Header
View tracker

I lördags åkte vi ut till The Bacara Resort & Spa för att äta brunch. Hotellet var så himla vackert och maten var som en dröm. Det kändes välbehövligt att ta en paus från allt pluggande inför alla finals som är denna vecka och lyxa till det, speciellt med dessa tjejer som snart lämnar Santa Barbara. Som jag kommer att sakna dem i vår!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Alltså WOW vilken helg jag har haft. Efter förra resan till L.A hade jag väldigt blandade känslor men efter att ha sett den mer "glamorösa" sidan är jag helt såld. Vi har ätit de mest fantastiska bruncharna och lyxiga middagarna. Efter klubben hamnade vi även på efterfester på några av L.As finaste adresser, bland annat Mulholland Drive. Tanken var att vi skulle åka hem på lördagen men vi valde att stanna en natt till vilket var helt rätt val. Hela helgen var som en dröm och nu ser jag fram tills i vår då det blir fler weekends!

Ser ni vilket supermodell jag har till vän??

Likes

Comments

View tracker

Förra helgen tog vi tåget ner till San Diego för att spendera helgen där. Jag blev positivt överraskad då jag trodde att det skulle vara väldigt likt Santa Barbara men så var det inte. San Diego är en riktig storstad med skyskrapor vilket tillsammans med palmerna hade lite Miami känsla. Gillade även att stadsdelen Mission Beach var som en liten surf by. Man kunde alltså få båda delarna på ett och samma ställe.
Helgen bestod av mycket (!!) mat och var hur mysig som helst. Imorgon blir det nya äventyr, nämligen en helg i LA!

Likes

Comments

Vi gick ner till shoreline park här om dagen för att se solnedgången och "the super moon". Vi hade dock tagit fel på dagen så månen var inte lika stor som vi hade förväntat oss men trots det var himlen så otroligt vacker! I stunder som denna inser jag verkligen hur lycklig jag är som kan kalla detta för mitt hem

Likes

Comments

Återigen styrde Paul upp en superfest, denna gång med toga som tema. Vi klippte till några lakan som blev våra outfits för kvällen, där jag tyvärr drog nitlotten och fick ett prickigt haha. Största delen av kvällen spenderades i poolerna och ätandes på hemlagad pizza. Helt klart lyx!

Likes

Comments

Idag hämtade Paul upp mig och Mari för att hikea uppe i bergen. Vi har pratat om det sen vi kom hit så äntligen blev av. Trots värmen och en hel del branta backar var det verkligen värt det!
Vi lyxade även till vår kväll med smoothies från Blenders

Likes

Comments

Eftersom Halloween är en stor grej här borta är det något vi har sett fram emot ett bra tag. Dock är inte jag en person som gillar att klä ut mig, så jag nöjde mig med att vara Supergirl. Hur som helst var det en stor fest här i San Pascual och jag hade en perfekt kväll!

Likes

Comments

I torsdags åkte jag och Mari på en field trip till Arizona för att kolla på möjliga universitet att göra en trensfer till. Vi åkte dock med för att se nya saker, men efter att ha varit där kan jag absolut tänka mig att flytta dit någon gång i framtiden.
På fredagen var vi på University of Arizona i Tucson där bland annat Kourtney Kardashian tog sin bachelor (viktig info haha) och på lördagen var vi på Arizona State University i Tempe. På kvällarna var vi ute och åt på restauranger, shoppade och kollade på vår första amerikanska fotbollsmatch. På söndagen gick vi även upp runt 5 för att gå på en mini hike och se soluppgången vilket var otroligt fint.
Trots den långa resan (10 timmar dit och 13 hem) är jag så nöjd med att vi åkte då resan var hur bra som helst!

Likes

Comments

Bilden förklarar hur jag kände mig hela förra veckan men nu är äntligen alla mid-terms över vilket är så skönt. Det var lite nervöst med tanke på att lärarna har höga krav på språket för oss internationella studenter men det kändes som att alla prov gick bra.
Nu ser jag fram emot resten av denna vecka för på torsdag åker jag och Mari till Arizona!

Likes

Comments