När jag avslutade C9 så hoppade jag på nästa låda i våran 3 F.I.T serie mot en bättre kropp.

Jag startade onsdag den 5 augusti.

Tyvärr började jag väl ganska klumpigt då jag och killen och hans föräldrar va ute och åt skaldjurstallrik på onsdag kväll. så dagen efter hade jag gått upp nästan 2 kilo. Men jag gjorde träningen dag 1 och följde det som stod i boken för överigt.

dag 2 så som sagt stod det ju 2 kilo upp på vågen som jag genast tog tag i med hård träning och noga utvalda råvaror till maten.

Redan dag tre så hade jag tappat 1.5 kilo och jag hade träningsvärk i magen. :) så på god väg och kände mig pigg och glas.

Nu är det Dag 11 och jag har haft ett par riktigt tuffa dagar.

då jag bland annat har skadat knät, som jag varje dag smörjer in med våran underbara Aloe Vera Heat. knät är mycket bättre nu kan jag ärligt säga. Men min ena dotter har valt att hålla mig vaken på nätterna så lite sömn har gjort att man har haft ökat sötsug, så kämpat hårt för att lägga fokuset på rätt ställe.

Men Enligt boken så ska jag egentligen ha två vila dagar idag och imorgon men på grund av brist på sömn och knät så hade jag vilo dagar dag 9 och 10 så idag är det dags igen med träning:) känns skönt :)

Om någon känner att ni med hade vela prova det här eller vill veta mer så kontakta mig.

Nina Ottosson

Mob 0705730416

Mejl; nina.ottosson88@gmail.com

Likes

Comments

Den 27 Juli 2015 startade jag min resa mot en bättre hälsa.

Efter graviditeten och amningen så va mitt sötsug helt okontrollerbart, Jag drack säkert över 2 liter cola per dag, mina barn höll mig vaken om nätterna vilket gjorde att sockret vart det jag tog till. Jag mådde tillslut så dåligt att jag va helt yr när jag vaknade på morgonen, kändes som man va bakfull fast man inte hade fått i sig någon alkohol alls. Många som jag jobbar med berättade hur bra dom mådde efter att ha kört C 9 så jag bestämde mig att nu kör jag det, jag måste rensa ur alla gifter och återta kontrollen av min egen kropp.

Så köpte hem paketet och startade min resa 27 juli.

Det paketet innehåller är våran underbara Aloe Vera Gel som är en super grönsak som innehåller många bra ämnen kroppen behöver, bland annat ett ämne som heter saponiner Som är som en tvål som rensar bort slagg och plack från tarmen. Och vi människor bär på 2 - 4 kilo plack som hindrar oss från att ta upp näringen i maten.

Den innehåller också Forever ultra choklad eller vanilj shake mix.

och Forever fiber

Forever Therm

Måttband och instruktions bok.

Allt detta för 1375

Just Nu i augusti månad så slänger jag med en shake som du kan använda när du ska blanda din Forever shake mix.


Dom två första dagarna är tuffast.

frukost

då äter man 30 ml Aloe Vera Gel plus glas vatten och sen en tablett Forever Therm och 30 minuter lågintensiv träning.

mellanmål 1 portionspåse Forever Fiberplus vatten

Lunch

30 ml Aloe Vera Gel +vatten, en tablett Forever Therm plus 1 mått Forever ultra.

middag 30 ml Aloe Vera Gel + vatten

Kväll 30 ml Aloe gel.

självklart så känns det jobbigt att inte få äta, men det handlar ju om att hjärnan är programmerad att säga åt oss hela tiden ha något att tugga på, för att vi har vant kroppen med det beteendet.

Dag 3-9

Frukost 120 ml Forever Aloe Vera Gel+ vatten, en tablett Forever Therm, 1 mått Forever Ultra + 30 minuter medelintensiv träning.

mellanmål

1 portionspåse Forever Fiber + vatten.

Lunch

1 tablett Forever Therm, 1 mått Forever Ultra

Middag

Måltid på ca 600 kalorier, recept finns i häftet som med följer.

Kväll

Glas vatten

Du ska även se till att träna dom här dagarna.

Jag upplevde att jag vart pigg fort och dagarna gick fort. Det va skönt att komma igång med träningen

Jag la upp tre mål för mig själv

1 ändra min attityd till mat, och då menar jag att man måste sluta äta för mycket skit mat, och tänka mer på kroppen, välja mer ekologisk och bra odlad mat för att undvika alla gifter som finns i maten nu för tiden.

2 att gå ner i vikt, bli av med mamma kilon och komma igång med regelbunden träning

3 Att lägga om mitt sätt att tänka, va posetiv och glad så blir allt annat med lättare.

C9 är ju en början på mitt nya liv, men långt ifrån över. Jag har mycket kvar att göra med kroppen men kämpar på.

Jag gick ner 4 kilo under dom här dagarna

Bröst tappade jag 1.5 cm

Höger arm 1.5 cm

vänster arm 1.5 cm

Midja 13 cm

höft 4.5 cm

rumpa 4 cm

höger lår 1 cm

vänder lår 1 cm

höger vad 1 cm

vänster vad 1 cm

sammanlagt 30 cm på hela kroppen:)


​På bara 9 dagar så fick jag tillbaka en stor del av mig själv,

Nu kör jag F2 som är nästa steg i våran Fit serie.

