Idag är det måndag och början på en ny vecka med skola,dagis och jobb.Youline va ledig hela lovet men idag längtade hon tillbaka till sina vänner och nya huset där hon nu mera är.Nu känns det mer som ett vanligt dagis med fin inomhusmiljö och gård men ändå på landet och nära naturen som hon älskar.

Har funderat fram och tillbaka på alla tabletter som jag ätit under en lång tid.Varför ska man proppa i sig massa konstgjort?Mår verkligen kroppen bra av det?osv...
Jag bestämde mig då att börja trappa ner på allt och nu efter några månader har jag helt slutat med minipiller,antidepressiva och andra tillskott.Har istället sattsat på att få tillbaka min kropp som den igentligen är.Det jag idag äter är enbart vitaminer och mineraler så som D-vitamin och Omega 3 på förmiddagen och magnesium på kvällen.Och jag känner verkligen skillnad.Humöret har fått mer svängning,sötsuget är olidlig ibland då mensen nu är tillbaka.Men förutom det har jag bättre koncentration,mindre stressad osv.Vi får se hur månaderna kommer utveckla sig och om jag klarar hitta balansen i livet eller om det är så att min kropp behöver hjälp på vägen.Men just nu känns det skönt att vara normal...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade man upp till ett riktigt höst väder.I regn och rusk tog vi oss till dagis.Sen åkte jag ner på stan för att träffa min handläggare från arbetsförmedlingen.Vi hade bokat ett möte hos ett företag i gallerian för att se möjligheterna till en arbetsträning.När vi gick därifrån kände jag både shit va kul och klarar min kropp detta.
Känns så himla jobbigt att inte vara pigg och frisk i kroppen.Man vill så mycket i livet som hjärnan säger men kroppen säger ifrån. Så vi får nu se om det blir nått eller om vi ska fortsätta leta."JAG VILL HA ETT JOBB NU"...

Likes

Comments

Idag är det stängt på skolan/förskolan så har mina tre tjejer hemma.

Jag passar på att plocka undan,städa osv.Senare måste vi ner på stan till Alicias skola för att fixa busskort.Fast barnen är lediga är skolan öppen.Sen ska jag lämna av Alicia hos en vän där hon ska sova över.

Youline har en vän här idag på fm sen blir det lunch och glass innan hon åker hem...

Imorgon är det fredag och början på en fullspäckad helg...😊

Likes

Comments

Helgen har passerat och en ny vecka med mina tre tjejer väntas.Fast jag är hemma i veckorna blir det alltid lite extra plock,städ,tvätt och fix på helgen.Veckan som varit va både jag och lill tjejen förkylda men nu börjar det ge sig så imorgon blir det dagis igen.Försöker få till kvällsrutiner för lillan som har svårt att somna själv i sitt rum då hon är en riktigt fantasi full liten dam.Men tycker det blir bättre och bättre.
Så här ser vår rutin ut i veckorna :
Vi äter middag vid kl:18 sen får hon leka eller se på barntv till kl:19.Efter det blir det städning/duscha/borsta tänder osv.Kl:19:30 ska hon ligga i sängen och vi läser 1-2 böcker sen säger jag godnatt...försöker få henne att varva ner och att hon ska ha somnat senast kl.20:30.

Mina större tjejer har aldrig haft svårt att somna så erfarenheten är liten på den här fronten 😊
Har ni barn som har svårt att sova?
Kom gärna med tips.

kramiz på er!!!

Likes

Comments

Har jag slagit i huvudet,ja man kan lätt tro det.
Jag kommer utföra en utmaning för mig själv där jag fram till midsommar ska klara att genomföra  30 träningspass.
Det innebär att jag måste få till minst 5pass/veckan under 6veckor med start på måndag.
Jess nu kör vi!!!💪😅❤

Likes

Comments

Då är jag inne på min tredje vecka av fem på mitt kostshema och träningsschema.Det går hyfsat bra tycker jag.Har fuskat en dag med maten men annars går det bra.
Varvar gymmet med hemma träning och promenader.Känner mig piggare  i psyket men sjukt trött i kroppen. Men blir nog bättre med tiden.
Den 1juni ska jag tillbaka på återträff för att se om jag måste lägga om kosten,väga och mäta osv.
Spännande...😅

Ha en skön tisdag!!//Kramiz

Likes

Comments