Idag var det nobel på skolan och jag vann liksom nobelpris för No/teknik!? Blev fett förvånad. Sedan efteråt så åkte jag med Rebecca till ett Luciatåg hon skulle va med i. Jag hjälpte alla med att locka håret osv och sen filmade jag då dom gick. Min foundation kom idag äntligen så nu slipper jag använda upp mina concealers för att "täcka ansiktet". Alltså Postnord är verkligen seg med att posta paket nuförtiden. Ni får se lite bilder från idag också! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sho hoppas allt är bra med er!<33 Idag var jag på skolan och hade mötet efteråt. Dom hade kommit fram till att jag får börja 9an om jag vill. Ska se hur bra betyg jag behöver för att komma in på gymnasiet först innan jag bestämmer hur jag ska göra. Men det känns bra iallafall.

Imorn är det nobel å då ska tydligen alla "klä upp sig" på skolan vilket ger mig en sån ångest för jag har inget å ha på mig plus att mina lösögonfransar och min foundation jag beställt har inte kommit än. Så vad jag använder nu är fyra olika concealers i ansiktet för att ha som foundation vilket gör mitt ansikte helt fläckigt. Var så nära på att bestämma mig för att inte åka dit men alla övertalade mig att åka ändå.Likes

Comments

​Snart är det jullov och en hel termin har gått. Tiden har gått såå fort! Men det är nog på grund av att jag börjat en ny skola och så mycket har hänt. Jag har även påverkats av månaderna i Härnösand. Jag fick ju då gå om 8an. Inte bara på grund av att jag skolkade mycket utan även för att jag flyttade i december och gick bara 1 månad av den terminen. För dom flesta låter det säkert underbart men det var det inte.

Jag vill gå ut högstadiet så fort som möjligt och väntar på besked nu redan imorn om jag får hoppa upp till 9an efter jullovet eller om jag måste fortsätta 8an och sen gå 9an nästa år. Om jag inte får börja 9an efter jullovet då vettefan vad jag ska göra. Högstadiet för mig var en stor mardröm. Om jag tar mig ur den levandes blir jag förvånad.

Likes

Comments

Allt började väl då i 7an där nån gång. Jag var 13 och tappade helt mig själv. Det var skolkande i skolan, alkohol, rökning, sena nätter, rymningar, bråk hemma dagligen, förlorade barndomsvänner, självskadebeteende, bup, socialen, kuratorer, polisen, fel umgänge, självmordsförsök, droger inblandat och mycket mer. Man kanske kan tro att det tar ett stop efter ett halvår men det är fel.

Jag var 14 när jag flyttade. Då flyttade jag till Härnösand till ett familjehem. Där bodde jag i fyra hemska månader. Jag låg i en säng i FYRA månader utan att få gå ut. Jag tror inte att någon som själv inte upplevt samma sak kan relatera känslan. Känslan av att vakna upp och veta att det enda man ska göra den dagen är att ligga i samma jävla säng i samma jävla rum och vänta på att tiden ska rinna ut. Till slut hade jag inget mer hopp. Det var liksom tomt. Tills en kväll då soc tanten ringde mig och sa att jag skulle packa alla mina saker och flytta därifrån dagen efter.

Idag är jag 15 år och bor i en annan fosterfamilj. Jag sköter skolan bra och är stolt över mig själv (ibland). För jag är ännu inte helt borta från allt skit. Jag har varit inne i en depression i två år och det blir man inte av med så lätt.

Jag har många sjuka historier från mitt liv kan man säga. Jag kan berätta dom i framtiden om det skulle vara intressant.Likes

Comments