Som många av er kanske har märkt så har jag varit borta från bloggen ett tag. Det finns faktiskt inte en anledning till varför jag har varit borta. Jag har bara inte haft tid att skriva inlägg. i början av sommaren så vilade jag bara ut och tog igen med alla serier jag hade missat under skoltiden. Den här sommaren har nog varit ganska OK men jag kanske inte har haft drömsommaren men den var ganska rolig för att varit den sista sommarlovet för mig. Jag både träffade nya människor och haft roligt med dem. I år hade jag mitt första sommarjobb om jag ska vara ärlig så har jag haft sjukt roligt där. Jag träffade en sjukt underbar tjej Sozan och en rolig kille. Just nu så är det typ 1 och halv vecka kvar till skolan och om ni frågar mig om jag är redo så är svaret fucking NEJ. Men men här kommer några bilder från sommaren.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla ni !! Har ni det skönt? Jag har haft iallafall en fin liten mysdag med min finaste bästavän! Vi var i stan o hade bara lite chill för att vi båda hade seriöst tråkigt hemma. Men iallafall nu tänkte jag gå o fortsätta titta på min favvo serie så ni får ha det gött så ses vi imorgon!

/N

                                                                     Finaste BAE!!

Likes

Comments

I fredags fick jag sommarlov som många andra.Jag har längtat efter denna sommar så sjukt länge. Jag tycker att jag själv förtjänar den här för att årskurs två har verkligen varit jobbig! Men planerna för sommar är ju att hänga ute och kanske festa till det lite fast jag inte är en fest person. Just nu väntar jag bara på att vädret ska bli perfekt så jag kan va ute. Idag var det helt vanlig dag fast jag vakna typ 13.00 (så blir det när man bor i Sverige o vädret suger).Imorgon är planerna att göra lite ärande i stan och kanske hänga med en kompis! 

/N

Likes

Comments

Här kommer en liten ¨get to know me¨inlägg.


1.Jag har två smeknamn och den första är ¨Näääk¨ och den andra är Nemo. 

2. jag tar studenten 2018!!!

3. Jag är en person som alltid kommer i tid.(nästan)

4. Jag hatar  folk som kommer försent.

5. Jag gillar o planera mina dagar annars kan det sluta med kaos.

6. Min drömresa är nog till paris eller rom.

7.  Jag kan nästan 4 språk

8. Jag är ingen morgon människa 

9. Jag hatar SERIÖST när en person står sjukt nära mig, får typ panik!

10. Jag har mer eller mindre planerat min framtid


Likes

Comments

Herregud va fint väder det var idag!! Jag har varit ute såklart man kan inte stanna hemma när det är så fint ute. Men hur som helst här får ni bilder från idag. Byxorna som jag har på mig är nog inte jag men herregud va fina dem är. Jag chansade när jag köpte dem. Nästa inlägg kanske blir ¨lär känna mig bättre tag¨. Men tills dess så får ni ha det bra.


/N

Likes

Comments

Heeeej! Vad roligt att du kikade förbi. Mitt Namn är Nimo som sagt och jag är en tjej på 17år som bor i Västerås. Det här inte första gången jag börjar blogga eftersom jag har haft olika bloggar under mina år. Men den här gången tänkte jag faktiskt ta det på allvar. Jag är en person som tröttnar på saker ganska fort men det här med bloggandet verkar vara skit roligt så why not liksom? Men hur som helst vill jag inte skriva för långa inlägg på min blogg utan mer bilder. Så nu får ni ha det så gött till vi ses!!'

/N

Likes

Comments