Hej alla sköna bönor!

Idag var det planerat att jag skulle gå till skolan, men blev alldeles för hostig innan jag ens kommit dit. Jag fixade lite på mitt rum men stannade annars mest i sängen.

Nu är jag på landet och ska snart äta en god middag som består av klyftpotatis, en färsk sallad och nån slags kött.

Tankar

Igår hade jag verkligen svårt att sova. Just nu känner jag att jag fyller mitt huvud med för mycket krav. Jag vill alltid lyckas och få det så bra som möjligt, så till slut accepterar jag inte ett resultat jag inte ville ha.
Ångesten har legat på topp nu också. Det är för flera anledningar. Bland annat för prov och läxor. Har ni också mycket ångest och oro för tex läxor?

Morgondagen

Imorgon är det ridning, och jag MÅSTE vara bättre till dess så jag kan rida. Var tvungen att skippa pay & jump i torsdags för jag var för hostig.
Jag lär antagligen få en höst som heter Spotify. En skäck med mustasch. Han har varit jättefin de andra passen så jag hoppas på ett bra pass imorgon om jag är frisk nog.

Hade inget mer att skriva riktigt. Hoppas ni haft en fin dag, hejrå! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu får jag väl ta och smiska mig själv?
Nu har det gått så lång tid sedan jag skrev igen! Jag ber verkligen om ursäkt. Jag har funderat lite vad det kan bero på, och jag tror det har med själva bloggen att göra! Jag har inte varit riktigt nöjd med mitt skrivande eller hur designen har sett ut. Nu har jag fixat små detaljer, men de har verkligen gett mig ett lyft och en ny motivation och vilja till att skriva. Om jag inte blir nöjd, ser jag ingen anledning att fortsätta. Eller vad tycker ni?

Hur som helst är det den 14 september jag skriver detta inlägget, och just nu är jag förkyld så jag är hemma från skolan. Skulle egentligen haft pay & jump i mitt stall (man får hoppa en bana som om man typ ''tävlar'' om man betalar = pay & jump) men jag fick inte för modern min.

Imorgon lär jag vara pigg nog att ta mig till skolan om jag fortsätter att friskna till. Det som är sådär är att vi ha första fysikprovet imorgon (fredag) och eftersom jag legat för det mesta till sängs då jag haft feber de andra dagarna så har jag inte haft någon större tid till att plugga! Jag får väl bara hoppas att det går bra och plugga igen så mycket det går till imorgon!

Hade inget sådär jätteviktigt att skriva just idag, förutom informationen att jag verkligen ska försöka börja blogga ordentligt den här gången!
Ha det bra! <3
(vill så gärna äta den här frukosten igen!!!) ↓​↓​↓​

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är jag på landet, och innan hade vi ridning! Jag red en D-ponny som heter Boy. Han var väldigt pigg och stark så det var rätt jobbigt, men oavsett så var han duktig ändå och är en bra utmaning då jag är van och rida lite "lugnare" hästar, om man ska uttrycka det så.

Jag ritade även några teckningar igår!

Här är en bild på Cole Sprouse som jag ritade. Är jättenöjd med den och det har blivit en av mina bästa teckingar!

Här är min andra som jag gjorde igår. Ska inte föreställa nån speciell person utan jag ritade bara en tjej. Blev jättenöjd med denna också

Likes

Comments

Hej kära läsare,
Har inte skrivit på ca 1 månad. Dels är det för att jag inte riktigt haft nån lust, dels för att jag inte haft nåt att skriva om, men nu när skolan börjar på måndag och jag har fått ett nytt intresse, så tänkte jag att det vore kul att skriva lite.

