Hur många gånger säger man jo o då det är bra när man får standard frågan, ( men hej det var vände sedan är allt bra med dig?) man hör sig själv säga Det Är bara bra, för vem vill igentligen veta att man han inte har sovit bra, ont i magen, och tvättstugan är full med tvätt, katten är lös i magen å skavsår på foten men annars är det bra. Nä då är det bättre att konstatera att det snöar i dag också.
Att leva med Chrons. Många som har mag å tarm åkommor av olika slag men i mitt fall är det alltså Chrons en kronisk tarm sjukdom som kommer i skov. Medföljer ofta gluten, laktos å fett intolerans å vad ska man äta då? ja det var inte så lätt i början och jag slarvade mest hela tiden och så var magen helt ur balans också och naturligt vis hade det sina medföljder på annat i vardagen men vi är vanedjur så det är bara inrätta sig i måendet. Jag levde med ständiga skov å feber som påföljd en kropp som absolut inte ville det jag ville och det gjorde i sin tur att man blev en aningen frustrerad men att äta rätt, nä läkarna kunde ju ha fel å bakelsen på bordet så allt för god ut så, ja jag åt. Vändpunkten kom för nu ett år sedan då en produkt vid namn Asea dök upp i min väg. Inget hade hittills hjälp, jo till viss del all cortison jag fick men vem vill äta det resten av livet  inte jag i alla fall men det fanns inget annat alternativ tyvärr hade försökt slutat men det sluta alltid i kattastroff men så denna dag i november 2016 då jag för första gången fick höra talas om vad Asea Redox var och då jag är lite insatt i kroppens funktioner förstod jag att detta var något alldeles speciellt och lite före sin tid, men skulle det hjälpa mig då? Drack ett glas varje morgon i tre månader och kände skillnad jag blev piggare och klarare i huvudet, alltså hur förklarar man nu det, hummm kändes som den där reklamen om halstabletter ni vet vicks blå fast i huvudet  en frisk vind som städade runt hihi nå ja inte bara det hände utan min medfödda ryggskada som jag har mer eller mindre känningar av minskade drastiskt och skulle jag nu våga sluta med cortisonen igen??? Det var frågan eller inte alls för jag hade redan bestämma mig vad handen jag att förlora. I skrivande stund har jag allergi mått bättre och är fri från mediciner å jag vet att detta låter för bra för att vara sant men skulle aldrig skriva detta om det inte vore så ALLTSÅ Sant. Kommer ta upp mer om detta lite senare men under tiden om ni kanske vill veta mer så kolla på www.redoxbalans.com en sida jag gjort om dessa unika produkter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var det första postat och starten på bloggen.  Så mycket mer om konst skapande, salongen för skönhet o hälsa, släckt o vänner, evenemanger och tillställningar, film o bok, djur, vad gör jag i dag då??? Här blir det en härlig blandning av så mycket, häng med vet ja.  

Likes

Comments