Äntligen påsklov!!!
Min påsklovs vecka kommer i stordel mest vara i Mölle (vårt sommarställe), men vi åker dit imorgon så idag ska jag på mysig filmkväll på dansen,tagga tagga!!! 🐣🐤💐🔝

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min helg har varit en rolig fartfylld helg! Började med att jag och min pappa åkte till Gothenburgs horse show och tittade på alla fina hästar. Senare sov jag och min bästa vän Vendela över och åt mysig mat och sen godis och chips framför mello och en film. På söndagen (idag) har jag hunnit med en fotbollsträning och en dansträning och en mysig lunch och middag!

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Min helg har varit en fartfylld helg som började med hip hop tävling i Västerås. Resultatet blev kanon i singel kom jag 46 av 82 i star och i par kom vi 4 av 14!
Söndagen var vi på mall of Scandinavia och då fick jag endast en tröja och den kommer från Pull & Bear för vi var bara där i 2 tim och vi åt lunch också!
Sen var det bara att sitta i bilen till Göteborg (5 tim)!

Förlåt för dålig uppdatering!

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Veckan rullade på och nu är det redan v.4! Min vecka var chill inga läxor, men även en skolvecka med mycket i skolan. Nu kommer lite smått och gott om den veckan (v.3)!

Likes

Comments

Jag startade min morgon med att gå upp 09:15 (tidigt för mig) medan familjen fortfarande sov. Tog en snabb frukost och sedan stack till fotbollsplanerna, där hade jag träning i det kalla vädret från klockan 10:30 till 12:00. Efter det drog jag mig hem och fixade mig innan jag tog cykeln till Vendela (min kompis). Där åt jag en lyxig lunch med Vendela då vi åt amerikanska pannkakor med goda bär, yummy! Efter maten chilla vi bara. När jag kom hem från Vendela var det middags dax, det bjöds på pasta med tomatsås och goda mackor med avocado. Nu sitter jag här och dricker te och bara tar det lugnt!

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Idag var det första dagen i skolan. Jag var ganska taggad och spänd, men inte sugen på skola igen. Dagen var faktiskt ganska rörig! Vissa lektioner hade vi inte, vissa hade vi och si och sådär. Vi ska även få ganska många nya lärare som också är rörigt!


Dagen började med att jag fräscha upp mig och fixa mig sen gick jag min 100 m promenad. Därefter hade jag en rörig dag i skolan! Sen gick jag hem satt och titta på filmer och bara tog det lugnt, men sedan var det dax för dans som äntligen har satt igång igen! På dansskolan tillbringade jag ca 2 tim. Sedan hem äta och sedan bums i säng efter en lång dag!

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Att jag döpte detta inlägg till "Back 2 School" är för i detta inlägg kommer du få inspireras av en outfit enligt mig är en snygg outfit som fungerar i skolan. Hoppas du blir inspirerad!

 Grunden till denna outfiten är simpel. En outfit med mycket svart,vitt och grått fast med färgstarka detaljer t.ex. den vinröda plånboken. Den vinröda plånboken och det matta läppstiftet är det som gör så det inte "bara" är en svart och vit t-shirt med svarta byxor utan en snygg outfit som man kan variera på många olika sätt med accessoarer. Kort fattat är detta en snygg outfit i skolan.

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Jag vaknade vid 09:15 och sedan åt jag en stor frukost. Därefter bytte jag om till mina träningskläder och tog mig ut på en springrunda då jag sprang ca 4 km. Sen tog jag en dusch och fixade till mig och sedan gick jag och min familj samt mina kusiner till "Fäladen" som det kallas och där hitta vi dammar att åka skridskor på och det var superduper kul! När vi kom hem var klockan runt 16:00 och då satte jag mig och titta på den nya säsongen av skam (älskar den) och därefter tittade jag lite på netflix. Sedan var det middags dax och nu är klockan runt 20:10 och jag sitter och tittar på film och äter popcorn!

Puss och Kram

Likes

Comments

Nu har jag och min familj åkt till vårt sommarställe, som ligger i Skåne. Dagarna vi ska vara här ska jag börja tänka på skolan och även ta tag i träningen mer. Jag är inte så taggad för skolan, men taggad för att träffa kompisarna. Annars när vi är här i sommarhuset kommer jag titta på skam (den nya säsongen kommer ut idag) och titta på netflix!

Puss och kram!

Likes

Comments

Instagram@mimminilssson