View tracker
View tracker
View tracker

» VARDAG

idag har det inte alls vart en bra dag, vilket resulterade i att jag inte la upp de inlägg jag lovat idag, tyvärr!
jag ber om ursäkt för de, men just nu känner jag att det inte riktigt funkar att "lova" inlägg, dom får komma när dom kommer helt enkelt, det blir roligast så! jag har ju ändå denna blogg för mig och minnes skull + min familj och mina vänner som tycker att det är kul att läsa & hålla koll
😏

efter att jag småstädat lite i lägenheten och därefter tagit mig ett varmt bad, så känner jag för att lägga mig och sova ut ordentligt! för imorgon har jag tagit ledigt från skolan för att åka vidare mot stockholm med cilla!
vi ska gå några timmar på stan där, sen bär det vidare mot tele2 arena där vi äntligen ska få träffa Justin Bieber igen, hur kul?
😍

Likes

Comments

» VARDAG


Idag har det varit en väldigt seg dag för mig.. därmed inget inlägg!
Har gosat ned mig i soffan nu och ska försöka vila ut efter en händelserik vecka som varit, känns som att jag förtjänat det idag!

Imorgon bär det av mot lägenheten där jag, pappa och mathias ska sätta upp alla lister till panelerna i vår hall och vårt kök, som vi skjutit upp så länge nu!
ska bli skönt att få det gjort så att det äntligen kan se mer färdig renoverat ut!

På tisdag bär det av mot Örebro med Sara där jag tänkt köpa med mig en byrå, spegel, klocka, stolsöverdrag och massa små dekorationer!

Vi har ganska mycket att göra nu för att bli klara med saker och ting + att jag ska hinna plugga! Så jag hoppas att ni klarar er på de inlägg som kommit upp nu (även fast de inte var nå att hejja över) så får ni ett nytt på onsdag igen, med alla grejer jag fått med mig hem!

Likes

Comments

» VÄNNER & FAMILJ

tänkte starta upp bloggen med att börja berätta allt skojsigt som hänt under tiden jag vart iväg, i små inlägg, varje dag fram tills jag känner att jag fått fram de mesta!
jag kommer sätta ihop många saker till ett inlägg, så det kommer inte bli jättemånga inlägg, men några blir det i varje fall!

hur har eran sommar varit?
min sommar började hur bra som helst!
sista maj var min stora dag, som jag längtat så mycket efter, äntligen här! det vet ju ni om, så mycket som jag tjatat över de haha!
att vara 18 innebar väldigt mycket för mig.
jag kunde följa med alla mina vänner ut, utan att behöva stanna hemma. det var så tråkigt att känna sig så liten :(
körkortet började närma sig med, hade endast 4 dagar kvar till min uppskrivning och bara 6 dagar kvar till min uppkörning, så nervositeten låg på topp kan jag lova hahah :(
allt vart bara enklare och friare att bli 18!
men det räckte inte med det, på min födelsedag så skickar min bror en bild på en nyfödd liten sötnos, milia! jag vart inte bara 18 år på min födelsedag, utan jag vart även faster också, och lyckan att bli det just den dagen slog allting!


4 dagar senare, klarar jag uppskrivningen och 6 dagar senare sätter jag uppkörningen också!
att få ha sån tur på sån kort tid är jag verkligen inte van med, jag är en typisk sån person som de alltid lyckas gå dåligt för hahah.. men inte denna gång!

- 18 år check

- körkort check

- faster på min födelsedag check

- livet på topp check

mina bästa!

Likes

Comments

» VARDAG

tjena peepz, längesen nu!
jag kände för att starta om detta igen, efter ca 4 månaders break från bloggen! har laddat upp nya batterier för en nystart och känner att det skulle vara så himla mysigt att få dela med mig av allt nytt som hänt på bara de senaste 4 månaderna och allt nytt som är påväg att ske! sen tycker jag att det är så himla roligt att blicka tillbaka på minnen man delat här såklart!

2 förändringar med denna blogg är att jag kommer lägga upp mer bilder än text, och jag kommer inte att dela mina blogginlägg på facebook som jag gjort tidigare!
jag kommer endast dela detta inlägg så folk vet att man börjar igen, sen efter de får dom som är intresserade kika in själva i stället!

tänkte börja med ett inlägg som kommer ut ikväll vid 10 tiden ungefär, kika in då!

Likes

Comments