View tracker
Tankar

Jag vinkar av, det finns inge krav
jag kommer falla låt mig va
Har slutat tänka, slutat känna
Kan inte stanna backa vända

Jag ser det ske att alla jag känner som backat mig
dom springer och gömmer sig
Vill säga jag vet det
nått e väldigt fel
men jag håller mig

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Tankar

Jag är så glad att jag inte längre jobbar mån-fre 8-16 jobb !!! Fy fan vad helgerna går fort ..

Nu i lördags var vi på manifestation för LSS på stortorget i stan. Ett ämne som ligger oss varm i hjärtat. Det handlar mer eller mindre om att vi är emot att assistans timmar minskar för att försäkringskassan får nya bedömningssätt..
Det innebär att så kallade kunder förlorar assistanstimmar dom behöver och får helt enkelt ett sämre liv. Tycker det är så hemskt att politikerna skiter i människor och bara tänker på pengar. Jag har fått lite av ett politikerförakt. Usch fy och blä.. men det kändes skönt att gå dit och visa var man stod. Träffa även massa folk man kände så det var också trevligt!

Sen när vi kom hem efter det så var vi så trötta så Johannes satt och spelade i datarummet och jag satt ute i vardagsrummet och spelade sims haha💁

Söndag åkte jag med familjen till farmor och hälsade på😄 var trevligt att träffa den gamla tanten 👌

Likes

Comments

View tracker
LCHF

Ledig helg firar jag och katla (sköldpaddan) inväntandes att Johannes ska komma hem från jobbet så vi kan äta Kyckling Bea och grönsaker !

Likes

Comments

Tankar

Varför är mitt huvud så litet ?

Inga mössor passar.. Jag vill ha en mössa eller en sånn där pannbandsgrej men mitt huvud är minimalt så inget passar. Barn mössor passar bättre så snart har jag väl på mig en elsa mössa som alla andra kids.. Jag fryser och jag vill ha en mössjävel

Likes

Comments

Tankar

Jag har faktiskt blrjat tycka om att träna ! Det ända som är tråkigt med att jobba 12-timmars pass är att man inte orkar/hinner träna efter jobbet. Men mitt jobb är lite som träning då man går mycket och använder kroppen i arbetet ganska mycket.

Nu i helgen är jag ledig och då tänkte jag köra ett pass. Får se om det blir gruppträning eller ett gympass.

På gymmet är det kul att titta på andra som tränar. Sist jag var där satt det tjejer på sina maskiner som satt och sms medans de gjorde sina repitioner utan att ens se ansträngda ut. En själv måste ha ljud i öronen så man vågar ta i och låta lite grann (Utan ljud skäms jag om jag låter och då tar jag inte i lika mycket). När jag sen gick och satte mig på maskinen som de där tjejerna tränade på har dom inte ens haft vikter 😂
Nu för tiden "tränar" folk för att det ser bra ut och att det är inne att träna. Tycker sånt är lite roligt

Likes

Comments

Tankar

Sitter och klurar vad man ska köpa till alla julklapp. Vissa har jag redan bestämt och vissa är som stora frågetecken ..
Några har jag köpt till redan och jag är väldigt nöjd över mina kap☺️

Tips till julklapp kan jag tyvärr inte ge er pga att alla människor är olika och om man ska ge något personligt måste man vara uppmärksam på den man ska köpa till. Ja det är föresten mitt tips till er

för övrigt längtar jag till värmen med min fina man 😍 Vi har öppnat ett gemensamt sparkonto där vi sparar till att kunna sticka väg ett längre tag. Vi tänkte backpacka i asien som många andra gör nu för tiden. Johannes pappa bor uppe i bergen i Thailand så det är en destination vi har bestämt iallafall.. resten är lite som ett frågetecken för mig då jag aldrig varit eller vet något om asien 😅 Dags att börja läsa på och planera. Johannes har rest runt i Thailand lite granna så tackar gudarna för det, då kanske en av oss har lite koll iallafall haha 👌

Likes

Comments

Tankar

Idag sov jag länge. Tog en lång promenad med emma och decibel. Hälsa på Decibels pappa på jobbet och sen våran pappa.

städat, lagat mat, strykt och vikt in kläder.

Nu är jag trött och slut och i behov av sömn innan två dagars jobb!

Likes

Comments

Tankar

Vad hände med all tid ?
När man gick i skolan var kompisar, fest mm så viktigt att man alltid hade tid för det på ett eller annat sätt. Nu känns det som att man har så mycket "måsten" att man aldrig har tid för något..
Dom vännerna man har haft i sina dar har antingen sina egna liv som än själv eller så har dom flytt stan (dom förstår jag).
Men helt plötsligt är man inte viktig längre. Man är en ingen.Likes

Comments

Tankar

Idag tog jag och johannes en spontantrip till valbo köpis och träffa mosters bebis och bebis mamma 💁

Mina favvisar 😍 längtar till jag och johannes skaffar barn.. i framtiden.. om några år.. haha

Likes

Comments

MinLook

Jag har alltid varit en svart person. Jag har ofta sett mörker, ofta det dåliga före det bra. Sen jag träffade Johannes har jag blivit en annan människa. Jag har blivit en positiv människa som vill se ljuset.

Han pratade mycket i början av vårat förhållande att allt handlar om inställning, att om jag har positiva tankar kommer omgivningen ge mig glädje. Jag försöker leva efter det, det funkar skit bra! Vissa dagar eller veckor glömmer man det men för det mesta ser jag det ljusa istället för det mörka.

Jag älskar svarta kläder. Det får mig att se lite tuffare och hård ut så hela min garderob är mörk. Jag vill att det svarta i mig ska få spegla ut men jag är lite trött på det. Nu vill jag att det ljusa ska spegla ut så från och med nu får jag bara köpa ljusa kläder.

Tröjan jag har på mig idag har jag köpt på h&m för 199 kr. Den passar perfekt till mitt nya jag. Världen kommer bli en bättre plats om alla bara ser det positiva 🙏

Likes

Comments