Ur min vardag

Sverige bjöd på sol idag och det är jag glad för!
Sitter på bryggan och gör ingenting precis som alla sommardagar borde spenderas, jag har packat ihop det mesta och ska åka till gymmet i eftermiddag.
Vi flyger inte förens imorgon kväll så jag har några små grejer kvar att lägga i resväskan, tror att det svåraste med packning är vilka skor man ska ha med sig. Vad tycker ni är svårast när man packar?
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ur min vardag

Godmorgon på er!
Jag kom precis hem från några härliga dagar i stugan. Ska förbereda lite inför resan idag och bland annat ladda över bilder från kamerorna och mobilen så jag har tomma minneskort inför resan!
Ett tips om ni som jag brukar ta alldeles för mycket bilder är att säkerhetskopiera dem. Jag har en extern hårddisk där jag sparar allt samt att de finns på datorn och mina viktigaste bilder ligger även i molnet. Min största marddröm skulle vara att alla bilderna försvann så därför är det viktigt.
Ha en fin dag!

Likes

Comments

Spanien

Hur packar man för 4 veckor?
En sjukt bra fråga som jag ställt mig de senaste dagarna, på fredag åker jag till Spanien och blir kvar där i 4 hela veckor?¿
Ska bli otroligt roligt och skönt, älskar Spanien.
Mitt bästa tips när du packar för att vara borta ett lite längre tag är att börja skriva en packlista några dagar innan du börjar. Då är risken mindre att du glömmer något.
Jag har tur eftersom jag lämnat rätt mycket kläder nere i huset så reser rätt "light".
Jag ska fortsätta packa lite nu sen ska vi åka till stugan några dagar!
Hoppas ni har en bra sommar.

Likes

Comments

Ur min vardag

Tog en rejäl sovmorgon idag och vaknade nyss, kommer inte ens ihåg senaste gången detta skedde. Jag tycker inte om det, haha, jag är världens morgonmänniska och hatar att sova bort halva dagen så nu måste jag vara effektiv.
Jag sitter i sängen och läser ELLE med en kopp kaffe i handen. Dagen kommer tillbringas åt att skriva packlista och börja packa för om 5 dagar åker jag till Spanien i en månad!

Likes

Comments

Ur min vardag

Sitter just nu på båten med en kaffe och njuter av solen! Jag har inga större planer för dagen förutom att sova och ta det lungt. Ikväll ska jag in till peace and love och kolla på hov1 men sen blir det en tidig läggning då jag inte får någon sovmorgon imorgon då vi ska åka till vansbro tidigt för simningen!

Likes

Comments

Smink

Idag tog jag tag i de som jag sagt att jag ska göra i flera veckor nu, tvättade mina sminkborstar. Det är helt sjukt vad smutsiga och äckliga dem blir, jag måste verkligen tvätta dem oftare!
Ett tips om du har problem med oren hy som jag är att först och främst tvätta borstarna du använder. Jag har ett schampo från kicks som fungerar väldigt bra och har räckt i ett år nu.

Likes

Comments

Träning

Har bytt om och ska strax åka och hämta brorsan på stationen sen ska vi åka till gymmet och träna lite!

tröja-adidas/byxor-underarmour/t-shirt-adidas

Likes

Comments

Ur min vardag

Helgen tillbringades i stugan med familjen och vi var även iväg på en släktträff. Jag är klar med jobbet för denna sommar så nu har jag ledigt!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@maddde5