Header

​Här har jag valt ut 6st skjortor som är ett måste i sommar! Färglada samt lite vågade men även fräscha liksom. Länkarna till alla skjortor ligger i varje bild så det är bara att klicka hem era skjortor och rocka loss i sommar! 

Anledningen till att jag valt just dessa skjortorna är för att jag själv går klädd såhär ibland på sommaren. Vid val av skjorta så är det garanterat någon av dessa! Gör er lika redo för sommaren som jag är!​

Likes

Comments

​Ni vet när allting känns bra? När man känner sig så stark och allting verkligen går i sin väg.. Tyvärr så varar det inte lika länge som man faktiskt hade hoppats på.. Jag kände verkligen att allt gick bra. Men det är den där sista pusselbiten som inte riktigt ville passa i pusslet just nu. Bara hålla alla mina tummar på att den där sista pusselbiten vill passa tillslut.  /Peace

Likes

Comments

​Precis tagit lite bilder till nya bloggen, kommer bli så bra det här. Är så grymt taggad! Ska även på nytt möte imorgon angående ett annat samarbete vilket jag tror kommer bli succé. Jag nämnde ju i ett tidigare inlägg att lägenhet var på gång och det verkar nu som att det verkligen går min väg. Jag har en jätte fräsch lägenhet på gång, en 1,5:a. Jag har fått lite bilder på den och gillar den starkt. Ska försöka hinna med och kolla på den. Tror jag kommer stortrivas i den så det lutar ju faktiskt åt att jag tar den. Bara lite saker kvar att ordna sen åker vii! Jävlar vad många tacokvällar det kommer bli där, ni anar inte! Nu ska jag vidare och se vad Sthlm har att erbjuda på en måndagkväll. Kärlek!

Likes

Comments

SONY A5000 + 16-50mm

Likes

Comments

​Tänkte berätta lite nyheter för er angående mitt liv. Det börjar hända lite saker och jag vill gärna dela det med er. Jag har sagt upp min lägenhet i Karlstad så nu är det verkligen spikat att jag flyttar till Stockholm i augusti, jag är så grymt taggad! Jag kanske till och med har hittat en lägenhet! Riktigt fräsch så får hålla tummarna för att allt går i min väg. Även tröjorna börjar bli klara för att skickas på tryck. Jag har letat länge efter bra tröjor för att verkligen få bra kvalité och passform. Jag har äntligen hittat väldigt bra tröjor som jag tycker sitter perfekt. Det som återstår nu är att jag ska göra en prototyp till tryckeriet och sedan åker vi! Det kommer komma vita samt svarta tshirtar. Jag har även varit på möte angående min blogg. Eftersom ni är så himla underbara och läser min blogg så mycket så vill en annan sida att jag ska blogga hos dom. Så det drar igång imorgon (måndag). Ska fotograferas lite imorgon som ska vara till bloggen också, är grymt taggad på detta äventyret och jag hoppas verkligen ni vill hänga med på denna resan, kommer bli succé. Håller även på att kolla på ny kamera så jag kan börja lägga ut lite fler fina bilder, lite roligare med bilder än en massa text :D Jag åker även till Rhodos den 10 juni och stannar där nere i lite mer än 1 månad för att jobba på Solsidan. Hoppas vi ses där :) 

Likes

Comments

Precis inhandlat dessa snyggingar till mig själv! Stod i valet och kvalet mellan svarta och vita men vita blir snyggast nu till sommaren! Länk finns i bilden snyggingar! <3
Min syster fyllde år i Februari och har inte hunnit åka till Blekinge och träffa henne, men om 1 vecka ses vi och då ska hon få såna här vita Nike Air som hon sagt att hon önskat sig. Hon vet att hon kommer få dessa så ni inte tror jag är dum och spoilar något, haha. Hoppas hon blir glad för nu är dom inköpta :) Länk finns i bilden <3

Likes

Comments

Är du och Sara ihop?

- Jag och Sara har inget förhållande men är heller inte ovänner.


Har du jobb?

- Ja jag har jobb, jag jobbar heltid som snickare just nu.


Vad vill du jobba med i framtiden?

- Jag har inte bestämt mig riktigt för vad jag verkligen vill jobba med i framtiden. Men något jag verkligen hade velat testa på är kläddesigner, alltså ha mitt eget märke.


Vilken linje gick du?

- Jag gick byggprogrammet med inriktning snickare.


Vem är din idol?

- Jag har direkt ingen idol så sätt. Men om jag måste välja någon så väljer jag Lionel Messi. Sån jävla kung inom fotbollen alltså.


Tycker du att Adde är skön som person?

- Jag tycker verkligen att Adde är skön. Alltid glad, fett skön och bjuder alltid extremt mycket på sig själv.


Vem har du bäst kontakt med efter ex on the beach?

- Jag tror ni alla vet svaret. Det är såklart Simon :)


Är Emelie snäll?

- jag tycker Semlan är jätte snäll. Vi kommer jätte bra överens och har roligt ihop.


Skulle du vilja vara med i ex on the beach igen?

- Hade jag fått chansen att åka till Karibien igen så hade jag mer än gärna åkt! Hade även velat ta med mig samma sköna personer.


Är du fortfarande kär i Sara?

- Jag är inte kär i Sara, men som jag sa innan, vi är inte ovänner.


Är du fortfarande vän med Simon & Viktoria?

- Simon är min allra bästa vän och Vicky är en av mina bästa tjejkompisar så ja, man kan väl säga att vi är vänner alla 3.


Om du aldrig hade varit med Sara i huset, vem tror du att du hade varit med då?

- Jag tror faktiskt att jag och Anna-Lisa hade hållt på, vi hade lite kontakt innan vi kom in i huset. Vi kommer ju från samma ställe :)


Vad var det första du tyckte om Sara?

- Mitt första intryck var att hon såg bra ut, tog för sig och visade mycket energi samt glädje.


Vill du ha ett förhållande med Sara?

- Jag vill inte ha ett förhållande med Sara. Vi dejtade lite utanför huset men klickade inte så bra som man behöver för att ha ett förhållande.


Nämn 3 egenskaper du tycker är viktigt hos en tjej och 3 egenskaper du tycker är viktigt utseendemässigt hos en tjej.

- Personlighet = Lojal, omtänksam, rolig.


Utseendemässigt = Inget är viktigt, alla är fina på sitt sätt. Men något jag attraheras mest av är: Tatueringar, brunett, fina ögon.

Vad tycker du om dina följare?

- Jag fullkomligt älskar er, ni är så grymt underbara med alla era fina kommentarer, likes, meddelande osv. Tusen tack till er att ni följer mig <3


Vad kommer du sakna mest ifrån ex on the beach?

- Allt förutom dramat. Allt var så underbart där nere. Alla fester, deltagarna, produktionen, alla dejter vi fick äran att göra osv. Bästa jag gjort och jag saknar det som fan.


Vem är din närmsta bästa vän ifrån EOTB?

- S I M O N


Hur länge var du i Karibien?

- Jag tror vi var där ca fem och en halv vecka totalt.


Hur blev du erbjuden att medverka i Ex on the beach?

-Jag blev uppringd och tillfrågad om jag ville vara med efter att casting teamet frågat en förre detta ph deltagare om han hade en vän som skulle passa in.


Hur hittar dom som gör programmet allas ex? Berättar ni om era ex eller vadå?

- De frågade om folk vi hade hållt på med, haft sex med, varit tillsammans med osv. De kollade sedan upp dom och träffade dom. Tyckte de att de sedan skulle passa in i programmet så kom de med.


Vem hade du valt att vara tillsammans med av Sara och Bella?

- Jag hade inte valt någon faktiskt. Jag har inget emot någon av dom, men jag klickar inte med någon av dom på det sättet.


Hur ser en vanlig dag ut för dig?

- Jag stiger upp för tidigt, drar till jobbet. När jag kommer hem ifrån jobbet käkar jag lite sen drar till gymmet. Efter gymmet är det oftast fotbollsträning som gäller och sen är man ganska trött så man somnar haha.


Hur skulle du beskriva dig själv som person?

- Jag är en lojal kille som är väldigt snäll av mig, strävar mycket efter att andra ska ha det bra samt alltid glad och sprider energi och glädje.


Vad tycker du om Josse?

- Josse är en helt underbar tjej som jag är väldigt bra vän med. Jag är glad att ha Josse i mitt liv. Hon är verkligen en tjej man kan lita på och alla borde ha en Josse i sitt liv.


Tittar dina föräldrar på EOTB?

- Mina föräldrar tittar på varje avsnitt av Ex on the beach, de tycker det är roligt att se mig på tv.


Vad är det yngsta du skulle kunna vara tillsammans med?

- 18år. Det är lite ungt egentligen då jag är 22år, men hade jag verkligen varit kär så hade 18 gått bra.


Kommer det en säsong 2 av Ex on the beach?

- Jag vet faktiskt inte. Men det gick ju bra för säsong 1 så ska jag chansa så tror jag det kommer en säsong 2 :)


Kommer du komma fler gånger till Göteborg utan att festa så man kan ta kort och träffa dig osv?

- Ja det kommer jag såklart. Göteborg är en underbar stad så jag kommer definitivt åka dit igen.


Va det mer drama än glada dagar?

- Nej det var absolut mer glädje än drama. Det är mycket kärlek och glädje som inte kom med på tv. Men vi deltagare hade faktiskt jätte bra förhållande till varandra.


Fick ni ha mobiler i EOTB?

- Nej ingen kontakt med "utsidan" över huvudtaget.


Vem var roligast av killarna samt av tjejerna?

- Elin, så jävla klockren. Jag och Simon hade roligast ihop. Men den som bjöd på mest glädje i hela gruppen var Adde.


Vad är dina framtidsplaner?

- Starta eget med egna projekt, som ni snart kommer få se! ;)


Har du samma känslor för Sara idag?

- Nej det har jag inte.

Likes

Comments