Men det berättar jag mer om sen:)

Känner ni att ni med vill pröva eller har frågor, snälla hör av er till mig på nina,ottosson88@gmail.com eller mobil 0705730416

Likes

Comments

Mitt namn är Nina.


Jag har under många år eller ja hela mitt liv råkat ut för jobbiga saker som har gjort att man har sluta tro på sig själv.

Växte upp i en stor familj med 8 syskon, bara pappa som jobbade, vilket va tufft ekonomiskt.

Men som liten va man glad över att man hade många syskon som stöttade än när det vart jobbigt, och man tyckte att det va normalt att växa upp i dom förhållandena man gjorde, eftersom våra föräldrar hade sagt åt oss att det va normalt för stora familjer, Inga andra barn skulle någonsin förstå.

Men jag va glad och riktigt livlig tjej ända till man kom upp i 7 klass, jag hade stora drömmar och hade livlig fantasi, älskade att sitta och gunga och känna vinden i mitt hår, känna att jag har hela livet framför mig och bara jag bestämmer hur långt jag ska nå. jag ville gång på gång gunga upp i himlen för det va så vackert att se solens strålat mot den klar blå himlen.

Men som sagt så ändrades allt när jag började 7 e klass. Hamnade i en mardröms klass, mina betyg gick åt helvete, man va fullständigt mobbat och man mådde skit.

Där började min negativa resa, då jag började må riktigt dåligt, mina drömmar försvann, jag slutade skratta och blev en tråkig människa.

Men när jag hade tagit studenten så vände mitt liv jag träffade mitt livs kärlek och jag gjorde allt för att kärleken inte skulle försvinna. jag trodde inte man kunde bli så kär som jag verkligen var/ är. för sanningen är den att har man än gång hittat och känt den sanna kärleken så slutar man aldrig att älska den här personen. hur illa den här personen än har varit.

Levde ihop med den här killen i nästan 5 år, va förlovade och jag såg hela livet framför mig,

Han fick mig att tro på mig själv, all rädsla som man känt som barn bara försvann, men när jag fick veta att han hade ljugit för mig, varit otrogen vi ett tillfälle så förändrades allt, jag kunde inte lite på honom, det gjorde så smärtsamt ont, jag försökte få mig själv att lita på honom.

Jag hatade mig själv för den svartsjuka personen jag blev, Jag åkte tunnelbana och va ute om nätterna, jag va inte rädd, bara för att förlora mer människor i mitt liv, för sanningen va det att många som jag brydde mig om försvann i från mig på väldigt kort tid, och att förlora sitt livskärlek va den största rädslan i mitt liv, Och på grund av att jag inte litade på honom och jag va så rädd så förlorade jag honom. jag krossades fullständigt.

Efter det hade tagit slut så förlorade jag ett foster och en katt från mitt liv som kan låta konstigt men det gjorde jävligt ont.

Jag råkade också ut för en sak som är svårt att förklara då jag inte har några konkreta bevis. Jag vill inte nämna några namn men jag va hos någon som jag borde ha känt mig trygg hos, men hennes man gjorde något med mig jag aldrig kommer kunna bevisa, bara tanken på att vakna upp naken med några kläder ovanför huvudet och andra nere i fotändan och trosorna helt borta får mig än idag att rysa, att höra den här personen säga att det måste ha varit jag själv som har gjor så, men det sista jag mins är hur jag somnar in på en stol i köket efter en jävla massa alkohol, och han sittande mitt i mot mig. ( några händelser efter har gjort att jag inte längre tvivlar på vad han är kapabel till, hur sjukt det än låter så vann han genom att klara av att utsätta mig för det här och komma undan med det, och utsätta en annan människa för princip samma. ) Men just då berättade jag bara för några vad som hade hänt, lossades mest att inget hade hänt, var ju redan så jäkla sårad och krossad, så kände som det va rätt åt mig.

Inte långt efter så fann jag en killkompis som lyckades att hjälpa mig upp på banan igen, han fick mig att se livet. Och kort där efter kom en annan kille in i mitt liv som jag nu delar mitt liv med, som jag har ett barn med och det andra som ska födas i april. Det ända som gör ont är att jag är så trasig som person så jag kan inte öppna upp mitt hjärta för att släppa in någon helt längre, Jag vill känna den känslan igen, Men är rädd för att jag aldrig kommer göra det.

Idag har jag beslutat att förlåta alla som gjort mig illa även om detta innebär att jag fortfarande inte vill veta av er, jag gör det för min skull, jag vill nå mina drömmar och ni har varit mina hinder, Jag jobbar för världens bästa företag Forever living :) och jag har många mål och drömmar som jag tänker se till att uppfylla, ska sudda bort alla negativa personer som tar kraft ifrån mig och lägga den kraften på dom som förtjänar det. Jag vill skapa en framtid för mig själv som jag kan vara stolt över. Och en framtid för min familj en trygghet, en framtid där dom kan känna att dom har mitt stöd och delar min positiva energi:) Att dom också vågar drömma, och vågar se möjligheter med livet:)

Jag hoppas ni också drömmer och vågar ta klivet ut och nå era drömmar:)

kramar från mig

Likes

Comments