Idétorka så vi kör!

1. Jag älskar djur!

2. Jag håller på att lära min hund agility

3. Älskar låten allt du är med RMK och toppen!

4. Lyssnar på musik väldigt ofta!

5. Jag älskar hoppning

6. men tycker dressyr är tråkigt!

7. Jag har så mycket idétorka så jag kommer inte ens på 15 saker! Hahah!

8. Heter astridnilssonn på snapchat! (Adda mig)

9. Jag är väldigt rastlös hela tiden!

10. Jag ska börja sjuan

11. Har haft ponny/häst i 1,5 år

12. Älskar choklad

13. nilssonnastrid på instagram! (Ja följ mig)

14. Det tog väldigt lång tid att skriva detta!

15. Nu är jag klar!!!

Hoppas att ni uppskattade det!
Kram ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla där ute! jag är såååååå ledsen över noll uppdatering. Men jag vill verkligen få igång detta igen.

Nu har jag iallafall sommarlov och det är nice. Har tagit det lite lugnt med mackan för det finns varken träningar eller tävlingar inplanerde.

Jag ska försöka ta inspiration få lite så jag kan uppdatera lite mer men det är lättare sagt än gjort.
Förlåt för litet inlägg men det var iallafall något.
kram ♡

Likes

Comments

Hej jag heter Linnea och jag kände att jag vill skriva här så att ni kanske få se mig lite då och då😂😂 man det gör nog inget❤️😂 och jag r en tjej som är mig själv i alla lägen❤️ så nio kanske få se några fula bilder på mig❤️😂😂❤️

Likes

Comments

Nu har jag inga idéer så ni får lite bilder!

Sorry för dålig kvalité!
Kram ♡

Likes

Comments

Idag är jag hemma från skolan och nu ska jag passa dig galnaste hunden jag någonsin har träffat!! Kul men ganska energikrävande.

Just nu jagar han gräsklipparen...

Oj vänta nu biter han sönder något! Måste gå
Kram ♡

Likes

Comments

Har verkligen ingen tid att skriva! Men nu fick jag tio minuter så tänkte berätta läget med mackan!

Vi tävlade i söndags och gick två felfria rundor i åttio! Men i fredags så hade vi en sadelutprovare ute och provade sadlar. Vi har beställt en sadel men jag får inte rida med min sadel som vi har nu. Så det är ganska lugna veckor framåt nu. Bara barbacka och longering men jaja.

Jag ska göra en frågestund lite mer framåt i tiden. Men vet inte annars vad jag ska skriva här. Så om ni har någon tips på vad jag kan skriva så får ni gärna säga det till mig!!
Kram ♡

Likes

Comments

Hejsan alla människor i världen. Nu sitter jag på slöjden och på slöjd gör jag inget och då kan jag blogga!

Anledningen till att jag inte har bloggat något är för att jag åker inte längre buss till skolan så jag har ingen busstid att blogga och annars är jag bara väldigt upptagen.

Idag fyller en kompis år så jag ska iväg o bada med gänget. Sedan blir det lite myskväll.

Igår va jag o mamma i Kristianstad och köpte bikini jag har även fått hem mina skor.

Vi hörs så snart som möjligt.
Kram ♡

Likes

Comments

Som rubriken lyder så red jag dressyr igår och hoppning i Dag! Dressyren gick jättebra och det tog inte alls lång tid innan han gick iform. Hoppningen däremot gick skit. Det kändes som att underlaget var tuggummi och även hästen. Han stannhoppade nästa vartenda hinder och kom aldrig upp i någon fart. Men det är väll bara till att ta nya tag.

Imorgon blir det först Karlshamn och donken. Jag ska bara rida en runda i skogen eftersom att jag har ridit hårda pass två dagar i rad.

Jag tror att jag inte har berättat innan att vi ska få en valp. Den kommer om 11 dagar och heter Gizmo han är såååååå söt. Men tanken är ju att han och hero (min kanin) ska kunna vara tillsammans och då måste kaninen känna mer trygghet hos mig. Så idag var jag ute med han i koppel i nästan en timme och ska förmodligen vara det imorgon också. Men jag är så stol över han för det kom hundar förbi, det körde en cross där och sedan kom pappa med hans stora bil och hero har inte varit bland så mycket samtidigt på väldigt länge.
Kram ♡

Likes

Comments

Idag är det onsdag som ni säkert vet. Onsdag för mig lång, jobbig och tråkig dag! Men det är väll bara att ta sig igenom det.

Igår hoppade jag och asså OMG jag älskar denna häst! Vi hade bra fart från början och det flöt på. Jag höll på att ramla av en gång då vi kom lite för sakta in i kombinationen så på andra hindret "stannhoppade" han alltså stannade och sedan hoppade stillastående så jag tappade ena stigbyglen men jag lyckades få allt under kontroll innan nästa hinder.

Idag ska jag rida också för annars får han så himla mycket typ träningsvärk och blir jättestel och då kan man inte få han i bra träningsform på typ en vecka. Så det blir ett lugnt pass idag!

Hoppas ni får en bra onsdag och att den inte är så jobbig som min!
Kram ♡

Likes

Comments

Jag skrev inget igår för att jag inte orkade men jag tänkte att jag skriver lite om det idag!
I början var han superfin och lyssnade på allt men ju längre in i passet vi kom desto sämre blev det! Han började springa mer och mer vilket han aldrig har gjort och han lyssnade verkligen inte! Men tillslut fick jag ordning på det också! Så han är fortfarande världens bästa ponny!

Idag ska jag typ inte göra någonting. Bara chilla tror jag! Har inget inplanerat iallafall!
Kram ♡

Likes

Comments