Min dag började med en sån där svart mask, vet inte vad den heter haha. Och sen kollade jag på youtube föör länge!

Vid halv fyra tiden tog vi bilen med hela familjen och körde till Beddinge för att äta glass! Lägg märke till mina fina strumpor <3

Jag tog caffelatte och brownie! Standard haha.

Efter vi hade ätit middag, vilket förövrigt var svin god! Vi åt kyckling med nypotatis(!) så gick jag och duschade. Behövde verkligen tvätta mitt hår!

Here I am now! Kollar youtube igen och tar de lugnt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Detta har blivit min nya hobby haha. Sitter seriöst och sträck kollar planeringsvideos. Dom sitter och gör sin egen kalender osv. Och dom blir såå fina! Såg detta först på Therese Lindgrens video, och då blev jag besatt haha. Tycker de e så avkopplande att sitta och kolla hur folk planerar sina liv haha.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Läget? Med mig är det bra! Det är fint väder och jag har fått sova ut. Idag vet jag inte riktigt vad som händer med imorgon ska jag och Adam se annabelle 2... O M G! Jag kommer inte kunna sova sen känns det som. Även om jag inte tyckte att första filmen var jätteläskig så känns det som att denna är 10 gånger värre. Hoppas jag inte drömmer mardrömmar bara haha.. Snart ska jag och mamma ner till banken för att fixa med mitt swish. Smart som jag är återställde jag hela telefonen för några månader sedan och då loggades jag ut från det. Och SÅKLART hade jag raderat den säkerhetskoden man fick som ett sms :) Bara min vanliga tur!

Likes

Comments

Trött tjej

Idag var jag och mamma i Lund, har inte varit där på jättelänge! Men det var super mysigt. När vi hoppade av tåget så var båda hungriga så vi letade efter någonstans att äta. Vi hittade ett ställe som hette ''avokado'' tror jag och jag var sugen på att pröva en acai bowl. Men såklart var dom slut så vi struntade i att äta där. Vi orkade inte leta efter någonstans att äta så vi gick rätt på shoppingen istället!


Vi gick runt i en massa butiker och vi går in i en väskaffär där jag köpte en ny väska! Den är från DonDonna och är rosa! Har ingen sån liten väska så denna är perfekt!

Likes

Comments

Hur fint är inte havet? sa till Adam säkert 10 gånger hur vackert det var haha. Idag träffade jag tjejerna och vi åkte och tvätta Toves bil. Jag skulle pröva att tvätta den men då kommer jag till någon spak i slangen så den sprutar åt alla håll och kanter och jag tappar kontrollen helt haha! Efter det åkte vi hem till mig och satt i mitt uterum med tända ljus och bara snackade. Just nu ligger jag i sängen, jättetrött, och kollar på youtube!

Likes

Comments

Idag vaknade jag med sång och presenter!<3 Sedan vid 10.00 tiden hade jag frukost kalas med familjen, mormor och morfar och Adam. Just nu väntar jag på att vi ska åka iväg för att spela bowling och äta<3 Håller tummarna på att jag vinner haha!

Likes

Comments

Ni förstår inte min lycka just nu! Idag var min sista jobb dag, så himla skönt! Jag har varit uppe kl 06.30 varje dag i 5 veckor! Snacka om att jag ska sova ut de kommande veckorna. Idag kommer Adam och ska sova här och fira min födelsedag imorgon<3. Jag älskar verkligen att fylla år! Något jag har gjort den senaste tiden är att lyssna ovanligt mycket på musik. Är det bara jag som ibland hittar 10 nya bra låtar, men sen när man ska hitta nya låtar en annan dag så suger alla haha?

Likes

Comments

Detta är mina topp 4 podcasts! Om ni inte lyssnar på någon av dessa så gör verkligen det. Jag skrattar alltid till Mathilda och Andrea, så himla roliga! och dom verkar så sköna! Kickstart är också en stark rekommendation. Dom pratar om tonårslivet och berättar sina egna historier om t.ex killar, saker som hänt i vardagen eller pinsamma saker.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw