Jag har haft glasögon/linser i lite över 3 år nu. En kväll var jag lite uttråkad, så jag gjorde en video på hur man tar av sig dom :D Nu när jag tittar på videon märker jag hur konstigt det ser ut när jag försöker ta av mig dom.... Men här har ni videon iallafall!

 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, såhär såg jag ut när jag kom hem från cykelturen :D

Likes

Comments

Här kommer ett väldigt detaljerar inlägg från min cykel-tur, det är det mest intressante jag gjort idag. Jag är inte en idrottare på något sett, jag vet inte ifall jag ens kan kalla mig för tränings intresserad, men jag satte mig på cykeln och trampade iväg iallafall!

Jag tog med mig en vattenflaska, hade värsta problemet att tänka ut var jag skulle sätta fast den. Det slutade med att jag satte den på paket-hållaren, trots att jag var rädd att den skulle ramla av, men jag bättre det än att cykla med den i handen.

Här kom jag bara att tänka på hur praktiskt det är med cykel korgar. I stort sätt alla cyklar jag hade när jag var mindre hade det, men inte den som jag har nu. Någon gång när jag blev runt 12-13 tyckte jag att cykelkorgar var något tantigt, men jag har nog ändrat uppfattning över det nu, skulle gärna skaffa en och klistra fast om det går.

Iallafall så cyklade jag iväg och vattenflaskan ramlade in av en enda gång. Wihoo! Jag har ett natur-reservat ungefär 1,5 km från mig, så jag cyklade på runt en lagom lång slinga i skogen. Iallafall kom jag ut från slingan som var runt 5 km efter ett tag. Jag hade fortfarande krafter kvar så jag cyklade runt lite här och där med mitt rättså dåliga lokalsinne. Det roliga var att jag kände igen mig hela tiden, men jag hade ingen direkt koll på var jag var någonstans haha XD Min pappa skulle inte bli glad ifall han hörde dethär, han kan de flesta gator och har mycket bättre lokalsinne jämförst med mig.

När jag cyklat runt lite varstanns lyckades jag ta mig till den affär jag planerat att åka till från början. Jag köpte godis, choklad och 1 liter yogurt. Och nu ska jag berätta på nytt om "detdär med cykelkorgar". Det skulle varit så otroligt praktiskt ifall jag kunnat ställa ner påsen i cykelkorgen och glatt cykla iväg hemåt. Tyvärr hade jag ingen. Så det blev att cykla med påsen på styret istället. Och det är INGET jag rekomenderar.

Med påsen som vägde närmare 1,5 kilo på ena sidan av styret blev det näst intill omöjligt att svänga, och när jag försökte stå upp och kändes det som om jag skulle ramla med cykeln. Inte kul... Som tur var de sista 2 kilometerna rakträcka med enbart ett fåtal mjuka kurvor. Tur det, för jag hade INTE klarar av att svänga kan jag lova.

Men hem kom jag iallafall, med både godis, choklad och yogurt. Toppen! :)

Vacker natur, det är så trevligt med allt smältvatten <3 Nej, men det är skönt att snön försvinner, det är trots allt slutet av April.
 

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag vaknade av mig själv klockan 8 imorse. Jag hade gärna sovit ut, men eftersom det Young Rider-Finalen i hästhoppning sändes klockan 9 så var det ganska bra endå. Det kanske var därför som jag vaknade?

Trots allt är det först nu som jag vaknat till liv, jag ska ut och cykla en sväng och köpa godis, för att kl 18:00 heja på Kristina Warg (Young Rider-ryttare) som tog sig till den internationella 145-hoppningen! :D

Jag rider inte längre, men jag är fortfarande intresserad av hästar. Jag ska endå försöka att inte fylla bloggen med massor av inlägg om hästar, just för att jag inte har så mycket hästar att skriva om heller. Bilder från idag kommer upp när jag är hemma igen, jag ser inte vacker ut nu kan man säga.

Denhär helgen har jag inget socialt inplanerat, men nästa helg är det filmkväll med bästa Mandis (finnesh.devote.se) Kika in där vetja :D

Jag och en ponny som heter Rocky. Ridskolehäst!

Likes

Comments

Idag hade jag inte världens bästa dag. Huvudvärk tillsammans med en jobbig dag i skolan. Det är jobbigt när vänskaper ställs på sin spets. Så ikväll har jag enbart suttit vid datorn och följd andra omgången av världscuphoppningen (ridning) och legat i sängen de stunder min huvudvärk blivit för stark. En riktig deppdag kan man säga, hoppas morgondagen blir bättre! :D

Något positivt är att det var rättså varmt idag, inte så att man gick runt i bikini, men tillräckligt varmt för att man inte ska frysa i skolan. Är det bara i min skola som elementen aldrig är varma på vintern? Men nu är dom på full värme såklart XD

Aja, sov gott på er :)

Likes

Comments

En duktig studenter tar ansvar för sina studier, jag och Mandis (finnesh.devote.se) visar hur man gör det på bästa sätt :)

Likes

Comments

Jag är verkligen sämst på att skriva rubriker, men ni får leva med det :)
Idag är det fredag och normalt sätt skulle jag vara glad, men jag tror att jag håller på och bli sjuk. I vilket fall som helst ska jag bara släpa mig igenom skolan, för att sedan ta datorn i knät och följa Roffe och de andra svenskarna i andra omgången i världscuppsfinalen i hoppning! :) Jag rider inte längre, men jag gillar fortfarande hästar, så HEJA SVERIGE!
Jag ska även försöka skriva ett par lite mer ordentliga inlägg när jag kommer hem. Bloggar nästan uteslutande från mobilen, så det brukar inte bli så långa inlägg tyvärr. Men ikväll :)

Likes

Comments

Kom hem från en superduperbra träning på spinningswitchen med Amanda någon gång vid sju. Jag är inte direkt vältränad, men det är en skön känsla efteråt. Tyvärr var det näst sista gången, sen börjar det först i höst...

Nu har jag ätit och sitter och lyssnar på musik. Jag har en liiten NO-läxa som går snabbt att göra, ska försöka ta itu med klädhögen på min fotölj istället. Lika bra det :) Och den godaste maträtten i världens är bacon med makaroner! :D
Jag vill ha ett par Converse! :)

Likes

Comments

Nu står jag och väntar på tåget, spinningswitchen börjar kl 17:00.
Måste bara få flika in, att det är så mycket i skolan just nu, nians vår med nationella :S Förra veckan hoppade både jag och min kompis över spinningswitchen då vi hade så mycket plugg, det bevisar väl att det är illa? Och ja, jag vet, dethär är inget mot gymnasiet/högskola, men det känns mycket för mig endå. Och jag planerar att läsa Natur på gymnasiet...
Men idag har jag inget förutom en pytteliten läxa om störningar i DNA, så idag känns det riktigt SKÖNT att träna :)
Dessvärre hittade jag inte nyckeln till hänglåset, men jag ska dela skåp med min kompis!

Mitt horoskop imorse, jag är skorpion.

Likes

Comments

En dålig bild på tröjan som jag köpte, skolans toaspegel är inte världsbäst att fota i...
Jag kanske tar av mig tjocktröjan helt och hållet om solen fortsätter skina, man smälter bort redan nu :)

Likes

Comments