» NEW IN

nu börjar jag äntligen se målet framför mig!
detta år kommer lätt bli det bästa, de kan jag lätt garantera!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

» VÄNNER & FAMILJ

tänkte starta upp bloggen med att börja berätta allt skojsigt som hänt under tiden jag vart iväg, i små inlägg, varje dag fram tills jag känner att jag fått fram de mesta!
jag kommer sätta ihop många saker till ett inlägg, så det kommer inte bli jättemånga inlägg, men några blir det i varje fall!

hur har eran sommar varit?
min sommar började hur bra som helst!
sista maj var min stora dag, som jag längtat så mycket efter, äntligen här! det vet ju ni om, så mycket som jag tjatat över de haha!
att vara 18 innebar väldigt mycket för mig.
jag kunde följa med alla mina vänner ut, utan att behöva stanna hemma. det var så tråkigt att känna sig så liten :(
körkortet började närma sig med, hade endast 4 dagar kvar till min uppskrivning och bara 6 dagar kvar till min uppkörning, så nervositeten låg på topp kan jag lova hahah :(
allt vart bara enklare och friare att bli 18!
men det räckte inte med det, på min födelsedag så skickar min bror en bild på en nyfödd liten sötnos, milia! jag vart inte bara 18 år på min födelsedag, utan jag vart även faster också, och lyckan att bli det just den dagen slog allting!


4 dagar senare, klarar jag uppskrivningen och 6 dagar senare sätter jag uppkörningen också!
att få ha sån tur på sån kort tid är jag verkligen inte van med, jag är en typisk sån person som de alltid lyckas gå dåligt för hahah.. men inte denna gång!

- 18 år check

- körkort check

- faster på min födelsedag check

- livet på topp check

mina bästa!

Likes

Comments

» VARDAG

tjena peepz, längesen nu!
jag kände för att starta om detta igen, efter ca 4 månaders break från bloggen! har laddat upp nya batterier för en nystart och känner att det skulle vara så himla mysigt att få dela med mig av allt nytt som hänt på bara de senaste 4 månaderna och allt nytt som är påväg att ske! sen tycker jag att det är så himla roligt att blicka tillbaka på minnen man delat här såklart!

2 förändringar med denna blogg är att jag kommer lägga upp mer bilder än text, och jag kommer inte att dela mina blogginlägg på facebook som jag gjort tidigare!
jag kommer endast dela detta inlägg så folk vet att man börjar igen, sen efter de får dom som är intresserade kika in själva i stället!

tänkte börja med ett inlägg som kommer ut ikväll vid 10 tiden ungefär, kika in då!

Likes

Comments