Hej hej!

Åhh nu ska jag börja med att klaga, skyller på mig själv då jag gick till sängs vid 22.00 men somnade runt 23.45 så onödigt när jag vet att jag ska kliva upp 06.30. Men jag vaknade iallafall! Jag var så otroligt trött imorse men jag sminkade mig och har verkligen hittat ett favorit läppstift, det är från gerard cosmetics i färgen “underground” verkligen jätte fint! Det är lite grå, brun, lila aktigt och ser verkligen jättefint ut, ni har säkert hört talas om det! Tog mina kläder, jag har fått en tröja med snörning framme på bröstet av min mamma i julklapp och det var en risk att bära en sådan tröja i skolan men man ska inte bry sig om vad andra säger, så länge jag är bekväm i mina kläder är det okej för mig.


Idag hade jag inte tänkt göra så mycket förutom att gå i skolan såklart. Ska nog baka också, det blir nog kladdkaksmuffins då jag hittade ett bra recept igår på någon blogg som jag hittade på nouw.se på deras framsida. Sedan får vi se vad jag mer ska göra, kanske ska städa på rummet och fixa lite småsaker som att damma haha.


Jag har tänkt på en sak angående min tröja jag har på mig, om en tjej med mindre bröst skulle ha på sig likadan tröja som jag skulle ingen säga något om att hon är hora, att hon borde klä sig mer anständigt men om en tjej med lite större bröst har en sådan tröja skulle majoriteten säga att jag borde klä mig mer anständigt, att jag behöver bekräftelse osv, men jag klär mig i det jag tycker är snyggt och på senaste tiden har jag börjat acceptera min kropp mer och mer så jag tycker jag borde få vissa att jag är stolt över min kropp för att jag är mullig istället för att gömma mig under en sopsäck för att vissa inte klarar av att vara tyst. Eller vad tycker ni?


Glöm inte bort att inte bry dig och vad andra säger, klä dig hur du vill, se ut hur du vill och låt ingen trycka ned dig. Glöm inte att du är värdefull och perfekt som du är. Hoppas du gillar min blogg så syns vi imorgon

Likes

Comments