Header

Bilden förklarar hur jag kände mig hela förra veckan men nu är äntligen alla mid-terms över vilket är så skönt. Det var lite nervöst med tanke på att lärarna har höga krav på språket för oss internationella studenter men det kändes som att alla prov gick bra.
Nu ser jag fram emot resten av denna vecka för på torsdag åker jag och Mari till Arizona!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I lördags var vi bjudna på ett pool party hemma hos Paul som bor på en sån fin liten gård en bit utanför SB. Han hade verkligen styrt upp en perfekt fest som var så lyckad. Förhoppningsvis gör han om det snart igen!

Likes

Comments

Att paddle boarda var så kul och mysigt. Vi såg delfiner, sälar och sjölejon. På väg tillbaka gick solen ner och allt var som en dröm!

Likes

Comments

I söndags tog vi en Uber till Camarillo outlet vilket var enormt stort. Vi alla shoppade en hel del, vilket resulterade i en fylld bagagelucka hem haha. Jag är så nöjd med mina fynd, speciellt med Michel Kors väskan och plånboken!

Likes

Comments

Sista september spenderades på Goleta Beach vilket är en strand som ligger en bit utanför stan. Jag tycker att stränderna här i downtown är finare men det är alltid kul att åka till nya ställen. Höjdpunkten på dagen var helt klart att se tre delfiner hoppa och leka nära strandkanten!

Likes

Comments

Jag och Julia spenderade eftermiddagen på stranden eller ja mest vattnet med tanke på värmen. Under helgen har det varit värmebölja med 35-38 grader men nu har temperaturen börjat sjunka och idag var det "bara" 33 grader. I natt var det så varmt att ingen kunde sova så vi hade pingisturnering på gården istället haha.

Likes

Comments

Igår var det min tur att fylla 19 år. Tanken var att vi skulle åka till San Fransisco över helgen men tyvärr blev den resan inställd, men det gör inte så då jag hade en superbra dag här hemma. IBS hade ordnat en scavenger hunt (+gratis pizza) under dagen som var så kul . Efter det stannade vi kvar på stranden och badade då det var runt 30 grader ute (idag har det varit 35 grader haha). På kvällen, innan vi gick ut och åt på en mexikansk restaurang, kom Julia, Teresia och Mari över med en brownie de hade bakat, hur gulligt? Och på restaurangen hade Mari sagt till personalen att det var min födelsedag så de kom in med en nachos dessert som faktiskt var riktigt god. Vi avslutade kvällen med biomys i vår källare.
Trots lite hemlängtan blev dagen riktigt lyckad tack vare de fina människorna jag har lärt känna här!

Likes

Comments

I helgen hade de i det stora huset ordnat suprise party för Lina och Lovisa. Det hade dekorerat källaren så mysigt med ballonger, ljusslingor och tårta och även ordnat en beerpong turnering som spelades under kvällen. Jag hade verkligen en hur bra kväll som helst!

Suddiga bilder på mig och mina roomies men jag tror inte jag hade kunnat få några bättre, de är bäst!

Likes

Comments