bara" hemvägen kvar, och det är ju nerför, tror man. men det kommer små men ack så branta backar hela vägen in i mål.. Bakom kusthotellet spelades det musik, bästa på hela bansträckningen (förutom hejaropen från familj och vänner såklart) och där fick man en ordentlig energikick! 

När man passerar kusthotellets framsida så ser man nästan målgången, vilket både är bra och dåligt. Man ser som sagt målet, men man ser också att det är ganska långt dit. Här börjar det lossna för mig, och jag känner mig full av energi. Kroppen är fantastisk, och det tog uppenbarligen många km innan jag kom in i andra andningen det här loppet.

I år hade de tagit bort medaljen men man fick istället en liten goodie bag med rabatter på både Asia spa och kusthotellet. Rabatten på Asia spa utnyttjades idag, det blev en härlig frukost tillsammans med Andreas, mamma och Bengt, livet på en pinne!

Likes

Comments

 
@ninagradin

Likes

Comments