Header

Är det bara jag som är besatt utav träningskläder från Nike? Dom sitter så bra, är fett snygga och framförallt riktigt sköna. Jag gillar ha träningskläder som är sköna men som också ser bra ut. Känns som man får mer motivation att träna om man har bra träningskläder liksom, haha. Finns många bra märken när det kommer till träningskläder, men jag har valt att köra mycket på Nike för tillfället och här är några av mina favoriter:

'JACKA (HÄR) / TRÖJA (HÄR) / SKOR (HÄR) / SHORTS (HÄR) / VÄSKA (HÄR)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det två veckor sedan jag började med mitt skräddarsydda kostschema. Jag är långt ifrån klar men jag ser redan nu stora resultat och jag vet att jag är på väg åt rätt håll. Jag har inte bara börjat sköta mig med maten och äta mer hälsosamt utan det har även blivit mycket mer träning, vilket har gjort att jag mår bättre. Jag mår bra av att se resultat, jag får energi av att äta rätt och min kropp älskar att det blir mer och hårdare träning.

Jag känner mig riktigt stolt över vad jag åstadkommit under dessa två första veckorna då jag redan har gått ner 4kg. Visst, egentligen fokuserar jag inte direkt på vikten, så länge jag ser resultat och framförallt mår bättre i min kropp så vet jag att jag gör rätt, och det är precis vad jag gör. Tanken är att jag ska fortsätta på samma sätt i några veckor till, det är lite beroende på hur resultaten ser ut och när jag känner mig nöjd. Då jag själv inte har kunskapen att skräddarsy ett kostschema så är jag evigt tacksam för min väns hjälp, utan André hade jag inte klarat det, så ett stort tack till honom!

Jag känner inte att det har varit jobbigt hittills, att hålla sig ifrån godis osv. Den stora utmaningen blir när jag flyttar tillbaka till Sverige där det finns lösgodis och allt annat gott. Men jag är fast inställd på mitt mål och jag vet att jag klarar det så länge jag fokuserar. Inget ska få stoppa mig från att nå mitt mål. Ett av mina mål är att gå ner minst 10kg. Men det stora målet är att få en mer hälsosam livstil och en kropp som jag är stolt över. Något i stil med bilden nedan, fast försöka bygga på lite mer muskler.

Bilden är på mig för några år sedan.

Likes

Comments

Nu återstår endast 6 dagar tills vi flyttar hem till Sverige igen, ska bli så skönt faktiskt. Vi kommer ju hem lagom till hösten så något jag måste göra är att inhandla en del höstkläder. Känns som jag bara har sommarkläder nu, kanske dock inte så konstigt när man bott utomlands med över 300 soldagar om året, haha.

Jag älskar ändå höstkläder, så jag klagar inte. Jag har kikat runt på en del kläder för att veta vad jag ska köpa och nedan har jag satt ihop en höst outfit till er, enkel och prisvärd. Det är plagg som garanterat kommer finnas i min höstgarderob.

HALSDUK (HÄR) / SKJORTA (HÄR) / JEANS (HÄR) / ROCK (HÄR) / BOOTS (HÄR)

Likes

Comments

Hej allihopa, hoppas ni har haft en lika bra morgon som jag hade. Jag är inne i en liten period där jag går efter ett kostschema och tränar väldigt mycket, gällande kosten så tänkte jag skriva lite längre fram angående just det. Men något som jag har börjat med i samband med detta är en rutin som har gjort mina dagar så mycket bättre! Till att börja med så är jag världens morgon tröttaste och har svårt att vakna.

Lösningen på detta är att vi går en promenad varje morgon där vi går minst en timme med tempo. Utöver att man blir väldigt pigg och har mycket energi för att starta dagen så är det väldigt bra träning där man förbränner väldigt mycket vilket är mitt huvudsyfte. Att ha detta som rutin är något jag verkligen rekommenderar. Det är lite tufft i början när man ska kliva upp, men man känner sig så nöjd när man äter frukost efteråt och vet att det är avklarat! Något vi försöker göra är att gå på ställen med fin och skön miljö för att det inte ska bli lika tråkigt.