Jag har verkligen börjat älska att rita! Just nu håller jag på och försöker att rita av andras bilder och teckningar för att få inspiration och helt enkelt lära mig att rita av saker. Det är verkligen jättekul och är jättenöjd med en bild jag ritade.
Här är orginalbilden (alltså den som jag inte ritade):

Skolstarten

Som tidigare skrivits så börjar skolan på måndag. Man kan inte säga att jag är sådär jättetaggad eller så, mer fylld av ångest. Jag är en person som sätter en jävla massa krav på mig själv, och det gäller allt! Mina betyg, mina prestationer inom skola samt intressen, och ibland till och med hur jag ska vara som person.
Jag har fått tips om att gå till en psykolog och prata om det, men jag känner mig inte motiverad att gå till en psykolog och prata om mina problem, även om det kan vara bra.

Jag börjar 7an nu efter sommarlovet. Vi kan äntligen få gå utanför skolans grindar mellan lektionerna om vi vill! YES! Alla i klassen har väntat på den möjligheten!

Skrev också om en bok jag köpte av Sarah Dessen, som heter I dina ögon, och jag måste bara säga.... DEN VAR GRYM! Jag kunde verkligen inte sluta läsa! Helt klart bästa boken jag någonsin läst.

´Det var allt for now, i guess ♥


Likes

Comments

Hej på er!

Denna dagen har varit väldigt bra! Jag började min dag klockan halv sju, och därefter åkte vi direkt hem till lägenheten. Jag jobbade med designen på morgonen innan första inlägget kom ut för att ni skulle få ett trevligt och somrigt välkomnande!
Mot lunch träffade jag min pappa och vi åt lunch på Thai Village. De har grymt god mat! Efter att ha fyllt våra magar fortsatte vi vidare till Stadium och pappa köpte ett par skor till honom själv och ett sport tröja till mig som var väl behövligt.

Nu på eftermiddagen tog jag mig ut på en powerwalk/joggingtur, och då hittade jag nåt intressant i min träningslåda, nämligen min katt Sigge! (bilder på det finns nedan) Brukar inte vara ute och ''sporta'' så mycket förutom när jag går till friidrotten osv, så jag ville gärna börja köra igång lite smått nu under sommaren! Snart ska jag ta mig en dusch och fräscha till mig lite. En kopp te skulle inte heller sitta helt fel!
Nåt som inte heller skulle sitta helt fel är att börja läsa lite på min nya bok!
Idag köpte jag alltså en ny bok av Sarah Dessen, som är en av mina favorit författare just nu! Jag köpte boken ''I dina ögon'' och den verkar lite intressant så den ska jag hugga tag i efter duschen tror jag!
Det får vara nog för nu !

Ha det bra!

Likes

Comments

Nu ska jag börja blogga igen, for real this time! Jag har sagt flera gånger att jag ska skärpa mig med bloggandet, men det har ändå aldrig blivit av. Har varken haft tid eller lust att skriva, men nu när det är sommar kommer jag nog att skriva en hel del! Speciellt när det går att blogga från mobilen också!
I förrigår kom mina morföräldrar till vårat landställe, och det är ganska speciellt då vi bor ganska långt ifrån varandra och därför träffas vi inte så ofta. Det var väldigt mysigt och kul att prata lite med dem.
Jag badade även i sjön igår! Det var skönt i vattnet även fast än att det inte var så många grader eftersom att det var varmt i luften!
Idag fick jag gå upp runt halv sju då vi sov över på landet. Mina föräldrar har ju jobb som de ska till så jag är tyvärr tvungen att också gå upp tidigt för att de ska hinna dit.
Mina planer för idag är att gå ut och gå, och packa till... Portugal! Vi ska nämligen flyga dit på torsdag (6:e) och ska vara där i 2 veckor! Det ska bli superkul för vi ska bo med två andra familjer i ett jättestort hus! Sista veckan där emot, så ska det bara vara jag, min mamma, och en kompis till oss i staden Alvor. Det ska också bli grymt då vi kommer gå på promenader och bara uppleva stan!
Är även supertaggad inför en veckas ridläger senare på sommarlovet som jag kommer skriva mer om senare

Ha det superbra, och ha en fin sommar alla!

Likes

Comments