Glömt lägga upp torsdagens projekt!
Vi började lägga mattor kl 7, så var vi färdiga strax innan kl 15. (Med en liten paus för pizza haha!)

Nya utebanan blir 34x60m och är gjord av Walber. De som äger Bækgaarden och håller en av Danmarks absolut bästa tävlingar, Bækgaarden Horse Festival! Så sjukt härlig och rolig tävling, proffsig även om det "bara" är landsstævne (typ nationell).

Tillbaka till banan... det coola är att vi har gjort samma system med utebanan som vi har i ridhuset (samma företag som ordnat). Något de kallar för Ebbe-flod. Så vi behöver liksom inte vattna banan. Vi ställer ett par rör eller nått sånt, så påverkar det hur mycket vatten banan får. Det hela kommer underifrån då. Sjukt Nice! Samma då att om det regnar så transporterar den bort vattnet så att den hela tiden är på den nivå vi har ställt den på.

Ska bli sjukt spännande att ta banan i bruk, och längtar till i vår/sommar när vi kan plocka ut hinderna och hoppa på en stor fin bana!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min och bara min! ❤ Nej, han är inte direkt nyklippt Hahaha, särskilt inte i huvudet! Jisses asså...

Men för mig är han den finaste som finns ändå! ❤

Han älskar verkligen sitt nya stall med fönster ut! Står där konstant och kollar ut, han vill för en gångs skull typ hellre stå i sin Box än att faktiskt vara ut i hagen haha!
Nej okej skämt, man tar aldrig tiden i hagen den Donald. Tiden i hagen, och när han får havre- det är de bästa tiderna enligt Donald! Eller han älskar faktiskt sin mash också, men nej havren och hagen får man inte ta från honom haha!

Likes

Comments

Jag och Kris tvättar lastbilen såhär när alla andra är på semester!

Likes

Comments

Seriöst, idag har varit en sådan fruktansvärt dålig dag. Usch! Fick ridit innan jobbet åtminstone, och sen efter det så gick musten ur mig totalt.

Hela kroppens skrek och sa emot, fy fasen va trött jag var i varenda muskel och del av kroppen. Dåligt humör och hjärnan ba palla inte.

Varenda dag på jobbet just nu, och har varit i en månad, är en total pina. Det har inget med mina chefer att göra, de är fantastiska. Men jag kan väl säga så här, i lite mer än en månad har man kämpat och kämpat, och nu har jag totalt gett upp hoppet om en människa. Herrejisses, mer ska jag inte säg.

Alla har vi väl kanske en kollega som går en totalt på nerverna? En människa som du bara inte klarar av.
Jag har ALDRIG haft det såhär mot en människa innan, aldrig. Jag har alltid givit alla människor en ärlig chans och sett allt det goda i de. Kan inte ens förklara, det bubblar seriöst av irritation när jag tänker på X. Sjukt, blir rädd för mig själv att jag kan känna sådan hat!


Ett annat minus idag är ju då att vi hade fått veta från målarens chef att målaren var färdig i huset senast idag. Det stämmer dock inte, glada om de är färdiga på fredag. Kul, vi har bara väntat sedan november med att få flytta in i huset. För att göra lång story kort, så var det problem med personen som bodde där innan. Skulle varit ute 16 december men flyttade först 1 februari. Då skulle det byggas om inuti (väggar ner, nya väggar upp på andra ställen) och då målas med special målning för att tidigare boende rökte ca 1-2 pack cigg om dagen, och ja inomhus..

Så idag är jag riktigt rejält negativ..

Likes

Comments

Ja, nu gör jag allt för att slänga bort kilona. 10kg ska bort hälsomässigt, det var vad jag fick veta av läkare för något år sedan! Och nu har jag gått upp ännu mer, så ja nu är det inte bara 3kg jag ska bli av med, utan 10kg..

Sen så har jag lite andra mål med min träning. Jag vill verkligen stärka kroppen avsevärt!
Andra faktorer som gör att jag vill gå ned i vikt är att jag faktiskt hoppas på att min byst blir mindre. De hindrar mig faktiskt en del! Kläder är no go.. alltid minst 2 sport-bh på för att kunna göra det jag älskar över allt annat- rida!
Därför behöver jag både gå ned i vikt, men även få mer styrka i bålen för att bättre hållningen och kunna hålla mig upprätt.

Hoppas på att det kan göra att spänningarna jag har i nacken, som även ger mig fruktansvärd huvudvärk, försvinner. Och ja ut och springa är ett rent helvete, därför jag hatar det! Haha

Så nu börjar resan på riktigt, nu orkar jag inte se på mig själv. Träning och mat blir 100% seriöst, nu kör vi!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Eventually the most kind hearted person will turn cold, that's when you know they have been pushed too far 🖤

Likes

Comments

Likes

Comments

Hahaha fick den här bilden på snapchat av min ena chef!
Ver inte om jag nämnt att Ridehesten (dansk ridsports tidning) var här på besök och gjorde en artikel tidigare på året. Nu har den tydligen utkommit, så får leta reda på var jag kan köpa den tidningen!!!!

Ja som man ser ut ändå, asså detta var ändå en bra dag för oss alla. Vanligtvis ser vi inte så bra ut, så ni kan tänka er hur vi faktiskt ser ut då?! Ett gäng slitna tjejer med ringar under ögonen, typ haha!

Så går det 2min så får man den här bilden. Asså jag tror att han själv hade fruktansvärt roligt över alla snapchat han skickade av exakt samma bild..
"Vi älskar vår chef Philip"

Självklart gör vi det!

Likes

Comments