Idag efter vi varit i högbo åkte vi förbi XXL och kikade på backpacker väskor!
Jag tänkte att det kan vara bra att börja fixa saker nu så man inte måste göra allt i sista sekund, som jag alltid annars brukar. Jag köpte ingen idag men det kan vara så att jag köper en eventuellt den här månaden!

Jag hittade två jag gilla i den prisklassen jag tänkt mig i storlek 65 Liter. Den ena är en blå herrväska från Haglöfs och den andra är en damväska ifrån North Face.
Jag tycker båda var sköna och den blåa var finast men eftersom den var en herrväska så blir jag ändå osäker på att ta den !

Skillnaden mellan herr och damväska är att damväskorna är gjorda så de inte trycka mot byst och höfter. Jag som knappt har byst eller höfter tänker att det kanske inte spelar någon roll på min kropp men är orolig att det kanske kan börja göra ont efter man haft den på ett tag. Trots att den blåa är finare lutar det mot den svarta, man måste ju ändå tänka på komfort i första hand

Johannes hittade ingen han riktigt gillade så där fortsätter jakten. Vi ska få låna hem en som hans mamma har och om han gillar den och den passar så tar han den! Förhoppningsvis passar den så blir det billigare hehe

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag och Johannes klockan 08.00 och åt frukost ! Efter frukosten drog vi ut till högbo för lite promenad och svamp plockning.

Det blev inte så mycket promenad eftersom vi hitta så sjukt mycket svamp! Så kul för sist vi plockade svamp blev vi jätte glad över det lilla vi hitta och idag hade vi hittat det på ca 10 min haha!

När vi kände att det räckte med svamp så gick vi runt lite i högbo och åt glass 😄 så härligt ibland när man får någon ledig dag tillsammans då och då när man kan umgås och göra något tillsammans! Plocka svamp är en bra aktivitet då det inte kostar pengar och så får man mat.. passar bra för oss som sparar pengar haha

bilder från skogen på Johannes och svamp !

Haha sa till Johannes att ta kort med blomman för att jag tycker det är så töntigt när andra gör det 😂 men kortet blev ganska fint

En massa jäkla kantareller !!

Likes

Comments

Jag har gått från att inte bry mig ett skit om smink utan alltid snabbt lagt på lite utan att bry mig om hur det egentligen ser ut till att bli super intresserad och tycka det är jätte roligt!
Jag älskar att jag kan bli kreativ på ett sätt jag inte kan bli framför ett papper med en penna.

Jag har nästan alltid använt mig utav Loreal True Match Foundation men har alltid haft problem med att färgen och tonen inte stämmer. så jag har försökt hitta den som passat mig bäst och det har varit w3 golden beige men den har alltid känts lite fel.

När jag nu börjat titta på tutorials på Youtube så har jag sett några (inte svenskar) som sett ut och haft lika hy som mig och använda färgen w4 golden natural men när jag försökt hitta den i en affär finns inte den färgen. Jag började söka på svenska sminksidor och hittade den ingenstans..

En dag gick jag in på fyndiq.se och helt plötsligt fanns den där så jag beställde hem den fort som fan så den inte skulle hinna ta slut.. och vet ni vad ? jag älskar den!! Jag tycker att den passar min hudton perfekt och jag älskar hur den ger ett snyggt glow i ansiktet som passar både lite glamfest men också till vardags!

Den foundationen är verkligen att rekommendera och det är en budget foundation så den är inte alls dyr utan den kostar mellan 120-170 kr beroende på vart man tittar!

De två första bilderna är före och efter foundationen och de andra två hur jag såg ut när jag blev klar!

Jag blev inte alls nöjd med mina vingar, det är det svåraste tycker jag inom sminkning men man måste göra några fula för att bli bra och kunna göra dom lite snyggare! Sen så gillar jag inte alls penseln till den eyelinern jag har så jag skyller lite på det.

Läpparna blev jag inte heller så nöjd med, iallafall inte på bilderna. I verkligheten såg det bättre ut men jag är i brist på fina läppennor och läppstift så det är till att införskaffa! imorgon är det lön ;)

Likes

Comments

Jaha så nu är man tillbaka till den 10000 gången att skaffa en ny blogg för att börja om på nytt och bli ännu bättre, förstår ni vad jag menar ni som försökt flera gånger?
så vem är jag ? NIna Glassel, 22 år och bor i Gävle, ingen speciell det vill säga.

Skillnaden nu är att jag faktiskt har något mer konkret att skriva om! Jag vill att detta ska bli en form av reseblogg/resedagbok till den resan jag och min sambo ska åka på någon gång under 2018! (datum vill jag ej berätta än).

Jag och min sambo har sparat och sparat och sparat pengar det senaste året. Vi har skickat över i princip hela lönen på sparkontot innan vi ens fått in den men nu börjar det äntligen närma sig. Det är ju ett tag kvar men det är nu resan börjar egentligen för det är nu vi måste börja planera och fundera hur vi ska göra med allt !

Och just ja jag glömde nämna själva resan. VI ska resa runt i Asien i ca ett år och som det är planerat nu ska vi åka över till Nya Zeeland när vi känner oss klara i Asien. Vi ska säga upp allt! Lägenheten och jobb, vi ska sälja av i princip allt så resan är på obestämd tid och det känns både skrämmande men också sjukt kul. VI kanske kommer hem efter bara några månader(svårt och tro) eller så kanske vi reser runt i massa år (kanske för alltid)

Jag har startat den här bloggen så jag kan dokumentera resan både för mig själv, så min och Johannes familj kan gå in och kika vad vi gör och om det är så att det kan inspirera någon annan!! Självklart kommer det också handla om andra saker än resan speciellt nu innan vi åker då jag kommer skriva inlägg hur vi förbereder oss men också mycket om annat som ingår i vardagen här i Gävle, i mitt liv.


Likes

Comments