Header

jag tänkte...

Denna dag/natt så tänkte jag att lite 90-tals musik och historia skulle gylla kvällen lite mer.

På 90-talet va en av dom viktigaste och händelsefulla året i världens historia, t.ex 

* När Estonia sjönk 1994

* Berlinmuren va officiellt nerriven 1990

* Carola vinner eurovision song contest 1991

* Baywatch spelades mellan 1989-2000

mm.

Den kända musikstilen under 90-talet var hiphop, rap och pop musik så som Britney Spears, 2Pac, Eminem och Petter m.m

Klädstilen däremot är inte så mycket skillnad på hur det är idag, mer med att personer eller flest tjejer gick lättklädda och på den tiden va tjejerna och killarna så otroligt utseendefixerade och vissa andra va inte det, då mellan 1990-1995 sminkade man sig så att man ville se riktigt bra ut, man kunde använda mycket från 80-talet som byxor och klänningar, dels killar med smoking, polisong och myggjagare (spetsiga fin skor).

Serier/filmer på 90-talet var oerhört populärt världen runt t.ex Pulp fiction, Titanic, Goodfellas, Nilecity och Friends osv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har varit så aktiv på sista tiden men har varit rejält sjuk osv. och pluggat arslet av mig. Men nu ska jag försöka va mera aktiv så ni inte tröttnar, nu jävlar blir det grejer och historier här på min blogg men va inte oroliga för nu kommer det 100% party musik så kör till nu!

Likes

Comments

Hej alla!
Va hos läkaren i söndags dom gav ingen resultat på hur jag mådde, åkte till akuten i måndags så jag blev nekad och så åkte vi en sista gång till läkaren igår och då fick jag svar på att jag har körtelfeber.....FUCK ASSÅ!

Körtelfeber orsakas oftast av ett virus som heter Epstein Barr-virus. Det är ett väldigt vanligt virus som de flesta smittas av redan i förskole- eller lågstadieåldern. Det gör att nio av tio i 20-årsåldern har antikroppar i blodet som skyddar mot en ny infekton av viruset.

De symtom som är typiska vid körtelfeber får man framför allt om man blir smittad för första gången i tonåren. Viruset smittar inte genom luften, men det kan smitta om man delar sked, pussar eller kysser någon som bär på viruset.

Körtelfeber är nästan alltid en ofarlig sjukdom som läker av sig själv. Men man kan ha feber i två-tre veckor och kan känna sig trött i flera månader.

Har så ont i halsen, bihålorna och huvudet ständigt varje dag och så har jag ungefär mellan 38-40 grader feber varje dag och det kan sitta i mellan 2 till 3 veckor och tröttheten kan släppa inom några månader...

Om du om du har några av dessa symptom kan det leda till körtelfeber. 

*Huvudvärk

*Ont i halsen

*Hög feber

*Svullna lymfkörtlar på halsen, i armhålorna och i ljumskarna

*Svårt att svälja

*Illaluktande andedräkt

*Förstorade och röda halsmandlarna med gråvit beläggning

Tyvärr så finns ingen behandling mot det förutom smärtstillande som diklofenak, alvedon och Ipren så får man försöka härda ut tills det är över dock är Diklofenak recept från läkaren så läkaren måste bedöma själv om du har en användning av det.

  Likes

  Comments

  Heeej allihopa!

  Idag har jag typ varit ledsen hela dagen för lämnade av min pojkvän vid bussen imorse vid 08:00 för bussen gick 08:15 mot Göteborg så ah, har varit helt förstörd idag. Fyfan det va det jobbigaste jag någonsin har gjort om jag ska vara helt ärlig. Men hade styrkan kvar till att orka åka till skolan ändå. den 10:de April åker jag ner igen och då får vi vara med varandra i tre veckor igen. Jag älskar honom mer än allt annat på denna jord. Finns ingen som kan ersätta honom för han är den ända för mig. Han är mitt allt och jag älskar honom mer än allt annat. 2 månader har vi varit tillsammans och jag ångrar ingenting absolut INGENTING med dig, kommer aldrig lämna dig ALDRIG någonsin för älskar bara dig och du är min föralltid! 💓

  Likes

  Comments

   Heeeejsan.😝

  Har inte uppdaterat så bra men är nere i Borås hos Jonathan så vi har haft annat att göra som att vara inne i stan, varit till utsiktsplatsen typ 1 1/2 timma dit men skitsamma, fått besök av hans föräldrar, varit hos läkaren m.m

  iallafall, i förigår så va vi inne i stan och köpte kläder för jag hade bara byxor med hål i med mig hit så va tvungen att köpa ett par plus en vit t-shirt, bara några enkla grejer, sen lär vi köpa lite mer när vi åker upp till Stockholm igen. 

  99:- KappAhl

  349:- KappAhl

  Likes

  Comments

  Heeeej!

  Hade det jävligt tråkigt häromdan så lägger upp en oseriös bild!

  Likes

  Comments