Såhär ser våra morgonpromenader ut:

Likes

Comments

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så bor vi för närvarande utomlands på Cypern, dock kommer vi flytta hem om 8 dagar. Så just nu jobbar vi inte utan har lite semester och bara njuter innan vi flyttar hem igen. Så bortsett från att vi solar och badar mycket så blir det mycket träning. Och gymmet vi tränar på måste jag ge en fet tumme upp, fräsch och fint. Och det bästa av allt är att det finns pool utanför gymmet som vi brukar hänga i efter ett hårt gympass. Med den här värmen och när man är klar på gymmet så finns det inget bättre än att bara lägga sig och sola och plaska runt i poolen. Detta är något man verkligen kommer sakna när man flyttar till Sverige.

Nu är vi bara hemma och tar det lugnt och kollar på serien The 100. Riktigt bra serie som vi fastnade för direkt. Lite senare ska vi åka till ett stort köpcentrum och kolla runt lite. Vi ska bland annat försöka hitta en lite mindre kamera som man enkelt kan ha med sig lite överallt, så det kan bli bättre kvalité på bilderna som läggs upp. Har ni några tips på någon bra och prisvärd lite mindre kamera? Kommentera gärna om ni har bra erfarenhet utav någon speciell kamera.

Likes

Comments

Hej allihopa och välkomna tillbaka!

Jag har funderat en hel del på om jag ska starta upp denna bloggen igen eller inte.. Saken är den till varför jag slutade från början va att jag började jobba väldigt mycket och hade liksom inte tid att göra detta också. Framöver kommer jag ha mer tid över och funderar då starkt på att ge detta en ärlig chans och se vart det kan leda. Jag bor nämligen för närvarande utomlands och har gjort det de senaste halvåret pga jobb. Jag kommer flytta hem till Sverige igen och då är som sagt tanken att jag ska börja blogga igen, som en liten hobby kan man väl säga.

Tanken är att bloggen kommer isåfall handla om mitt liv, mode och träning då detta är det som intresserar mig mest för tillfället. En lifestyle blogg som alla kallar det, haha. Väljer jag att köra igång igen så kommer det vara mer seriöst och den kommer uppdateras oftare, så att det alltid kommer upp inlägg, med bra kvalité. Jag har ännu inte bestämt mig som sagt, förmodligen kommer jag köra en liten test period och se om jag fastnar för det igen :)Likes

Comments

​Här har jag valt ut 6st skjortor som är ett måste i sommar! Färglada samt lite vågade men även fräscha liksom. Länkarna till alla skjortor ligger i varje bild så det är bara att klicka hem era skjortor och rocka loss i sommar! 

Anledningen till att jag valt just dessa skjortorna är för att jag själv går klädd såhär ibland på sommaren. Vid val av skjorta så är det garanterat någon av dessa! Gör er lika redo för sommaren som jag är!​

Likes

Comments

​Ni vet när allting känns bra? När man känner sig så stark och allting verkligen går i sin väg.. Tyvärr så varar det inte lika länge som man faktiskt hade hoppats på.. Jag kände verkligen att allt gick bra. Men det är den där sista pusselbiten som inte riktigt ville passa i pusslet just nu. Bara hålla alla mina tummar på att den där sista pusselbiten vill passa tillslut.  /Peace

Likes

Comments

​Precis tagit lite bilder till nya bloggen, kommer bli så bra det här. Är så grymt taggad! Ska även på nytt möte imorgon angående ett annat samarbete vilket jag tror kommer bli succé. Jag nämnde ju i ett tidigare inlägg att lägenhet var på gång och det verkar nu som att det verkligen går min väg. Jag har en jätte fräsch lägenhet på gång, en 1,5:a. Jag har fått lite bilder på den och gillar den starkt. Ska försöka hinna med och kolla på den. Tror jag kommer stortrivas i den så det lutar ju faktiskt åt att jag tar den. Bara lite saker kvar att ordna sen åker vii! Jävlar vad många tacokvällar det kommer bli där, ni anar inte! Nu ska jag vidare och se vad Sthlm har att erbjuda på en måndagkväll. Kärlek!

Likes

Comments

SONY A5000 + 16-50mm

Likes

Comments