View tracker

Det var en helg i Stockholm. En fantastisk helg, med bästa tjejerna. Minnen. Lycka. Fullständig glädje.
Det var en helg utöver det vanliga. En helg jag vill göra om igen.
Med världens bästa och finaste vänner kan en weekend i Stockholm bara bli bra. Hotell. Drinkar. Fest. Lite Justin Bieber. Shopping. Skratt. Massor av skratt!
Jag har världens underbaraste vänner. Tack tack och ännu en gång tack för att ni finns!
(Och jag vet att det bara bjuds på bilder på Justin Bieber, privata bilderna är för snygga för att visas i detta inlägg)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Vardag
  • 23 readers

Likes

Comments

View tracker

  • 28 readers

Likes

Comments

View tracker

Gymmet idag, slänger bara på mer vikt och fortsätter kämpa! De andra säger att jag är sjuk i huvudet typ haha

Men jag kör intensivt och är verkligen seriös i det hela nu. Särskilt när vi mötte tränaren som ba; jaha brudar hur går det? Ni säger till om vi ska bygga på mer på programmet!

Jag står i för sig och gör lite extra övningar för rumpa och lår, som inte var med i programmet. Har det mer som en utgångspunkt vad som minst skal göras !

Imorgon tar jag ledigt från gymmet igen, men får väl dra till med en liten löparrunda efter att jag tvättat hästen osv.. Är så glad att jag äntligen kan springa på löpband igen! Förstörde mina ben/ benhinnorna fullständigt i gymnasiet att jag inte ens kunde gå på löpband. Först nu typ 4-5år senare jag vågat testa igen. Tar det dock fruktansvärt försiktigt... Vill inte få ont igen och inte kunna träna på länge bara för att man ville pressa lite extra liksom..

Sjukt glad att jag fick hjälp på Intersport förra året och hittade skor efter mina ben/fötter. Gjorde sånt test? Verkligen något alla borde göra. Inte haft problem att springa sedan dess, sjukt skönt!! Även om jag innerst inne hatar att springa.
Men vill man bli fin får man lida pin!

Likes

Comments

Ibland behöver man det filtret för att likna något som är i livet haha!

Ute och käka med alla anställda från Alfarvad igår. Käkade så magen nästan sprack alltså! Så sjukt gott!! Inte bra för vikten haha

Idag fick jag hopptränat med Donald. Alltså han har blivit så fin! Så roligt att hoppa igen!
Fick bara höra hela tiden att han är så klok Donald, Gud vad är han klok! Vi gjorde allt för att han skulle riva, men han löser allt! Fick tillslut ett nedslag i serien när vi gjort oxern rejält bred och jag red in utan någon som helst press på, utan han fick själva lösa problemet. I gengäld hoppade han så in i helsike ut att han fick mig till att nästan flyga ur sadeln!

Fick tillsägelse på att inte försöka ligga rätt på hindren hela tiden, utan att acceptera att jag kan komma tätt eller för långt ifrån. Att Donald då själv måste börja lösa problemen, att han får komma lite dåligt och ta en bom, lära sig att inte bara dra upp huvudet och rusa mot hindret. Låter konstigt att sega Donald gör så? Men det gör han haha!

C påstår iaf att det finns så mycket kapacitet i Donald att när jag bara hoppar 110-120 så ska han hopp oavsett om jag kommer 50cm för nära eller långt bort.
Just nu känns det fruktansvärt bra i hoppningen, och jag hoppas det håller sig!


Tävling på fredag, bara en u-LB1*, dvs "unghäst" 105cm. Enkelt och bra, vi ska bara ut och bygga självförtroende!! Efter denna tävling får han lite hoppnings vila igen, för att hålla humöret uppe.

Likes

Comments

Negativ idag, riktigt negativ. Jag mår dåligt över hur min kropp ser ut, tycker jag kämpar för det och har inte köpt godis på så länge jag kan minnas. Försöker tänka på allt jag äter. Vi går i fitness och är ute och springer, trots detta så går den jävla vikten endast spikrakt uppåt?
Det är inte positivt att denna kropp ökar i vikt. Aldrig varit så fet som jag är nu och har aldrig vägt så mycket som jag gör nu.

Det irriterar mig hur folk som käkar chips nästan varje dag, eller liksom äter osunda varje dag, hur de kan gå ned i vikt medan jag som enligt mig själv kämpar för det- bara sväller?

Usch nu går det all in på fitness. Idag har jag tränat ben och rumpa så jäkligt att om jag faktiskt kan gå imorgon, så börjar jag gråta ! För fy fan va jobbigt det var det sista !!

Jag ställer mig på vågen för sista gången på en månad imorgon, sen så gömmer jag undan den och får inte ställa mig på den förrän om en månad då. Kanske skulle gömma bilder på min kropp på datorn så att jag kan ta nya om en månad och jämföra. Har tyvärr inget måttband, så det får införskaffas!!

