Att ha missat så många dagar av sitt liv, Och förstört så mycket, förlorat vänner och den man älskar, tappat kontakt med familjen, förstört mig själv. Det gör ont. Dessa år och dagar går inte att ta igen. Men man kan göra resten av livet värt att leva. Bara om man kommer om att man gjort fel innan det är sent. Under livet kommer du gå igenom massa, du kommer aldrig kunna ta tillbaka det men du kan göra livet bättre. Under flera år har jag haft så mycket självhat och vart en hemsk person. Men det kommer en tidpunkt där du frågar dig själv"vad fan har jag gjort?" Och det är då du måste ändra på det. Det är svårt, tro mig. Du kommer gå igenom så mycket. Det var så svårt att lämna problem bakom sig så jag skapade nya som skadade mitt liv på andra sätt. Att tänka att man ångrar allt man gjort tar på energin. Men oavsett hur många misstag du gör förlåter Gud dig, förlåter dina vänner dig. Men man måste också förlåta sig själv. Det måste jag göra för att jag är inte mer än en människa. Jag har vart som jag har vart pga anledningar, och det kan jag inte ändra på idag. Jag är stolt över mig själv att jag insett att jag gjort fel. Att jag tagit kontakten med dem jag vill ha i mitt liv. Med dem som finns där med en anledning. Min familj, min vän, jag vet att jag sa saker som sårade er. Det var inte meningen. Någon sa att Ibland måste man stå för det man säger och nästa gång kommer jag tänka mer innan jag skriver nånting dumt. För att ni är allt jag har. Att börja om är inte alltid lätt, det är inte alltid värt det men för mig är det faktiskt det. Jag valde att hitta livsgnistan och mig själv. Att lämna alla mina problem bakom mig. Även om det är svårt att göra det helt. För att det är svårt att lämna saker bakom dig som varit så stor del av ditt liv och dessutom svårt att bli en ny person. Eller jag är ingen ny person. Jag vill bara välja en annan väg i livet. Det tar tid att hitta till den vägen. Det har jag inte gjort än. Jag är inte längre orolig att jag inte kommer ha någon framtid, för jag är så viljestark. Jag vill detta så mycket. Och just därför måste jag utföra det.Jag valde livet för en anledning.

Likes

Comments

Idag när jag satte mig på bussen hörde jag två män som pratade med varandra. De pratade om sina ungdomstider. Om tiden då var de narkotikamissbrukare, när de köpte droger istället för att köpa kläder eller träna.
Tiden då man behövde vänner men enda vännen var narkotika. Men nu var de inte missbrukare längre, de var läkare. läkare som räddar hundratals liv. När jag hörde detta tänkte jag på en sak

Att ha missat så många dagar av sitt liv och förstört så mycket, förlorat vänner, tappat kontakt med familjen, förstört sig själv och fått ångest. Det gör verkligen ont. Dessa år och dagar går inte att ta igen men man kan göra resten av livet värt att leva bara om man kommer på att man gjort fel innan det är försent. Under livet kommer du gå igenom massa. Du kommer aldrig att kunna ta tillbaka det men du kan göra livet bättre.

Under flera år har jag haft så mycket “självhat” och var en hemsk person men det kom en tidpunkt då frågade mig själv “Vad fan har jag gjort?”
Det var svårt, believe me. Du kommer gå igenom så mycket. Det var så svårt att lämna problem bakom mig så jag skapade nya som skadade mitt liv på andra sätt.
Svält vill jag inte att det ska finnas i det livet som jag förställer längre, att ha dessa tankar som snurrar runt huvudet tar på energin. Men oavsett hur många misstag du gör förlåter Gud dig, du förlåter dig själv och det gör jag för att jag är inte mer än en människa. Jag har varit liksom var på grund av anledningar och de kan jag inte ändra på mig nu. Jag är stolt över mig själv som insett att jag gjort fel. Att jag tatt upp kontakten igen med dem jag vill ha i mitt liv.
Jag valde att hitta vännerna som jag gjorde dem illa att be om ursäkt och hitta nya “Tack, för att du finns här”

Vet du varför är det svårt att lämna problem bakom sig? För det är svårt att lämna saker bakom dig så varit så stor del och dessutom är det svårt att bli en ny person eller kanske har jag fel. Jag är ingen ny person, jag har bara valt en annan väg i livet och det tar tid att vägen blir en del av ditt liv.

Vet du vad? Du är anledningen att någon lever, att någon går upp på morgonen, att någon gör någonting.
Vet du vad? Jag behöver dig, dina vänner behöver dig, din familj behöver dig och framförallt samhället behöver JUST dig.

Vill du verkligen välja en annan väg i livet då?Likes

Comments

Ibland ramlar allt över en. Kroppen känns så tung. Du kippar efter luft. Det känns som att du ser andra simma, men du själv drunknar. Att se alla andra gå i medvind, medan du går i motvind. Som att alla andra står, men du faller. Ibland gör livet ont. Ibland måste du ta jobbiga beslut. Lämna människor bakom dig som du älskar mest av allt. Ibland är livet som in i helvete så orättvist och problemen hamnar på folk som inte förtjänar det. Ibland kommer alla flashbacks upp. Ibland ångrar du allt. Ibland lägger du skulden på dig själv. Jag förväntar mig inte att Gud ska lösa alla problem, att han ska göra allt bra - men jag hoppas att han ger mig en styrka att möta dem. Livet är inte lätt och kommer aldrig bli. Ibland vill du krypa upp i någons famn och önskar att allt skulle vara som förut, när du var en bebis. När du inte förstod något. När du bara låg där, oskyldig. När alla älskade dig och pratade om hur fin du är. När du bara var. Det finns en anledning till vissa saker, och om det bli så här, så kommer du hitta styrkan till slut. Du kommer hitta ljuset i den mörka tunneln. Så oavsett vad du går igenom, måste du fortsätta.

  • 156 readers

Likes

Comments