View tracker

Roseguld smycken och solglasögon, platina/ silverblondt hår, inget jag skulle säga nej till!
Sjukt snyggt !

  • 2 readers

Likes

Comments

  • 9 readers

Likes

Comments

Ja då sitter jag på färjan hem till Danmark igen. Alltid lila uttråkad när jag åker färja haha!
Inte kunnat hitta en plats vid ett uttag, så kan inte se film på datorn.. Har även kollat igenom alla sociala medier 😂 Men seriöst, vad gör man i 3,5t utan sällskap? Jag borde ju ha lärt mig nu. Har ändå bort sammanlagt 3år i Danmark nu, och gjort väldigt många resor fram och tillbaka mellan Sverige och Danmark, ensam. Det blir aldrig kul! Uttråkad efter 10min, helt seriöst...

Ska dock ta mig i kragen till att gå och köpa nått att käka i restaurangen. De hade ju självklart stängt fram till "baren" där man kan köpa lättare räkmacka. Planen var att jag skulle varit inom Coop och plockat ihop en sallad, men fastnade o soffan med familjen.

Likes

Comments

Gott nytt år, 2017 är mer än välkommet!
Nytt år, nya möjligheter, nytt jag osv osv. Men jag hoppas verkligen på detta! Förhoppningsvis får jag nytt boende redan nu i januari, men kanske först i början av februari? Jag hoppas på att jag kan få den hjälp som behövs med Donald just nu, att denna person som ska starta honom på tävlingar nu kan göra lite underverk.
Jag hoppas på att ett nytt år kan göra den skillnaden som alla alltid pratar om, och önskar.

Hejdå 2016, hej 2017 ! 🍾🥂

Likes

Comments

Kan nog vara en av de snyggaste människorna, hade lätt velat se ut som henne..

Likes

Comments

Antingen älskad, eller så hatar man sushi. I mitt fall? Låter bilderna tala för sig själva! Onsdag förra veckan hemma i DK från bästa Karma Sushi. Upptäckte att de fanns i Frederikshavn ba 15min från oss, istället för att behöva åka till Aalborg sisådär 35min bort.

Sen blev det även sushi med Johanna denna onsdagen. Det blev helt spontant bara för att det va fullt på Espresso House när vi skulle käka, så hade de sushi vid sidan av typ. Ja man tager vad som erbjuds liksom!

Likes

Comments

  • 14 readers

Likes

Comments

Det var en helg i Stockholm. En fantastisk helg, med bästa tjejerna. Minnen. Lycka. Fullständig glädje.
Det var en helg utöver det vanliga. En helg jag vill göra om igen.
Med världens bästa och finaste vänner kan en weekend i Stockholm bara bli bra. Hotell. Drinkar. Fest. Lite Justin Bieber. Shopping. Skratt. Massor av skratt!
Jag har världens underbaraste vänner. Tack tack och ännu en gång tack för att ni finns!
(Och jag vet att det bara bjuds på bilder på Justin Bieber, privata bilderna är för snygga för att visas i detta inlägg)

  • Vardag
  • 37 readers

Likes

Comments

  • 42 readers

Likes

Comments

Gymmet idag, slänger bara på mer vikt och fortsätter kämpa! De andra säger att jag är sjuk i huvudet typ haha

Men jag kör intensivt och är verkligen seriös i det hela nu. Särskilt när vi mötte tränaren som ba; jaha brudar hur går det? Ni säger till om vi ska bygga på mer på programmet!

Jag står i för sig och gör lite extra övningar för rumpa och lår, som inte var med i programmet. Har det mer som en utgångspunkt vad som minst skal göras !

Imorgon tar jag ledigt från gymmet igen, men får väl dra till med en liten löparrunda efter att jag tvättat hästen osv.. Är så glad att jag äntligen kan springa på löpband igen! Förstörde mina ben/ benhinnorna fullständigt i gymnasiet att jag inte ens kunde gå på löpband. Först nu typ 4-5år senare jag vågat testa igen. Tar det dock fruktansvärt försiktigt... Vill inte få ont igen och inte kunna träna på länge bara för att man ville pressa lite extra liksom..

Sjukt glad att jag fick hjälp på Intersport förra året och hittade skor efter mina ben/fötter. Gjorde sånt test? Verkligen något alla borde göra. Inte haft problem att springa sedan dess, sjukt skönt!! Även om jag innerst inne hatar att springa.
Men vill man bli fin får man lida pin!

Likes

Comments