Det ska bli en ny Victoria. En glad, hälsosam och nöjd Victoria. Ska ge all in för att bli nöjd med min kropp nu!

Likes

Comments

Hänt mycket sedan jag orkade skriva något sist. Men det är så old news att jag endast orkar ta mig själv tillbaka till i lördags!
Donald kom med på tävling för första gången 2månader? Jisses vad jag har längtat efter denna dag, dagen då vi äntligen red felfritt igen!

Kämpat hela året att ens ta oss igenom mål, och nu tog vi oss äntligen runt felfritt dessutom!
Inte för att det hela kom gratis, jag fick bannemej kämpa från början till slut för att han hemskt gärna ville testa om han kunde komma undan.. Men två felfria rundor och två rosetter med hem, känner mig som 12år! Hoppas verkligen det hela vänder nu!!!

Likes

Comments

Vet ni va? Precis skaffat gymkort igen, sjukt skönt! Blev lite oseriöst idag, men men.. Blir bättre när träningsschemat blir fixat! Blir fixat på måndag efter jobbet, sen jäklar ska det köras på gym.

Kommer självklart åka dit nu innan måndag och träna lite själv med, ska verkligen hända nånting nu.. Rolig man som hjälpte oss att skaffa kort där idag; ja men er vill jag mer än gärna hjälpa! Lite nytt folk är alltid välkomna! Särskilt 3 ridbrudar haha

Blev även sjukt go mat till kvällen; lax i ugn med kokta morötter, broccoli och ärtor, samt sallad med salladsost.. Älskar salladsost, eller ja riktig fetaost snarare. Inte nyttigaste men, va tusan gör det!

Likes

Comments

Äntligen fått ordning på allt. Med det menar jag att jag inte lever i en väska (läs typ 5skor, och några lådor). Utan att allt är packat upp och står på plats!

Nedersta bilden på glasskåpet eller vad man ska säg, där står nu lite vinglas. Hade tänkt få med mina champagne glas hemifrån när jag var hemma, men de struntade jag i att ta med av någon anledning? Suck ...

Nu saknar jag dock att ha lite på väggarna! Samma lilla rum som är på nedersta bilden, är det en till hörna utan nånting, ett hörnbord med en plastblomma bara.. Men har svårt för vad som ska upp! Eller snarare kan inte bestämma mig för en eller två? Blivit total kär i alla de jag publicera i förra inlägget !!
Sen så ska där pengar till också, behöver även köpa högtalare.. Ni ser ju hur pengarna försvinner!
Om 2v kommer även en till tjej och flyttar in, så får hoppas att hon gillar samma stil som jag!

Blev väldigt mycket rosa tycker jag.. Men ska hålla det till mitt rum. Ljusen som står o hörnet var bara för att de var använda, har dock köpt stora grå/silvriga ljus att sätta där istället. Så får krukorna bara vara en liten detalj helt enkelt. Ska försöka mig på att kanske köpa blommor till de? Jag och blommor dock.. Går aldrig bra, tar död på de efter knappt en vecka. Jag som åker med på tävling en vecka i stöten så lär de la knappast överleva, om inte nya tjejen vattnar och sköter de! Haha kanske de har en chans att överleva..


Klockan just nu säger just precis det, att jag inte kan sova. Ska möta upp 1h tidigare i stallet imorgon för att hjälpa hovslagaren, så får nog lägga huvudet på kudden och tvinga mig i sömn!

Likes

Comments

  • 74 readers

Likes

Comments

Dåligt med uppdatering efter semestern.. Men har verkligen haft fullt upp!

Kom hem måndag morgon, fick sovit 3h innan jag skulle upp och jobba. Var först färdig i stallet kl 20, så hämtade vi 3 tjejer pizza till oss på chefens räkning 💁🏼 så var ju kl 22 innan brudarna gick hem till sig, och då fick jag packa mina egna grejer till att dra till Riders cup resten av veckan.

Kl 9 tisdag så lastade vi hästarna och körde mot Riders cup i Suså, Själland. Där har vi varit hela veckan och startar CSI 1*/ CSI 3***.
C hade två 5 års som även var med på Bækgaarden, och sen veteranerna Zahr och Diana i 3 ***. Diana har inte varit med sedan DM i början av Juni.

För att göra long story Short- har varit en riktig jäkla skit vecka. Asså seriöst, har haft en bom i varje klass typ. Ena ung hästen gick dock felfritt, medan den andra tog 1-3 bommar varje dag.. Diana var inte klar för tävling, så C utgick i klassen igår när bommarna ramlade. Var även en väldigt stor 145..

Nu är vi äntligen på G hem mot Nordjylland, har kommit över på Fyn. Så det är trots allt några timmar kvar.. Längtar hem till en riktig säng! Men att komma hem och fortfarande inte flyttat riktigt in i huset, är ganska segt.. Men får packa upp och fixa, så blir det en tur till IKEA en dag i veckan med!

Likes

Comments