Nu är skolan i full gång igen och det känns bra! Vi var hunnit med mycket på de 3 veckor som gått, haft lite olika case, föreläsningar och även seminarier. Igår hade vi en rätt så stor övning där vi skulle bevaka en demonstration, riktigt rolig och lärorik övning! Imorgon ska Felicias klass ha den och min klass ska vara figuranter!

Idag är det endast 2 månader kvar till aspiranten! Känns helt sjukt.. kan inte förstå att för 1 och 1/2 år sen flyttade jag upp till Umeå och att jag redan nu går termin 4! Har inte fått reda på mitt lokal polisområde än men vet iallafall att det blir Stockholm! Är väldigt taggad ska bli riktigt roligt men samtidigt är det väldigt nervöst!

Har varit i Umeå som sagt 3 veckor nu efter sommaren och har hunnit varit till Jonathan i Stockholm en gång och då var vi på kräftskiva! I helgen ska vi hem till Edsbyn, det ska bli mysigt! Även varit ut här i Umeå 2 gånger.

Lite bilder!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på jobbet och på söndag åker jag upp till Umeå igen! I lördags var jag och Jonathan på aquaria här i Stockholm och kollade på massa fiskar, grodor mm.. Var riktigt coolt faktiskt! I helgen har vi inget planerat men jag ska packa ner alla mina saker och sen kanske vi ska ut och äta imorgon!

Likes

Comments

Var riktigt längesen jag skrev här nu! Har varit i Stockholm över sommaren och jobbat som passhandläggare i Stockholm city. Har inte gjort så mycket mer än att jobbat och sovit. Helgerna har dock varit rätt så fullspäckade, har varit hem till Voxna 2 gånger och även ner till Uddevalla en helg. Har två veckor kvar av jobbet nu sen i mitten på augusti börjar skolan i Umeå igen. Bara 2 och en halv månad i skolan sen blir det flytt ner till Stockholm då jag fått min aspirantplacering här!
Bjuder på lite bilder från sommaren.

I helgen var vi hemma i Voxna och i lördags så paddlade vi kanot hela dagen! Var riktigt roligt! En kanot välte i forsen så dom fick bada lite men vi andra klarade oss hela vägen!

Likes

Comments

Nu var det riktigt längesen jag skrev något här! Har efter sommaren börjat och avslutat termin 2! Som bjöd på OC examination, samt examination i isvak + några tentor! Sen har jag även börjat termin 3 som vi hittills hunnit gjort 1 tenta, batong examination och kompetensprov i skytte! Lite sammanfattat vad vi gjort i skolan de senaste halvåret!

Lite bilder från hösten och vintern som varit, blandat från skola och annat!

Likes

Comments

Nu så är jag tillbaka i Umeå igen efter en sommar hemma i Edsbyn! Har haft en bra sommar trots att jag längtat upp! Har jobbat, varit med vänner, varit hemma med familjen!
Tog bilen upp till Umeå i Lördags hämtade först upp Felicia i Söderhamn! På lördagkväll gick vi på båten käkade lite och tog ett glas cava, sen vart vi lite festsugen så gick hem till henne, lyssnade på musik innan vi skulle på allstar men var sån lång kö så vi gick på Max sen hem igen, men var en jättebra kväll iallafall!

Bjuder på lite bilder från i sommar och från de senaste dagarna här uppe!

Likes

Comments

Åkte upp till Umeå i torsdags en vända! Var kvar tills på lördagen. Skulle hämta ut tentorna! På fredagen åkte jag först till skolan å hämtade tentorna sen åkte jag på stan och gick runt litegrann köpte med mig sushi hem sen åkte på Ikea och kikade lite! Åkte rätt så tidigt på lördagen för skulle på fest på kvällen. Var hos Hans och Elina för att Elina fyllde 20! Var faktiskt jätte trevligt!
Lite bilder från Umeå och festen

Likes

Comments

Tog en kvällspromenad med hundarna i förrgår! Var riktigt fint ute i skogen☀️ Så gick lite offroad i skogen med, de tyckte de om!

Likes

Comments

Hade en riktigt bra midsommarafton igår! Fint väder och jättevarmt och bra folk! Var hemma först och åt lite midsommarmat innan jag åkte till Bella, sen åkte vi upp till Njupa en sväng sen vidare på en annan fest och till sist herrgården innan jag åkte hem! Mådde inte så bra imorse men som tur var så gick det över innan jag skulle iväg på jobbet! Började inte förens 14 och då var jag pigg och glad! Jobbar till 14.00 imorgon så hoppas vädret håller i sig så jag kan bada med hundarna imorgon!

Likes

Comments

Gick på ett dygnspass igår så slutar 13.00 idag. I helgen så vart det lugnt, vart lite fest på fredagen sen lördagen så åkte jag och Therese hem till Jens en vända å drack lite vin och satt vid elden, men åkte hem tidigt! Måndags så jobbade jag och nu också. Men sen är jag ledig tills på lördag, så på midsommar blir det lugnt eftersom att jag ska jobba på lördagen!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw